Mohu uklidnit všechny, kteří dostali strach o podobu a duši kalendáře.
Krása GS a možnosti, které nám dávají k cestování a oběvování nových míst hlavním tématem zůstanou.
Vyznávám postupnou evoluci, takže nic podstatného se nechystám měnit.
Také si vážím všech, kteří jsou ochotni nabídnou své fotky ať už jsou takové nebo makové. Bez vašich fotek by kalendář prostě nebyl. S každou fotkou si dávám proto práci a přesouvám ji do viditelných adresářů ikdyž často hned vím, že v kalenáři nikdy nebude. Tak nějak tím vyjadřuji poděkování posílateli za to, že jí nabídnul k použití a snaží se pomoct dobré věci.
Fotky, které poslala fisska jsou obsahově jiné než cestovní, ale nejsou vyloženě špatné.
Není snadné vybrat nejlepší fotky od každého typu GS a ještě tak, aby každá říkala něco jiného.
Také musíme vždycky udělat nový obsah pozadí, aby to nebyla jen krásná fotka a dny v měsíci.
No a úvodní strana musí taky vypadat
Krásné těla ženských a krásné detaily motorek jsou to co nás pány baví a líbí se.Takže s kamarádem debatíme a debatíme jak kalendář poskládat a hodí se každý námět.
Snad budeme mít zase šťastnou ruku.
Pája
fisska napsal:
Tak díík kluci jen pro uprřesnění, fakt jsem jen chtěla pomoct, nikde nic propagovat nepotrebuju a uz vubec ne sebe. Fotek jsem tam posilala vic a vznikly jen proto, že kamos chtel vyfotit svoji motorku a já chtela fotky s motorkou a jeste jsem nemela svoji. jsou pro nasi potrebu, bylo to jen TFPcko
ahoj,
jsem nevěděl, že ta modelka jsi přímo ty.
Díval jsem se na to čistě z profesního hlediska amatéra, kterému se něco líbí.
Tak díík kluci jen pro uprřesnění, fakt jsem jen chtěla pomoct, nikde nic propagovat nepotrebuju a uz vubec ne sebe. Fotek jsem tam posilala vic a vznikly jen proto, že kamos chtel vyfotit svoji motorku a já chtela fotky s motorkou a jeste jsem nemela svoji. jsou pro nasi potrebu, bylo to jen TFPcko
ahoj,
jsem nevěděl, že ta modelka jsi přímo ty.
Díval jsem se na to čistě z profesního hlediska amatéra, kterému se něco líbí.
Jojo v poho to me neva, kazdemu se libi neco jineho .
Hlavně je to mnohem těžší nafotit takovou sérii snímků s modelkou, než tyhle cestovatelské záběry.
Mno ono je pro ty cestovatelsky zabery vetsinou potreba nekam dojet...
To si nemyslim, i v CR je spousta peknych mist. Spis jde o to, ze je to v podstate reportazni fotka a ne kazdy je ji schopen. Netvrdim ze foceni v atelieru je lehci nebo tezsi, ale prece jen si tam muzes se svetlem hrat a fotit kdy chces v idealnich podminkach. To venku nejde.
Nooo ale kdyby se sesli fotky jen z atelieru, to by mohl byt taky pekny kalendar
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
V neděli posílám od každé motorky 5 fotek grafikovi a začneme vybírat nejpovedenější kousky.
Kdo chce ještě přispět svou fotkou má šanci do neděle.
Pája
Fotky jsou předběžně vybrány, takže už nemusíte další posílat.
Ještě výběr proberu s grafikem a o víkendu zveřejním vítězné fotky: Pak budu prosit o datově nekomprimované soubory a finální názvy fotek spolu s mapkou kde byly udělány popřípadě s trasou vaší cesty.
Pája
jencekgs napsal:
Paji super prace jako kazdy rok. Tesim se na finalni podobu
Díky za důvěru, zatim je ale plno práce před námi
Tady nástřel finální strany a vítězné fotky.
prosím všechny autory, aby mi mailem na adresu poslali:
-Data vítězných fotek v plném rozlišení
-Přezdívku autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
-mapku s trasou popřípadě místem kde přibližně fotku pořídili
paja1 přiložený následující obrázek:
Paji diky, a zase listopad. Musim priznat, ze mam radost. Kalendar vypada perfektne.
Znovu musim podekovat za kus skvele prace.
Splněný sen moje 1100GS
Ja chci podekovat hlavne Pajovi, ze se do toho kazdy rok pousti.
Prosim o kontrolu jestli ta fotka dosla v plnem rozliseni. Mapku poslu
Jo a vzdavam se verejne toho kousku zdarma, kdyby mel nekdo napad, jak s nim nalozit, tak sem s nim. Nevim treba nejaky decka v domove,nekde kde to udela radost
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz