Mám vybráno 10 fotek pro měsíce.
Prosím autory, aby mi poslali na mail
-data fotky v plném rozlišení
-mapku trasy, nebo místa kde byla fotka vyfocená
- nick, název fotky a označení motorky (pro jistotu)
-doručovací adresu kam pošlu kalendář jako odměnu zdarma
Zitra by mela byt k dispozici linka na objednavkovy formular. Dam ji tady do vlakna. Cena kalendare je opet 200kc za kus. Detaily postovneho a dobirky tu dam zitra taky. Tisknout se bude v Brne jako minule rocniky.
Pája
Budu se muset omluvit, ale tenhle víkend objednávkový formulář nebudu schopen vydat.
Tiskárna čeká na data od grafika, aby to mohli vložit na svůj web a poslat mi linku pro objednávky.
No a grafik nemá čas udělat poslední krok a odeslat hotavá data. prostě je od čtvrtka nebyl schopen poslat.
Neumím to omluvit, jen doufám, že budete trpěliví.
Všichni toho máme asi moc
Budu grafika bombardovat celý víkend, aby data poslal a aby v tiskárně mohli v pondělí data vložit a poslat mi objednávkovou linku. Pája
Tak tisková data dorazila, takže v pondělí by nemělo nic bránit, aby náhledy v tiskárně vložili na svůj web a poslali mi linku, kterou tady šoupnu.
Pája
Můžete začít objednávat kalendáře
Autoři fotek objednávat nemusí, jejich objednávky zajistím sám.
Objednávka kalendáře BMWGS 2018: https://vstup.tis...a316d94de5
V průběhu objednávky se musíte na webu mcl zaregistrovat, web bohužel jinou možnost nemá.
Cena jednoho kusu kalendáře A3 13 stran je 200Kč/ 8 EUR s DPH
Náhledy na kalendář: http://www.rajce....
Objednávky tak jako vloni budou padat přímo do systému tiskárny "Computer MCL Brno, spol. s r.o." Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198, nebo +420 724 371 213
poštovné+balné:
ČR Pošta: 80kč 1-3 kusy, 90Kč 4-10 kusů
SK Pošta 4,2 EUR 1-3 kusy, 5,0EUR 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Platba převodem předem: 0 kč
BMW GS Dobírka (Pouze ČR): 50kč
Potvrzení objednávky vám přijde po ručním zpracování do mailu.
Pája