kurňa máš to za barákem to si ani nikdo nevšimne že nejseš tam kde si měl být a seš tak kde si chtěl být a druhej den ráno seš na snídaňu doma pokud teda nevytuhneš ve stanu protože někdo nechal vyhasout
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Při té vyjížďce 25.4 je plánovaná návštěva vojenského letiště v Náměšti, už to mám potvrzené. Samozřejmě budeme mezi vojáky tak je třeba dodat r.z motorek jméno a příjmení a č. OP. Protože dá-li velitel letiště, tak se svezem i po ploše. To budou fotečky. Pokud někdo pojedete přijeďte na sraz k jatkám dřív budu muset napsat nacionále zúčastněných.
Upravil joe dne 24.03.2009 18:02
No na sprintík to nevypadá spíše společnej průjezd po dráze. Už vidím jak jsou vojáci zvědaví na to, jak se jim nějakej rapl přizabije na dráze a Blesk si na nich zgustne stačilo to, jak do nich šili, když nafotili krásnej kalendář s modelkama.
kurňa máš to za barákem to si ani nikdo nevšimne že nejseš tam kde si měl být a seš tak kde si chtěl být a druhej den ráno seš na snídaňu doma pokud teda nevytuhneš ve stanu protože někdo nechal vyhasout
No tak dnes už vím, že určitě nepřijedu, protože kámoš slaví ten víkend na chatě pětatřicátiny a to se neodmítá Takže budeme pařit kousek od vás na jeho chajdě u Kuroslep A bude to velký
musím makat,bo by mě šéf vyhodil z práce,já bych jezdil až bych brečel
v sobotu bych mohl dostat volnochci jet do středu země
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
...kurňa Bystřické, neříkej že by se šéf nenechal ukecat
...jinak tady jsou zatím jen 3 stupně a slunka nevidět ...jako mírný optimista věřím , že se to vyčasí a po obědě vyjedu do sluníčkem prohřáté jarní krajiny
...o cestě do středu země jsem taky uvažoval, tak pokud by mi to vyšlo, svezl bych se s tebou ...ještě dám vědět
přes týden se uvolnit je skoro nemožné...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Prezi: kua, vypadá to dobře....přesně můj rajón...až zas pojedeš tak řekni, zkusím se přidat...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Prezi: Zrovna jsem si říkal,jak to asi vypadá nahoře na Bílé a že by nebylo špatné skočit o víkendu na Slovensko a pojezdit kolem Ilavy,ale jak tak koukám bude to chtít ještě chvíli počkat.I když.... Láká mě to tam moc.Co moc.Kurevsky
to Bystřické - v sobotu ještě nevím, původně jsem chtěl také vyrazit do "středu země", ale jet na oběd někam kde v podstatě nic není (tam a zpět cca 500km) to raději pořádně probrousím Beskydy, Jeseníky, nebo se mrknu na Slovensko ...Na té "středozemní" akci mne láká spousta lidí, které bych mohl osobně potkat, ale myslím že tam nebude moc času a že se to tam brzo rozprchne ...však ještě bude spousta příležitostí na víc dní ...třeba TT akce
to pivos - jasně, něco podnikneme ...dal jsem si tě do kontaktů v mobilu, tak udělej totéž (číslo mám v profilu) ...těším se, že mi ukážeš nějaké vedlejší cesty, či šotolinky okolo Gottwaldova a po Valašském království
to Lukin - klidně se přidej ...sleduj akce na "Morava - vyjížďky, ..." ...a taky nás můžeš protáhnout tam u vás ...můžeme i do Polska zabrousit, je-li tam co zajímavého
to PavelGS - na Bílé je kupa sněhu a na Makov to bude podobné, ale cesty jsou převážně suché ...je fakt že je tam spousta štěrku v zatáčkách, tak je třeba dávat bacha ...to Slovensko by mne o víkendu docela lákalo, ale nějak se mi nakupili akce ...budu to řešit a plánovat v pátek večer, tak si můžeme tady dát vědět, nebo si cinknem
prezi- jezdím tak celou sezónu,300 tam,poznám lidi,dám kafe a 300 zpět,pro mě je to relax
nahoru do kopců se ještě netlačím,zima,voda,písek a zbytky soli na cestách,radši ještě počkám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bystřické ...ale jo, rozumím ti ...taky tak řeším některé akce (třeba na akci slovenského TT na východě Slovenska "ráno tam - večer zpět", ale tam byl fakt zajímavý program, předváděčky a tak) ...v ideálním případě vidím, nebo zažiju něco zajímavého (jsou místa kam jezdím furt a znova ), poznám nové tváře a pokecám s fajn lidma ...jó a jízda na motorce kdykoli-kamkoli, to je paráda, radost a RELAX! ...samozřejmě souhlasím!
...ještě možná kdyby Emilio do fóra nedal fotky Číhoště, tak bych tam ze zvědavosti jel ...taky program akce je spíše na "okolokomínovku" cituji bmwmotoclub.cz: "Do Číhoště dorazí účastnící setkání individuálně. Ve 12:00 hodin bude společný odjezd účastníků akce do nedaleké restaurace na oběd. Po obědě bude akce ukončena a bude následovat individuální odjezd domů."
...tož ačkoliv jsem zvědav na ty tvoje černé kufry in natura na tvém černém oři, věřím, že se uvidíme se na některé další vyjížďce ...hoj a užij si to