nikdo si na doménu bmwgs.cz nemůže dělat právní nárok. Pan Miloš Pinkava vlastní doménu bmwgs.cz už 10let a je jeho majetkem. Memůže příjít BMW ani nikdo jiný a chtít tuto doménu ani žádnou jinou. To jim neprojde. Vzpomeňte jak dlouho společnost O2 neměla svojí svoji doménu O2.cz
A proto dnes jsem si zaregistroval bmw-gs.cz, klidně mi může někdo začít vyhrožovat právníkama.
PS: klidně zdarma panu Pinkavovi doménu přenechám nebo jí přesměruji sem.
nikdo si na doménu bmwgs.cz nemůže dělat právní nárok. Pan Miloš Pinkava vlastní doménu bmwgs.cz už 10let a je jeho majetkem. Memůže příjít BMW ani nikdo jiný a chtít tuto doménu ani žádnou jinou. To jim neprojde. Vzpomeňte jak dlouho společnost O2 neměla svojí svoji doménu O2.cz
pozor... BMW ma ochrannou znamku GS od roku 96.. BMW predpokladam jeste dele.
To co pises imho takhle nefunguje.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pozor... BMW ma ochrannou znamku GS od roku 96.. BMW predpokladam jeste dele.
To co pises imho takhle nefunguje.
Vskutku máš pravdu,
mají to od 1.4.1996 jako značku vztahující se na motocykly.
Co jsem si o tom početl, tak teoreticky mohou vznést požadavek na tuto doménu. Je ovšem otázkou jak by soud rozhodl, pač ve většině sporů šlo o to, že někdo těžil z jména ochranné značky. Což se zde neděje naopak je značka "GS" zvelebována.
Spíš to chce zaregistrovat třeba baworaky.cz a to už má logiku jinou.
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Já bych si poprosil o jakýkoliv kontakt, abych mohl na ta správná místa napsat třeba email nebo zavolat, že jsem se dozvěděl o chtěné likvidaci bmwgs.cz fóra, který mám opravdu rád, a co mě, jako (již) dlouholetého vlastníka a provozovatele BMW GS docela znepokojuje....
tomaspelant zatial nenapisal kto konkretne mu pisal a ktorych webov sa to tyka.
Bylo mi řečeno že se postupně kontrolují všechny atd atd..Více či méně je to jedno. Já se rozhodl že jim doménu nepřenechám ačkoli o ni žadají,ale používat jí zatím nebudu. Nebudu sem vkládat celou korespondenci s těma chytrákama co je zastupují. Je toho trochu více.
tom3
Tak už dostali i Cyrila
... jsou fakt trapní... dneska se nevydělává prací, ale žalováním.
bacha na to, co máte na garáži...
Takový ty cedulky s nápisem BMW PARKING ONLY by se taky za chvíli nemusely někomu líbit
Mr GS přiložený následující obrázek:
ach jo...že i Cyril se s tím musel potýkat...nahouno fakt
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Je to jinak... bud je nekdo posera a nebo chytrý.. jde to legalne vyresit, jen je potreba pouzit to, co ti brani krk aby ti do nej neprselo..
Upravil bmwgsa dne 21.11.2018 18:28
Jako vlasník ochrané známky musí být BMW srozuměno s tím, že dává takzvanou volnou licenci na používání této registrované značky pro účely spojené s propagací a td týkající se této značky!!!
Nepřípustné je pouze vydávámí se za majitele této značky a nebo její zneužití v chráněném režinu - to jest propagovat pod značkou BMW jinou značku motocyklu (automobilů a td.) - předpokládám, že nemá ochranu třeba na výrobu kompotů z brambor... ale jen obory týkající se jejich zájmu...
Jinak řečeno - pokud si zaregistruji doménu bmwservis.cz a budu dělat pozáruční servis vozidel jen této značky, pak mám právo jí vlastnit (toto je holá definice bez znalosti detailů toho na co mají ochranou známku registrovanou).
Problém začne tehdy, pokud na této doméně budu mít reklamu na něco jiného něž na bmw.... a nebo pokud budu poškozovat dobré jméno této značky či její jméno využívat ve prospěch jiné značky!
Pokud budu tuto doménu jen vlastnit a né jí fakticky provozovat, pak mi můžou jen udělat nabídku na její odkup - pokud budu mít zájem.... jinak mají smůlu!
Něco podobného jsem taky řešil s jinou značkou a proto vím o čem píšu...
Vždy je potřeba pro vytírání zadnice zjistit, jakým papírem ji lze vytřít....
A proto je potřeba vyhledat přesnou definici ochrany danné ochrané známky!
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Jaro81 napsal:
To vlakno o zruseni domeny bmwgs.cz je zmazane?
jo zatim jo...ale neboj, max v pondeli bude dalsi dejstvi...
17 cm
Jelikož tyto stránky využívám a byl bych nerad aby zanikly není problém i finanční podpora,ale nepochopím postoje BMW místo toho aby byly rádi že se zde propagují jejich výrobky a mnoho lidí si díky tomuto webu i výrobky BMW pořídilo.Tohle jednání je hnus.
cepik napsal:
Jelikož tyto stránky využívám a byl bych nerad aby zanikly není problém i finanční podpora,ale nepochopím postoje BMW místo toho aby byly rádi že se zde propagují jejich výrobky a mnoho lidí si díky tomuto webu i výrobky BMW pořídilo.Tohle jednání je hnus.
Ono celkově českému zastoupení BMW MOTORRAD Mrdá
Upravil servisak dne 01.02.2019 19:17
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mozna mi neco uteklo. Nicmene pokud bmw vrta do tohotu webu tak navrhuji ze vezmu z garaze blbiny se znakem BMW (a ze jich je dost). Vsechny je znehodnotim a odvezu na hromadu pred nejblitsi prodejnu BMW v mem pripade cartec ostrava. Pokud to udela hodne lidi v cele republice a udelame to v jeden den a s veskerou medialni paradou tak jim treba neco docvakne.
At jsou radi ze je propagujeme.
Pája
paja1 napsal:
Mozna mi neco uteklo. Nicmene pokud bmw vrta do tohotu webu tak navrhuji ze vezmu z garaze blbiny se znakem BMW (a ze jich je dost). Vsechny je znehodnotim a odvezu na hromadu pred nejblitsi prodejnu BMW v mem pripade cartec ostrava. Pokud to udela hodne lidi v cele republice a udelame to v jeden den a s veskerou medialni paradou tak jim treba neco docvakne.
At jsou radi ze je propagujeme.
jeste vydrz, musime tahnout za jeden provaz ale.
17 cm