Trochu tam přemýšlím co ještě vylepšit na motorce, když počasí není moc ok. Ty výfuky už mají něco za sebou a chtělo by to je zkrášlit. Líbila by se mi černá barva. Co jsem pročítal příspěvky tak docela dost chválili tuhle barvu, je za pár korun a prej super. Neloupe se a drží. http://www.heurek...e]=alkytonAktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
Tohle vypadá zajímavě, možná bych ani nemusel natírat výfuky a stačilo by jen "vyleštit" http://www.cominv...razni=true
----------
geofre > ten zní dobře.
----------
all: znáte nějaké (ne řvoucí, spíš dunivé nebo bublající) double výfuky na F65GS ?
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Zní asi nejlépe ze všech co jsem našel. Našel jsem si i importéra, ale koncovka 752GBP a falešná koncovka 412GBP. Takže pasé
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Řekl bych, že byl otevřenej, ale nejsem si jistej. Každopádně to byl rachot. Ale už jsem někde psal, mě se musí motka hlavně líbit a single výfuk mi na ní nějak nesedí..takže pokud bych sehnal nějakej double laĎák, asi bych o něm přemýšlel
co ta barvička nebo ten čistící prostředek, nějaká zkušenosti ?
MMirek napsal:
Řekl bych, že byl otevřenej, ale nejsem si jistej. Každopádně to byl rachot. Ale už jsem někde psal, mě se musí motka hlavně líbit a single výfuk mi na ní nějak nesedí..takže pokud bych sehnal nějakej double laĎák, asi bych o něm přemýšlel
double mas trebars od NIKKO RACING, jeden je vyfuk a druhy je schranka na naradie.. len ta cena (obrazok je len ilustracny)
Tak to ne. Prostě se spokojím s tím, že double je jen originál Ale nevadí, koupím nějakou tu barvičku nebo čistící prostředek a budou jako nový. Hlavně, že to jezdí
Máte někdo zkušenost? http://www.vyfuky.../index.htm .... Zalíbil se mi i akrapovič..ale u toho hooda se obávám, aby to nebyla lokomotiva jako ten scorpion co jsem měl
vzhledově jsem měl ten co jsi vložil. tlumící vložka tam asi nebyla, podle rachotu. jako na 10 min pro rohlíky dobrý, ale jel jsem s tím 200km a hlava mi duněla hrozně. Navíc nebyla homologace a já jsem často v rakousku, tak bych nerad měl problémy
Tieto novsie su uz homologovane a maju aj dB killer.
To je moja podmienka aby bol homologovany a cenovo do 300€.
Tieto podmienky splna zatial len scorpion, tak dufam ze bude OK. Nic ine som nenasiel..
já měl podle loga určitě starší. pokud je tam ta vložka, tak by měl být ok
MMirek napsal:
vzhledově jsem měl ten co jsi vložil. tlumící vložka tam asi nebyla, podle rachotu. jako na 10 min pro rohlíky dobrý, ale jel jsem s tím 200km a hlava mi duněla hrozně. Navíc nebyla homologace a já jsem často v rakousku, tak bych nerad měl problémy
A ty si myslí ze hood bude mít homologaci?? Za ty peníze určitě ne...
Aktualne 1250 GSA HP
xavier -> napsal jsem jim dotaz a čekám. Já se v tomhle moc nevyznám proto sem dávám dotaz, ale vím jaký potvory jsou za hranicema. A jelikož to mám kousek a jezdím tam často, tak radši koupím dražsí výfuk a budu v klidu než to dávat jako pokutu. Asi ten Akrapovič...ten i zní docela dobře na endurech, ale asi budu hledat nějakej použitej
Tak HOOD homologaci nemá. Pokud bude vložka v tom Scorpionu, tak to bude v pohodě.