Já mám veškeré pojistky u kooperativy,už 15let a protože tam toho mám dost a obsluhuje mě po celou dobu jedna a ta samá paní,která už nesedí za přepážkou,tak mě to vždy spočítá na solidní cenu. Za 1150 cca 980kč a za r100gs nějakejch 720kč. Samozřejmě s asistenčkou,živelná škoda a střet se zvěří. Navíc když už se něco podělá,třeba rozbité čelní sklo na autě dvakrát za tři měsíce,tak mě nepošle dořiti,ale vždy to nějak vyřeší. Takže zamě rozhodně lepší mít jednoho člověka na správnym místě,než přelétávat z jedné pojišťovny ke druhé a fšude byt jen anonymní položka z nějakého e-portálu.
Jestli to připojištění chceš na motorku, tak tě zklamu. Generali pojistku jsem řešil cca 2 měsíce zpět a asistenční služby na motorku neposkytují. Celkově byl problém sehnat v rámci povinného ručení i asistenční služby. Hold motorky nejsou asi takovy bussines jako auta.
No teoreticky ano, ale je to uplne ocesane, jinak me bavi tyhle diskuze jestli platit 980,- nebo 1500 je opravdu v celorocni utrate naprosto podle me jedno, ono taky zalezi opravdu co za ty penize dostanes
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
No teoreticky ano, ale je to uplne ocesane, jinak me bavi tyhle diskuze jestli platit 980,- nebo 1500 je opravdu v celorocni utrate naprosto podle me jedno, ono taky zalezi opravdu co za ty penize dostanes
Přesně tak směšná diskuse, k celoročním nákladům na moto je přeci jedno jestli 995 nebo 1500 rozdíl je jedna nádrž benzínu
Bob napsal:
Přesně tak směšná diskuse, k celoročním nákladům na moto je přeci jedno jestli 995 nebo 1500 rozdíl je jedna nádrž benzínu
tvl.. to ja ted vyjedu za celej rok..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kooperativa, Komplexní pojištění na míru, celoroční, Triumph Tiger 800, cena 915,-Kč. K tomu si ale radši platím Motocare za 970,-Kč. Kooperativa má sice i asistenční služby, ale v podmínkách je do celkové hmotnosti 400Kg. Což podle TP pro mě nestačí a pro BMW už vůbec ne. Celková prý není pohotovostní, konzultoval jsem to na pobočce. Mají to prostě blbě napsané, prý záleží, jakou asistentku budu mít na telefonu a jak se k tomu postaví. No, hádejte se pak.
schrek napsal:
spíš smutná. ale kolega je z Brna a potom už dávají věci smysl
pod trvalým dohledem
Radek_S napsal:
Kooperativa, Komplexní pojištění na míru, celoroční, Triumph Tiger 800, cena 915,-Kč. K tomu si ale radši platím Motocare za 970,-Kč. Kooperativa má sice i asistenční služby, ale v podmínkách je do celkové hmotnosti 400Kg. Což podle TP pro mě nestačí a pro BMW už vůbec ne. Celková prý není pohotovostní, konzultoval jsem to na pobočce. Mají to prostě blbě napsané, prý záleží, jakou asistentku budu mít na telefonu a jak se k tomu postaví. No, hádejte se pak.
Kooperativa v půlce listopadu změnila podmínky a už rozeznává jen vozidlo do a nad 3500kg.
Radek_S napsal:
Kooperativa, Komplexní pojištění na míru, celoroční,.......
Kooperativa v půlce listopadu změnila podmínky a už rozeznává jen vozidlo do a nad 3500kg.
Koukám na to, je to pravda, ale odtah jen 200km. A to je sakra málo. Kamarád měl letos trochu u své 1150GS smůlu a tak v červnu ho vezli z Rakouska, cca 500km a pak koncen srpna z Německé Rujány, cca 600km. Pojištěn u MotoCare, ani jednou nic neplatil.
Takže zatím zůstanu u MotoCare taky, nebo pak zkusit Allianz, údajně mají nemezený odtah po Evropě. Ale nezkoumal jsem to přesně.
HonzaGS-SV napsal:
Allianz má 3 úrovně, jedna je tuším ČR, druhá je limit do nějakých tuším (ČR/Slovensko) a pak neomezené...
Je to zde: https://www.allia...-auto.html
ale u max sem nedohledal, kolik km tě odtáhnou, nebo jak dlouho na opravu můžeš čekat a podobně. A někde z půlky Norska MotoCare nestačí. Ani UAMK a jiné služby.
Prostě to dělají tak, jako všude. Plno keců a obrázků, ale co potřebuješ se těžko dovíš.
HonzaGS-SV napsal:
Allianz má 3 úrovně, jedna je tuším ČR, druhá je limit do nějakých tuším (ČR/Slovensko) a pak neomezené...
Je to zde: https://www.allia...-auto.html
ale u max sem nedohledal, kolik km tě odtáhnou, nebo jak dlouho na opravu můžeš čekat a podobně. A někde z půlky Norska MotoCare nestačí. Ani UAMK a jiné služby.
Prostě to dělají tak, jako všude. Plno keců a obrázků, ale co potřebuješ se těžko dovíš.
přesně tak jak píše Radek pořádně si pročtěte podmínky + se zeptejte tety na přepážce jestli Vás opravdu odtáhnou z té Albošky nebu Rumunska,aby jste nedopadli jako já pod fagarašem s k.o.altíkem u LC s když mě teta u kooperativy ujištovala,že mám max plnění včetně max.odtahu nechtěl jsem číst malejma písmenkama zadní stranu kde jsou jejich vychcané podmínky no a samozřejmě jsem dojel na to,že mě odtáhnou max 100km do nejbližšího servisu.
Pokud máte někdo ověřené info o pojištovně,která Vám nabídne produkt,kde je opravdu odvoz domů z ciziny bez omezení km prosím dejte odkaz budu Vám moc vděčný děkuji.