Koupil jsem od Pardala interkom Sena 30K
Musím říct že je to výborné vracel jsem se zpátky na motorce a ve 130 krásně slyším
kdo co mluví když telefonuji
Rádio jde pěkně měl jsem Radiozurnal ten hraje všude
Ale šlo krásně čistě
Ale měl jsem 10 let starý interphone první co tu byl tak nemůžu moc srovnávat
třeba s Tour
Děkuji Pardale za vyřízení objednávky
Hezky jsem si popovidal s tvými zenanami co jsem to implantoval do helmy
rstd přiložený následující obrázek:
Rád by jsem se vrátil k původnímu tématu a zároveň k mému problému. Dnes po opětovném vyzkoušení v praxi jsem zjistil.
1. že mi interkomy Tour nefungují/nepárují pořádně s telefonem Samsung Xcover4....nejde mi zvuk při telefonování do sluchátek, ale do mikrofonu když mluvím jsem slyšet. Zvuk hudby z toho samého fonu jde úplně exceletně. při stejné nastavení hlasitosti.
2. navigace tomtom rider se spáruje buď se sluchátky a s telefonem pak už ne, nebo přesně obráceně.
Prosím tedy o rady, protože funkci telefonování by jsem rád opravdu měl. Funkci seznamu na navigaci jsem schopen oželet
SONY Z-5 Compact vs TOUR. První Spárování během minutky (většinu z toho času zabrala moje neznalost....) Od té doby se to k sobě navzájem hlásí samo od sebe a na nic se nesahá.
Telefonování....Hudba...Navi.... Vše šlape bez zaváhání.
Takže těžko říct -)
zkus kombinaci s jiným telefonem ze svého okolí. Jinou značku jinej Tajp. Ať je ta změna značná.
SONY Z-5 Compact vs TOUR. První Spárování během minutky (většinu z toho času zabrala moje neznalost....) Od té doby se to k sobě navzájem hlásí samo od sebe a na nic se nesahá.
Telefonování....Hudba...Navi.... Vše šlape bez zaváhání.
Takže těžko říct -)
zkus kombinaci s jiným telefonem ze svého okolí. Jinou značku jinej Tajp. Ať je ta změna značná.
Wan-Chuan
KRLESS!!!
To už jsem zkoušel a vše makalo jak má..včetně hlasového vytáčení.....poslední možnost se chystám že zkusím spárovat se stejným typem telefonu od kamaráda...pak se ukáže.
Já mám Sony Z5 Premium dám navi do držáku a hned se mi sparuje s mobilem
Potom zapnu helmu a hned se taky sparuje
To že se slyšíš je ze vypadne signál to řeším dlouho a zatím jsem nevyresil
Ale dělá to jen když je to sparovane přes navi
Když to mám jen na telefon tak to nikdy neudělá
Máš v Touru poslední verzi firmware? Poslední by měl zatím být R142. Pokud ne, tady máš odkaz na stáhnutí updateru http://www.interp...54b3fd6632.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
ruda napsal:
Máš v Touru poslední verzi firmware? Poslední by měl zatím být R142. Pokud ne, tady máš odkaz na stáhnutí updateru http://www.interp...54b3fd6632.
Ahoj..děkuji tak to samozřejmě asi nemám...můžeš mi tady popsat jak to tam vložit?...toury připojím přes usb ke kompu, ale pak tam vložím nějakou složku nebo jak to udělat???možna se ptám úplně blbě :-) ten update jsem si stáhnul.
Pokud nevíš jakou verzi fw máš nainstalovanou, stáhni si ještě "Interphone menu" http://www.interp...d0b20d0148, kterým můžeš "doladit" Tour jednotku a zároveň se Ti zobrazí verze firmware - VYPNUTOU jednotku samozřejmě připoj až po spuštění programu. Potom nainstaluj stažený Interphone update bez připojeného Touru. Tour ponech vypnutý a nepřipojený k PC. Spusť Updater (nech volbu "Easy mode", následně připoj přes USB kabel Tour jednotku k PC (automaticky se zapne a nainstaluje drivery). Klikni na "Další" - updater si stáhne nejnovější verzi FW - ponech "default" verzi - aktualizuj. To je vše... Pak dej vědět jakou verzi jsi měl a zda nová verze pomohla .
