Zdenal RT napsal:
Jsem tu správně na motorkářském fóru lidí milujících svobodu a volné cestování,lidí svobodomyslných. Lidí co svobodu a demokracii mají pevně ukotvenou ve svém nitru,protože ji potřebují k životu?
A nebo je to tady pobočka stoky jménem Aeronet, lidí co šíří strach a hnus kolem sebe a sledují a hájí zájmy Putina?
Zeman je jen produkt takové stoky hnusu a poskoci jako Hicks a spol. jsou jen užiteční ****i, kteří vždy najdou podobnou sortu lidí, podobných flustrátů.
Já to s radostí hodím někomu, kdo podobnému hnusu nepropadl a nevěří na konec západu ap. Je to až směšné co v Česku může zafungovat na tuto skupinu flustrátů.
Vymyslí si problém co u nás neexistuje a pak se bijí v prsa, že to vyřešili a máme jim děkovat.
Ne, nechci na hradě ruskou loutku namočenou ve vodce které se na západě štítí jak ruského švába a do Číny se jezdí učit jak stabilizovat společnost.
Jak tu vorel psal - odvolím a půjdu do kavárny.
Až odvolíš, tak mi napiš, půjdu do té kavárny s tebou, jsem rád, že ne všichni lidi podléhají populistům alá Zeman, Okamura a jim podobný. Strašit lidi umí každý ocas, ale dát jim pohodu, na to už musíš být charakter
"populista" v prekladu mistni liberalni-levice: "Ten, co plni prani sveho elektoratu".
Jo hosi.. vy o demokracii pomlcte. Jste spise autokrate, nez demokrate. Nastesti jste v mensine. Vas svet se smrskava. A je to dobre.
Branme normalni svet.
Upravil hicks dne 11.01.2018 08:57
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tapulda napsal:
Až odvolíš, tak mi napiš, půjdu do té kavárny s tebou, jsem rád, že ne všichni lidi podléhají populistům alá Zeman, Okamura a jim podobný. Strašit lidi umí každý ocas, ale dát jim pohodu, na to už musíš být charakter
Pohoda ma byt zvysovani danove zateze, systematicke vylidnovani venkova, cenzura a neustaly narust byrokracie a sankci za kazdy prd? Pak 3x hura!
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
„Agresivita typu ‚jen **** nechce to, co chci já‘ je hloupá a zbytečná. Nikdo se nestane chytrým tím, že volí kandidáta X. A nikdo není **** proto, že volí kandidáta Y. A to i v případě, že Y je Zeman, Babiš nebo Okamura (vybírám záměrně favority své sociální bubkliny). Akt volby je výslednicí moha vlivů: názorů, zkušeností, emocí, momentální životní situace. Respekt k názoru druhého je v demokracii základní věc. Takzvaná taktická volba je mýtus. Nefunguje to. Nikdy. Volby fungují, když lidé vyjádří svou vůli. Když řeknou ‚chci A‘. Ne když řeknou ‚chci A, ale když budu hlasovat pro B, pak C bude mít méně než D, a zřejmě to vyšachuje i E‘. Ehm ... anebo ne, že ano? Kdo ví,“
„Myslím si, že volba prezidenta je víc estetickou než osudovou záležitostí. A pro můj pocit je důležité, že budu volit toho, koho považuju za nejlepšího. A když nevyhraje? Nezblázním se. Pojďme si ty volby užít. Několik let tu nejrůznější weby odpočítávají, jak dlouho bude ještě Zeman na Hradě. Roky se těšíme, až zvolíme někoho jiného. A teď si místo povznášejícího pocitu, že je to na nás (a že můžeme prohrát, ale tak to prostě chodí!), budeme nadávat navzájem do ****ů? Vždyť je to blbost. Děkuju,“ ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Jen počkejte jak se zvednou stavidla až příjde na druhý kolo volby - to budou h.o.v.nomety v jednom ohni.
Jinak dnes vyšel zase jeden perfektně zpracovaný článek s doloženými zdroji jak to s tím Miloškem je. https://maca.blog...x?c=639398Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jinak dnes vyšel zase jeden perfektně zpracovaný článek s doloženými zdroji jak to s tím Miloškem je. https://maca.blog...x?c=639398
Možná by stálo za informaci kdo je pisatel onoho určitě objektivního článku. Think-tank Evropské hodnoty pod velitelem Jakuba Jandy. http://www.evrops...watch/tym/
Jinak dnes vyšel zase jeden perfektně zpracovaný článek s doloženými zdroji jak to s tím Miloškem je. https://maca.blog...x?c=639398
Možná by stálo za informaci kdo je pisatel onoho určitě objektivního článku. Think-tank Evropské hodnoty pod velitelem Jakuba Jandy. http://www.evrops...watch/tym/
Maca se semtam snazi o objektivitu.. nicmene EH jsou jeho mensi problem.
Maca je podrizenym ANARCHISTY a protiizraelskeho aktivisty Cempera. Maji spolu projekt... Manipulatori.cz.
