1) Jde nějak vypnout to upozornění při startu navigace? (Za jízdy nezadávejte....) Vím, že se to po nějaké chvíli samo vypne, ale je to otravné.
2) Je možné změnit barevnost horní lišty? U spodního panelu je hodně možností na výběr. S tím horním panelem jsem nehnul. Rád bych si tam nastavil ty barvy třeba takto: https://www.dropb...d.png?dl=0
3) Jde spárovat aplikace Garmin Drive s Navigatorem VI? Zařízení mi appka našla, ale spárovat se s navigací nepodařilo. Funguje mi pouze spárování s Garmin Smart Link.
PepaMB napsal:
Ahoj, nedávno jsme tu pořídil jetý navigátor VI a už začal blbnout. Chová se, jako by někdo neviditelnej šmatlal po displeji. Tzn. asi umřela ta dotyková vrstva, co? Jedině koupit na netu z venku, nebo se dá něco sehnat i v ČR? Nebo třeba nějaké volné kontakty uvnitř, máte někdo stejnou zkušenost? Díky
PepaMB napsal:
Ahoj, nedávno jsme tu pořídil jetý navigátor VI a už začal blbnout. Chová se, jako by někdo neviditelnej šmatlal po displeji. Tzn. asi umřela ta dotyková vrstva, co? Jedině koupit na netu z venku, nebo se dá něco sehnat i v ČR? Nebo třeba nějaké volné kontakty uvnitř, máte někdo stejnou zkušenost? Díky
Pomohlo to? Mám nyní stejný problém
Mě to dělá taky, čas od času. Většinou stačí vyčistit displej vlhkým ubrouskem.
Je to dost citlivé na nečistoty.
PepaMB napsal:
Mám na tom ochrannou folii tak myslím že vyčistit display je málo
PepaMB napsal:
Mám na tom ochrannou folii tak myslím že vyčistit display je málo
Je to problém BMW NAVI VI, 3x som to reklamoval, v bmw o tom vedia, vždy mi dali novu
Béďo
Ahoj, nedokážete mi někdo poradi? Spojím Navigator VI se SCALA - OK, připojím Navigator s IPhone - OK, ale nejde mi telefonovat, ikona sluchátka na úvodní obrazovce je šedá, nenačtou se kontakty, zkrátka nic. Kde je chyba?
ludeGSon napsal:
Ahoj, nedokážete mi někdo poradi? Spojím Navigator VI se SCALA - OK, připojím Navigator s IPhone - OK, ale nejde mi telefonovat, ikona sluchátka na úvodní obrazovce je šedá, nenačtou se kontakty, zkrátka nic. Kde je chyba?
Nastavení - Bluetooth - scala + telefon ikony musí být modré.
Ahoj, po aktualizácii máp, vypnutí a opätovnom zapnutí, navigacia stále načítava mapy a nechce sa spustiť. Nechal som ju tak 4 hodiny a nič. Nestretli ste sa s tým? Alebo nepoznáte pls riešenie?
Upravil oliv dne 11.04.2023 18:02
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
Nekorigoval som počet. Nejak som bral za samozrejmosť že keď v garmin expresu navolim Navigator VI že automaticky to bude ok. Ale dík za typ, pozriem na to, aj keď pamäte by malo byť dosť.
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
Ahoj, mám otázku pro držitele motorky s TFT displejem a Navigatorem VI (rok vydání 2021). Nepřenáší se mi zpráva z motorky do navigace při rezervě paliva. Setkal se s tímto prosím někdo? Ostatní zprávy se přenesou. V CarTechu jsme v navigaci aktualizovali sw., ale beze změny.
Upravil rjandl dne 08.08.2024 19:00