vorel napsal:
TKC klame tělem. Na silnici drží jak přibitá a v terénu žádnej velkej zázrak. Na suchu vyjedeš kam chceš, bahnu se rači vyhni, ale tam nefunguje s GS nic. Nájezd mám na adv max. 6 tis. Mě max. vyhovujou. A teď ten volej
a co je lepšího v terénu než TKC (s homologací na silnici)?
záleží co je terén. nevím co je lepší, já jen píšu, že v bahně nefungujou, ale možná je problém v mých schopnostech. na všem ostatním mimo bahna na ně nedám dopustit.
říkám si hurikán
Co takhle kliknout na ten odkaz a tam přímo z textu zjistit, že jsou inzerovány v rozměru 110/80/19; 150/70/17?
Ha a jaké rozměry mají GS od 11ky po 12 dvouvačku? No přeci: 110/80/19; 150/70/17
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
ripper napsal:
1. Heidenau stojí za pikaču dle mých zkušeností.
2. Už to začínáš trochu hrotit, ne? Hlavně - jste stejně dobří (nebo špatní) jezdci? Pojedete na hraně svých schopností?
3. Když chceš být na tom stejně co se týká pneu jako kámoš tak kup co má on - Michelin Anakee Wild.
4. bod 3 je uplně jedno, jestli zvolíš Michelin nebo TKC. S E09 nemám zkušenost, ale spousta lidí ji tu chválí, ale zase pro mě věrohodný člověk co jezdí výborně off Mitas nemusí, takže já jsem k ní taky ještě nedospěl.
5. Joe ti bude vždycky radit Mitas
6. Zjišťuju, že drtivá většina lidí co si chce koupit "offroad" pneu tak pak na ní stejně pojede max. po suché polňačce se smrtí v očích a to v poho dáš i na Tourance.
7. Teď se rozhodni pro něco, vyzkoušej, pak zvol něco jiného. To budeš mít nejlepší porovnání.
Ať si jezdí každý na čem chce. Mně jen dostalo to, že motorka není ještě v garáži. A už se rozebírají pneumatiky. Vůbec neví jestli mu motorka sedne a už jede off v Rumunsku v plný náloži ve dvou. Nějak to nechápu a přijde mi to úsměvné jak je to vypracováno do detailu (plánování).
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
joe napsal:
Ať si jezdí každý na čem chce. Mně jen dostalo to, že motorka není ještě v garáži. A už se rozebírají pneumatiky. Vůbec neví jestli mu motorka sedne a už jede off v Rumunsku v plný náloži ve dvou. Nějak to nechápu a přijde mi to úsměvné jak je to vypracováno do detailu (plánování).
Inspiroval se u učitele Hájka: https://www.youtu...17qM8TOFfc"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
joe napsal:
vorel napsal:
TKC klame tělem. Na silnici drží jak přibitá a v terénu žádnej velkej zázrak. Na suchu vyjedeš kam chceš, bahnu se rači vyhni, ale tam nefunguje s GS nic. Nájezd mám na adv max. 6 tis. Mě max. vyhovujou. A teď ten volej
a co je lepšího v terénu než TKC (s homologací na silnici)?
E-09
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Mydlo52 napsal:
Asi nechápete když má někdo radost z nové moto... Zítra nebo v pátek, dle počasí pro ni jedu, tak už zjišťuji co a jak... Hned budu chtít přezout a zanechat novou Tourance na prodej, tak v předstihu již chci mít vybrané či objednané jiné pneu, tak pochopte. Od 12 let do 28let jsem měl vždy nějakou motorku a od narození dcery nic nemám... Už mě svrbí prostě ruce
Já čekal do 41, než jsem měl zase možnost, ale neřešil jsem ptákoviny :-) Chtěl jsem jezdit.
No a jezdím. Na touranckách s manažerkou a občas na špuntech, když nejsem línej přezout.
JInak je to vlákno úsměvné. Rumunsko jsme projeli blátem a v dešti bahnem na touranckách. Jo, párkrát jsem se vyválel, ale dali jsme to. Na špuntech jsem se vlekl v dešti do Albošky, abych si to užil z a do Thét, což je pár kilometrů a potom se zase tejral na asfaltu domu. Nějakej off jezdit ve dvou mě ani nenapadne, mám dost starostí se sebou a naloženým mastodontem.
Ale co už, je to na gustu každého soudruha.