A samozřejmě zaktualizuj obě jednotky. Novější fw by měly zlepšovat kompatibilitu a opravovat chyby předchozích verzí .
Upravil Ruda dne 21.11.2017 22:17
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
rstd napsal:
Já mám Sony Z5 Premium dám navi do držáku a hned se mi sparuje s mobilem
Potom zapnu helmu a hned se taky sparuje
To že se slyšíš je ze vypadne signál to řeším dlouho a zatím jsem nevyresil
Ale dělá to jen když je to sparovane přes navi
Když to mám jen na telefon tak to nikdy neudělá
Tenhle problém jsem měl s mým BMW Nav.6, když jsem v něm měl aktivované zvukové upozornění a výstrahy na nebezpečné úseky, radary atd. Po vypnutí těchto zvukových upozornění problém zmizel - asi nějaká nekompatibilita (mám doinstalovaný český TTS hlas a soubor "Nebezpečných úseků" je z Kooperativy, takže taky dost starý).
ruda napsal:
Pokud nevíš jakou verzi fw máš nainstalovanou, stáhni si ještě "Interphone menu" http://www.interp...d0b20d0148, kterým můžeš "doladit" Tour jednotku a zároveň se Ti zobrazí verze firmware - VYPNUTOU jednotku samozřejmě připoj až po spuštění programu. Potom nainstaluj stažený Interphone update bez připojeného Touru. Tour ponech vypnutý a nepřipojený k PC. Spusť Updater (nech volbu "Easy mode", následně připoj přes USB kabel Tour jednotku k PC (automaticky se zapne a nainstaluje drivery). Klikni na "Další" - updater si stáhne nejnovější verzi FW - ponech "default" verzi - aktualizuj. To je vše... Pak dej vědět jakou verzi jsi měl a zda nová verze pomohla .
A samozřejmě zaktualizuj obě jednotky. Novější fw by měly zlepšovat kompatibilitu a opravovat chyby předchozích verzí .
Ahoj děkuji za podrobný popis, vše jsem udělal. Měl jsem tam verzi R136. Stejně to nepomohlo a pořád stejně nekompatibilní při telefonování. Zkusil jsem dnes i stejný typ fonu od známého a úplně stejný výsledek, takže je chyba v typu fonu.No budu se s tím muset smířit....telefon není na furt a jiný typ pak třeba půjde bez problémů....jediný co mi je divný, že předchudce samsung Xcover 3 pracuje s toury bez problémů a novější ne..Díky všem za trpělivost
Ahoj všem. mám dotaz, jde propojit Interphone Tour s helmou Schubert C4 nebo se musí orig. sluchátka Schubert vyndat a nainstalovat orig. od Tour? Máte někdo zkoušenost?
Ja to spatne pochopil jako pripojit schuberth a tour.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Ted tady pleteme trosku paty pres devaty, jelikoz C4 uz v sobe ma zabudovany audio set.
Takze:
interphone tour neni kompatibilni s origo audio setem
kdyz ho vyndas, bez problemu nainstalujes tour s jeho interphone audio setem.
Doporucim jeste vzit ten PRO, ma mnohem lepsi kvalitu
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Poradí mi někdo s nastavení interfone Tour?...mám dvě jednotky, když jedna z nich telefonuje, tak se komunikace přeruší, ale následně po ukončená hovoru se mi sami nespoji automaticky ale musím manuálně pouze na jedné z nich zmáčknou tlačítko a po té se propojí....To vše je ok, když jezdí batůžek za mnou, ale jakmile jede na své motorce, tak nevíme že jeden z nás telefonuje a neví kdy se hovor ukončí a že se musíme manuálně spojit....LZE TO NASTAVIT TAK ŽE SE JEDNOTKY SPOJÍ ZNOVU A AAUTOMATICKY??