Tomáš TT: Tome, na blogu byla zajímavá otázka, týkající se Analgetik proti bolestem toho Martinova zlomeného palce. Smí používat jen lokální nebo jak to je?
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Jarda BMW GSA napsal:
Tomáš TT: Tome, na blogu byla zajímavá otázka, týkající se Analgetik proti bolestem toho Martinova zlomeného palce. Smí používat jen lokální nebo jak to je?
Smí? Haha. Martin říkal že se tam s tím fakt nemažou. Resp. mažou mastí. A každý na to mastí, čím si to kdo ... maže Už mi z toho hrabe.
Ne vážně - i kdybys to posypal koksem a nechal si píchnout amfetamin, tak je to asi každému jedno ale nikdo by to kvůli sponzorům neriskoval, nějakou ostudu apod. Martin to má třeba ve smlouvě s Yamaha týmem a je to hodně přísný ale věřím že jestli si někdo z hobíků dá v bivaku brko nebo jestli si dají nějaké analgetika, tak je to každému fuk. Jak jsem psal - Desprej jel x etap se zlomenou klíční kostí. To přece nejde vydržet bez nějakých prášku ne?
paulik78 napsal:
Ahoj, jak jsem slíbil, připomínám, že zítra 12.01.2009 vyjde
2. DVD Rallye Dakar
tentokrát o ročníku 2004. Tak nezapomeňtě, až budete v trafice!
Prosím tedy i o tu druhé, třetí atd
Už ho mám v šuplíku a sbírám dál, dokud to nebude komplet, jak jsme se domluvili.
Nicméně mám dotaz a myslím, že jsi zde osobou více než povolanou ke zodpovězení. Dnes jsme skoukli se ženou 2. DVD a vyvstala otázka, jak vlastně takový závodník zajišťuje svoje pravidelné denní potřeby při závodě. Copak je možné řítit se celý den na plný plyn takovýmhle náročným terénem? Nebo ten sprint se odehrává jen v měřeném úseku, ale při přesunu do bivaku je možné někde zastavit, najíst se, napít, protáhnout, vydechnout si, odskočit si atd...?
Já když jedu na dovču, tak si udělám tak každou hodinu pauzu...bolí mě zadek a vlastně celý člověk
Jaktohle řeší závodníci? - DIKY!
Tak kdo tvrdí, že se na velkém a relativně těžkém BMW nedá jet seriózně rallye, prosím koukněte se na Simona Paveyho číslo 126. Dnes 37. v extrémních podmínkách, 430km dlouhá etapa v dunách s výškou 500m. A pak že to nejde.
Simon jede na G650X s naším kitem - bez titanu, bez karbonu - jen relativně levné rallye vybavení. V celkovém pořadí jede líp jak celá slavná česká reprezentace i s Ivanem Jakešem. Momentálně je na 47. místě a to má 15 minut penále za rychlou jízdu. A pak že to nejde na cestovním enduru!
paulik78 napsal:
Nicméně mám dotaz a myslím, že jsi zde osobou více než povolanou ke zodpovězení. Dnes jsme skoukli se ženou 2. DVD a vyvstala otázka, jak vlastně takový závodník zajišťuje svoje pravidelné denní potřeby při závodě. Copak je možné řítit se celý den na plný plyn takovýmhle náročným terénem? Nebo ten sprint se odehrává jen v měřeném úseku, ale při přesunu do bivaku je možné někde zastavit, najíst se, napít, protáhnout, vydechnout si, odskočit si atd...?
Já když jedu na dovču, tak si udělám tak každou hodinu pauzu...bolí mě zadek a vlastně celý člověk
Jaktohle řeší závodníci? - DIKY!
Na satelitu to slo cesky a to i pomerne nedavno cca mesic dva zpet,tak treba si to nekdo nahraval jako LWR? Ja to mam jen v AJ,ale cesky je to pro me o moooc lepsi.
Aktualne 1250 GSA HP
TomasTT napsal:
Tak kdo tvrdí, že se na velkém a relativně těžkém BMW nedá jet seriózně rallye, prosím koukněte se na Simona Paveyho číslo 126. Dnes 37. v extrémních podmínkách, 430km dlouhá etapa v dunách s výškou 500m. A pak že to nejde.
Simon jede na G650X s naším kitem - bez titanu, bez karbonu - jen relativně levné rallye vybavení. V celkovém pořadí jede líp jak celá slavná česká reprezentace i s Ivanem Jakešem. Momentálně je na 47. místě a to má 15 minut penále za rychlou jízdu. A pak že to nejde na cestovním enduru!
37 126 PAVEY (AUS) BMW 07:51:19 01:24:46
Mno, když to zvládá tenhle kalvéra, tak příští rok jedu na 11tce a v zegách budu smažit fish and chips
Hele bez legrace - představte si že se trápíte v tom svahu jak ukazovali včera, auto na kaši, spolujezdec polomrtvej a nad váma zastaví ten borec co jede s fritézama na hranolky a zeptá se, jestli se nedáte jeden kornoutek s kečupem. Mě to přijde úplně neskutečný že on s tím jede ostrou etapu
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...