Hlavně pořiď dobře. Já z neznalosti koupil lego, ale už jsem si zvykl a nechám si ho. Veterán to nebude, ale jezdí to.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mydlo52 napsal:
Asi nechápete když má někdo radost z nové moto... Zítra nebo v pátek, dle počasí pro ni jedu, tak už zjišťuji co a jak... Hned budu chtít přezout a zanechat novou Tourance na prodej, tak v předstihu již chci mít vybrané či objednané jiné pneu, tak pochopte. Od 12 let do 28let jsem měl vždy nějakou motorku a od narození dcery nic nemám... Už mě svrbí prostě ruce
ale chápema a moc dobře.
Tak nevymýšlej a kup Anakee Wild.
No nevím co říct na pána, ale volal jsem mu kdy mohu přijet pro motorku a odpověděl mi, že si ji ještě nechá.... Nechápu takové lidi... Místní člen mi poslal kontakt na pána z Ostravy co zvažuje prodej 2008 Adventure v plné výbavě + laděný výfuk, tašky do všech kufrů, kožená ochrana nádrže, sedlo wunderlich za 16tkč atd. Nová hruška, kříže, spojka atd. Nové originální mlhovky, kryty na ně, kryt na světlo, prostě mazel vypadá. Najeto 70tkm, k večeru se jdu podívat. Kdybyste někdo ještě věděli o pěkné a vybavené GS 2008 a výše, tak prosím o kontakt
No na to, že má najeto 70tkm tak toho měnil docela hodně... Ale je pravda, že ty 12ky už tolik nevydrží.
OMG Luhatschowitz...
kup radsi neco od Boba, pokud v tom plaves. At nevyhodis 200k.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medik napsal:
[quote]....Já čekal do 41, než jsem měl zase možnost, ale neřešil jsem ptákoviny :-) Chtěl jsem jezdit....
Já jsem čekal o 11 let déle a myslím, že mi nic neuteklo....
Mejdlo - kdo si počká, ten se dočká (povídala naše kočka)....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mydlo52 napsal:
Však jsem to chtěl, ale on neměl furt čas... Byl jsem se podívat na Adventure v Ostravě, opravdu mazel motorka, pohodový típek, ale 250tkč. Na druhou stranu vše udělané a doplňků snad už nejde více ;-) Bohužel přes můj rozpočet
Pokud je to ta co myslim a majitel se jmenuje Franta Karasek, tak tu motorku servisoval naposledy Ivan Cech, tady pod nickem Cechi. Nechcipla v Polsku, ale u ostravy po ceste z polska....jeli jsme spolu. Zadrel se tam krizek na kardanu a vydrel i tunel. Motorka je to fakt pekna a hlavne ma snizene tlumice origo z fabriky....nekde jsi psal, ze je na tebe advik vysokej. Byt tebou, tak dosetrim a tu masinu od nej vezmu. Pripadne se snim pokus domluvit na nejakou tu tisicovku dolu.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Moc nerozumim tomu proc se chces vycucat z penez a jeste si mozna pujcit. Proc nekoupis levnejsi motorku a prachy nevrazis do jezdeni? Co kdyz se ti tam neco podela a oprava bude stat x desitek tisic?
Takto uvazuju ja, ale treba je to uplne spatne.
Moc nerozumim tomu proc se chces vycucat z penez a jeste si mozna pujcit. Proc nekoupis levnejsi motorku a prachy nevrazis do jezdeni? Co kdyz se ti tam neco podela a oprava bude stat x desitek tisic?
Takto uvazuju ja, ale treba je to uplne spatne.
Neboj se, právě proto mám svůj limit, abych mohl v případě takové věci řešit a nemusel být bez pojízdné motorky. Jsem tady na fóru abych se dozvěděl informace a názory ostatních na konkrétní GS co vybírám, protože nejsem zatím zkušený v tomto jako vy....
U toho advika z Ostravy nic resit nebudes muset. Radsi kup poradnou moto a hlavne v poradku, nez zbor u ktereho musis pocitat s investicema. Za me radsi drazsi a v poradku, nez levnejsi a s investici. A bob s tou ktm je uplne mimo. Tady resis advika a gs....kacena je uplne jina znacka a na to by jsi mel jit na forum ktm
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Bob napsal:
Tvl Mejdlo:to je příspěvků na jednu motorku, jedu v úterý do De pro Kačenu 990R má tam Helmut vonavou modrou 2008, v plné výbavě včetně bočních kufrů za 199k pravidelný servis.
Mydlo52 napsal:
Boba jsem špatně pochopil.... Myslel že jede pro Ktm a je tam ještě voňavé GS 2008 modré...
imho 2008 dvanactka non-adv byla modra.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2