D-A-G-R napsal:
Já nakonec nedojedu doktorka mi už nechce změnit místo pobytu, a asi bych to ani neuspojkoval tak snad za rok
jaak za rok, ty uz to letos nevytahnes ? az se pudes enom tak project nekam na koffi tak to obvolej a negdo se chytne...koffi a zmrzlinku bych si taky dal.
samozřejmě jsem myslel na tenhle konkrétní sraz, jinak určitě vyjedu a určitě ne jednou
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Hrabe_X napsal:
když otočím hlavou doleva, tak skoro omdlím - nějak mi tam něco vypíná mozek.
no,to je takovej typickej projev zánětu šlach tys měl být doktorem
Bejt tebou,tak to vyhledávání doktorů rychle přehodnotím
...mohl bys taky jedenáctku,chtě nechtě,vyměnit za něco lepšího
---
Paráda, takový mluvící křesílko by chtělo 9 z deseti mrtvých motorkářů.
Ale myslíš to se mnou dobře, totéž mi říkají všichni v rodině. Ještě si to dokážu představit horší, tak to zkusím odpružit v kolenou.
Upravil Hrabe_X dne 25.05.2016 14:33
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
---
Ale myslíš to se mnou dobře, totéž mi říkají všichni v rodině. Ještě si to dokážu představit horší, tak to zkusím odpružit v kolenou.
Kdysi jsem četl od Hawkinga Stručná historie času.Slušnej mazec.Myslím že s jeho mozkem se clověk obejde i bez fungujícího těla.A to že žije s nemocí na kterou se umírá za cca 2 roky už asi 50let,tak to je taky slušnej výkon.U mne je to fakt borec!!!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hrabe_X napsal:
---
Kdysi jsem četl od Hawkinga Stručná historie času.Slušnej mazec.Myslím že s jeho mozkem se clověk obejde i bez fungujícího těla.A to že žije s nemocí na kterou se umírá za cca 2 roky už asi 50let,tak to je taky slušnej výkon.U mne je to fakt borec!!!
Souhlas! Dame si panaka na jeho zdravi. Trochu i na moje, zrovna to potrebuju.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Waltr napsal:
Hele Vevisi, kdy je ideální čas příjezdu? Kdyby se někdo tahal ze severozápadu. V Darkovičkách (kousek od Ostravy) je nějaká akce u Bunkrů. Tanky atd.
Většina nás asi dorazí mezi obědem a večeří. Už se těším.
Tak vyjíždíme zítra okolo 10h. Zastavíme se ještě v Geneze ve Zlíně - potřebuju si vyzkoušet přilbu Schubert S2 Sport a někdy po obědě dorazíme.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ja dorazil vcera v 8 vecer, supr particka a motorky.neska sem asi 13.30 zahlidl ve slavkove vikece jak se vracel...snad vas tam nechytla bourka v kyjove vnoci celkem rachot...
Kupredu spatki ni krok...
Krasné a pohodové to bylo! Celkem 525km po krásných silničkách bez jediné kapky deště!
Souhlas akce se vydarila. Sami super lidi a taky pocasi klaplo. Proste diky vsem co ji organizovali. Ledacos jsem se dozvedel a potkal lidi zname i ty ktere znam jen z webu. Fakt diky.
paja1 přiložený následující obrázek: