Takže na základě dnešního telefonátu s Rudou bych se i já přijel podívat. Ještě jsem na žádném srazu nebyl, tak doufám, že mi tam nikdo neublíží a nekousne mě. Usoudil jsem, že po posledních deseti letech ježdění na moto bych měl nějaký sraz zkusit, ať si rozšířím obzory. Doufám, že mi do toho nic nevleze, bohužel na motorce mám "letní" gumy, tak bude záležet na počasí, když tak pojezdím jen po asfaltu a budu se dívat.
dalibork napsal:
Takže na základě dnešního telefonátu s Rudou bych se i já přijel podívat. Ještě jsem na žádném srazu nebyl, tak doufám, že mi tam nikdo neublíží a nekousne mě. Usoudil jsem, že po posledních deseti letech ježdění na moto bych měl nějaký sraz zkusit, ať si rozšířím obzory. Doufám, že mi do toho nic nevleze, bohužel na motorce mám "letní" gumy, tak bude záležet na počasí, když tak pojezdím jen po asfaltu a budu se dívat.
Nikdo tě nekousne, vloni jsme tam byli poprvé a potkali jsme tam samé fajn lidi.. jede se tam po asfaltu, pevná polní cesta je poslední kilometr, takže na pneumatikách vůbec nezáleží.. tož tak
@dalibork
Neměj strach, že budeš sám nový a nikoho nebudeš znát. Též se jedu seznámit s novými lidmi. Jo a pneu na 1150gsa mám též silniční a zůčastním se s nimi školičky v terénu. Zkušenosti v terénu mám též žádné.
Upravil vsezved dne 29.03.2018 08:59
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Kdo nebyl na Radarce, tak jako by nebyl členem fóra. Není nad osobní znalost lidí, co se známe jen podle "nicku". A stojí to za to. Toto fórum má velice zdravé jádro super lidí. Bude to opět fofr, ale těšíme se na Vás.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
dalibork napsal:
Rudo stavil bych se asi v pátek qečeru (dle situace v práci, doma a počasí) a pokud bude místo někde na podlaze, vydržel bych do soboty. S jídlem si nedělej starosti, když nebude, dám si pivko a když bude, tak taky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
dalibork napsal:
Maximálně ti někdo poblije motorku
Ale tuším, že to bylo jen tím, že to byla motorka jiné značky
Pertlo ty si vůl, ale mám tě rád. Až dospěješ, tak ti bude jedno kdo na čem jezdí
dalibork napsal:
Nikdo tě nekousne, vloni jsme tam byli poprvé a potkali jsme tam samé fajn lidi.. jede se tam po asfaltu, pevná polní cesta je poslední kilometr, takže na pneumatikách vůbec nezáleží.. tož tak
Asi si koupil tu správnou motorku za honorář YouTube Video TAKE IT EASY
Omlouváme se s Ferem , ale musíme uvolnit zamluvenou chatku z důvodů které zde nechci publikovat.Rudo , Tondo a všichni organizátoři ještě se jednou omlouváme.
Das ist BMW
brozkin napsal:
Omlouváme se s Ferem , ale musíme uvolnit zamluvenou chatku z důvodů které zde nechci publikovat.Rudo , Tondo a všichni organizátoři ještě se jednou omlouváme.
Tzn. chatka volná (4 osoby)
Když budou v pátek 2místa volná, tak bych je využil, ale zatím to nemohu potvrdit. V práci jsem dva týdny nebyl, doma ženu s bubnem = nevím, co bude za týden.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /