Na tohle tu opravdu odpovidat nechci a nebudu, tohle sem fakt nepatri. Pokud si se mnou potrebujes cokoli resit, muzes klidne osobne. Pripadne tu byvalo za timto ucelem vlakno, ktere ale kdosi a "buhvi proc" smazal... Ale hlavne je to uplne jedno. Napada mne totiz jina vec a ta myslim souvislost ma a byl bych rad, at uz to ted prijmes, nebo ne, aby tu zaznela, protoze jinde na to holt prostor neni. Tak snad se na mne ostatni nebudete zlobit.
Byl jsi to totiz ty, kdo nas puvodne s Ladanem seznamil a kdo mi dal moznost mit to stesti, byt tech pet let jeho kamaradem! A za to ti naprosto uprimne a vazne, bez jakychkoli skrytych podtextu DEKUJU!
Maiali nel Fango!
Nemůžu na něj přestat myslet. Před měsícem jsme se potkali s Láděm i s rodinkou a mám to pořád před očima.
Lidi važme si těch, které máme kolem sebe rádi a dávejme jim to vědět. Nikdy nevíme dne ani hodiny.
Upřimnou soustrast rodině a kamarádům, kteří pro něj taky byli rodinou.
Čest jeho památce!
PS to hicks: za jiných okolností tvoje nemístné vulgární projevy ignoruji s tím, že si ani nezaslouží komentáře. Ale za tenhle svůj projev neúcty jednou shoříš v pekle!
Vlastně jsem ho ani neznal osobně, ale z diskuse o přípravě jeho expedičního auta a plánů do budoucna jsem tušil, že je to bezva chlap. Upřímnou soustrast pozůstalým.
no ja na tom teda nic neuctivyho nevidim, ale dobre. Asi mam trochu posunutej smysl pro pietu
Upravil hicks dne 26.06.2018 12:15
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
neřešte tu v těchto okolnostech směšné blbosti. škoda očividně dobrého chlapa a kór když po něm zůstala rodina.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
mmch kdyz uz to tu nekteri berou tak vazne, uz mate nejake informace o tom urazu?
Na tom odkazu kamsi bylo napsane jen "nehoda se zranenim"...
Upravil hicks dne 26.06.2018 12:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
mmch kdyz uz to tu nekteri berou tak vazne, uz mate nejake informace o tom urazu?
Na tom odkazu kamsi bylo napsane jen "nehoda se zranenim"...
Kubo, když je někdo mrtvej, už celkem nezáleží na tom, jak. Je prostě pryč a minimálně třetina života zůstala bez naplnění. A potom zůstává sakra díra. Mám to ve svém okolí, byť už skoro 20 let po a pořád je cítit, že tam někdo chybí.
Pro děcka není snadné na dotaz říkat - táta je mrtvej ani v 50 letech, natož malejm a způsob opravdu na výsledku nic nemění.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dnes jsem byl vyzvednout motorku z parkoviste a hodil ji do stratosu. Je uplne na kasi. Musela to byt hrozna rana. Ale to uz je ted jedno.
Doufam, ze aspon nekomu z vas to ve ctvrtek vyjde.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Vždycky když čtu o nějakém smrťáku motorkáře, tak mě zalije zvláštní, pocit, jako bych jenom snil a co se děje okolo, jakoby se nestalo. A pokáždé si říkám: "Vzbuď se!"
Měl jsem veliké štěstí, podruhé jsem se narodil, paní přede mnou si spletla blinkry a na poslední chvíli to střihla doleva. Letěl jsem 15m, a stál při mě strážný anděl, "nic" se mi nestalo.
Kdyby šel vrátit čas, tak mu řeknu, ať mám klidně zlomenou nohu, ruku, ale ať letí na pomoc Láďovi. Neznal jsem ho osobně, ani jsem se tuším s ním nesetkal v diskuzi na fóru, ale dle příspěvků usuzuji, že to byl fajn kluk, táta, manžel, který všem chybí. Bohužel čas nevrátíme, bolest taky ne, jediné co můžeme udělat, je ctít památku a nechat čas, ať zacelí bolest, prázdnotu co po Láďovi zůstala.
milan enduroskola napsal:
Dnes jsem byl vyzvednout motorku z parkoviste a hodil ji do stratosu. Je uplne na kasi. Musela to byt hrozna rana. Ale to uz je ted jedno.
Doufam, ze aspon nekomu z vas to ve ctvrtek vyjde.
Měl jsem to v plánu, ale ještě že jsem nesliboval. Mám výjezd do Roudnice a Litoměřic a nemám šanci to stihnout ani posunout.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Rád bych poděkoval všem, kteří si udělali čas a i v tom deštivém počasí přijeli.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS