to Alda: No je pravda že jsem Tě dlouho neviděl naposled na Křivonosce :-)
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
no hnátu snad budu mít zdravou jestli to ostatní bude redyy tak se dostavím to už je snad povinost nemílím li se
a ta hospoda no přímo moje gusto nejlepší hospodky byli dycky malé ponuré zakouřené ale nejlepší pívo jídlo atd
tak už se těším na dobrou společnost
když ho miluješ není co řešit
No Fifo,konecne ses ozval.Bez tebe by to nebylo ono!Staci,ze mi Brnak Jim napsal,ze pokud prijede,tak jen z patka na sobotu a jeste ve vojenskym aute!Presto budu rad,ze pokud dojede tak aspon tak.Bohuzel uz je mesic prihlasenej na sraz vojenskych vozidel v Orlickych horach v tom samem terminu!Ale ma to prejezd jen 50km,tak verim,ze ten patek nam venuje!!!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jasne,ale neptejte se jestli muzete dojet!To neni zadna uzavrena akce a ja kdyz budu kazdymu odpovidat,tak tu budu mit spoustu prispevku o nicem!
akce trochu koliduje s vyletem do Cerne hory... takze moje ucast neni uplne jista, rad bych se ale zastavil bud v so vecer, nebo v ne dopo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ta nedele uz je trochu pozde.A myslim,ze narodni park Dormitor v Cerne hore bude touhle dobou jeste pod snehem.A jet do Cerne hory a neprojet ho by byla skoda.
vevis napsal:
Ta nedele uz je trochu pozde.A myslim,ze narodni park Dormitor v Cerne hore bude touhle dobou jeste pod snehem.A jet do Cerne hory a neprojet ho by byla skoda.
ja si taky myslim, ze sobota je lepsi varianta...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdravím všechny. Tahle akcička mě fakt láká. Moc rád dorazím i se svou chotí. Takže si rezervuji jedno místečko na stan a dve na sezení nedaleko pipy. Těším se až vás poznám.
Co se má stát, stane se.
BMW F 650 GS
Ještě mě napadla jedna věc. Pokud by byl zájem o ňákou kapelku na večer tak bych to mohl zařídit. Záleží ovšem na tom zda to je technicky možné (mám na mysli velikost lokálu atd.)
Co se má stát, stane se.
BMW F 650 GS
Killingman napsal:
S dovolením bych se taky připsal, pokud bůh dá tak by to mělo všechno vyjít...
A nezapomeň na kameru!!!!!!!!!
Už zase? :-) Z tebe se stává televizní hvězda a nebo tě to jen baví? :-)))
Na kameru se pokusím samozřejmě nezapomenout, hlavně si asi vezmu s sebou náhradní ledviny, protože s váma udržet krok je o tvrdost jater
Vy furt řešíte jídlo a pití, samý přízemní záležitosti ale mělo by se naplánovat i duchovní vzdělávání, přednášky o smyslu života, něco o náboženství, o vzniku vesmíru a tak podobně..