Cemper je naprostej magor... organizator vetsiny pro-migracnich demonstraci ... ale diky TOLImu.. dalsi indicie, jak je TOLI doleva
Sdilet Macu.. to jses jen krok vedle Kliniky, Uhla, Antify, Marcuse, Chomskyho a podobnych ks.indlu...
17 cm
Nepouci se a nepouci. Kampan antiBabis dopadla jak vsichni vime a jak asi dopadne kampan antiZeman? Kdyby pisalci venovali stejny usili podpore a sberu pozitivnich dat o jinym kandidatovi, prospeli by cely atmosfere voleb vyrazne vic. Takhle jen prihrajou Zemanovi dalsi hlasy...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
taky chodis v ponozkach GNWP jako ta anarchoskautka tenkrat v Brne?
s Macou a Cemperem jses jednim krokem tam...
17 cm
takové ponožky nemám, aktuálně mám na sobě ponožky BMW
jinak ty lidi, o který pišeš neznám, ani znát nechci
pochválil jsem Toliho za to že dal odkaz na článek, to je celé... nebo sis to vyložil jinak? 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
EDIT: mmch ja netvrdim, ze Zeman je dobrej. IMHO ma jen par dobrych nazoru (islam, migrace), zbytek je pruser.
Ja tvrdim, ze Vorel, Toli, Zdenal RT atd. -- tedy politika cca odpovidajici Sobotkovu kridlu CSSD, Uhlovi, Sabatove, Mogherini a ostatnim levicakum je JESTE TOXICTEJSI, NEZ ZEMAN.
Ti, kdo dnes nici Evropu nejsou rusaci, ale liberalni levice.
Upravil hicks dne 11.01.2018 11:19
17 cm
a jak je to s tim Drahošem, i dínsbír se za něj bije a to je vážený pan senátor a kamarád šapira-exvyslance usa ..http://domaci.eur...de-usadil/
prostě sóroše NECHCI ! teda tečka.
zdar a přeju dobrý pocit z volby a budoucnosti po volbách
Upravil GSSG dne 11.01.2018 11:10
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
hicks napsal:
Ja tvrdim, ze Vorel, Toli, Slavek atd. -- tedy politika cca odpovidajici Sobotkovu kridlu CSSD, Uhlovi, Sabatove, Mogherini a ostatnim levicakum je JESTE TOXICTEJSI, NEZ ZEMAN.
Slavek - jako ja? No nevim nevim, jestli patrim pod Sobotkovo kridlo CSSD Vzhledem k mym politickym nazorum a preferencim bych si nebyl tak jistej...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
hicks napsal:
Ja tvrdim, ze Vorel, Toli, Slavek atd. -- tedy politika cca odpovidajici Sobotkovu kridlu CSSD, Uhlovi, Sabatove, Mogherini a ostatnim levicakum je JESTE TOXICTEJSI, NEZ ZEMAN.
Slavek - jako ja? No nevim nevim, jestli patrim pod Sobotkovo kridlo CSSD Vzhledem k mym politickym nazorum a preferencim bych si nebyl tak jistej...
ne sorry, myslel jsem Zdenala. Jak Te to muze napadnout.. JASNE, ZE PATRIS K NAM!
17 cm
GSPETR napsal:
Pivos nejsi momentálně na návštěvě u toliho na Žižkově?
na Šiškově sem byl v životě jen jednou, v divadle na hru "Dobytí severního pólu" 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
hicks napsal:
EDIT: mmch ja netvrdim, ze Zeman je dobrej. IMHO ma jen par dobrych nazoru (islam, migrace), zbytek je pruser.
Ja tvrdim, ze Vorel, Toli, Zdenal RT atd. -- tedy politika cca odpovidajici Sobotkovu kridlu CSSD, Uhlovi, Sabatove, Mogherini a ostatnim levicakum je JESTE TOXICTEJSI, NEZ ZEMAN.
VH: tvrď si co chceš, je mi to tak trochu jedno
(jen by to chtělo víc slušnosti)
říkám si hurikán
Hicksi reaguj na clanek a ne na autora. Zaroven nedelej analyzy jestli sem doprava nebo doleva. Odvadeni pozornosti jinam to te vasi bandicce jde- hlavne aby se neukazala pravda.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Tedy - ano, Zeman je hroznej. Jeho okoli snad jeste horsi.
Ale furt to neni anarchisticko-komunisticka sebranka jako kolem Macy / Cempera / Uhla / Slacalka atd.
Tj. nemyslim, ze by Maca byl v pozici kohokoliv kritizovat.
Nam kdyz se do IVCRN chtela nacpat jedna prerostla ex-socdem a pro-ruska politicka, tak jsme to take nedovolili a museli si zalozit paralelni spolek (BPI a ty ostatni hruzy).
Macuv problem je ten, ze s Cemperem do te postele vlezl. A to z nej dela k.ripla.
Upravil hicks dne 11.01.2018 12:43
17 cm