Jediný info co mám,že tam jeden od nás na varaderu lehnul a nechal tam stupačku,druhej dělal salta na motokrosové trati....jo a sqwer na KTM spálil spojku tzn.KTM nebrat.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Sqwer má vůbec smůlu na tu motorku ne. Znáte ho někdo osobně?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Dnesky jsem byl s Koťou chvíli krosit, páč jsem dostal nakázaný umejt motorku. A čistou je přeci nebudu mejt. Najeli jsme 30 km z toho 5 po asfaltu. Jinak krásný mazlavý bahýnko. Třikrát jsem málem spadnul a jednou uplně. Bylo to u hnoje. Jezdili jsme brodem, blátem, řepkouu a byli jsme uplně nasračku zplavený. Kilometrů málo, ale zážitků hodně. Mám i video z foťáku.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Draco napsal:
Ono jestli to nebude spíše Sqwerem než KTM. No ale když tak o tom přemýšlím, tak to bude kombinací Sqwer + KTM = nemá se to rádo
Ne sqwer je velice dobrej jezdec,ná to v krvy.Kdo ví jestli HO nedělali na motorce A s KTM má fakt smůlu....tenkrát nedojel to mongolsko,ted zase spojka......holt pešek no.
Jo, Pešek měl taky dneska peška. Vyhrál a celkově je taky první
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
V pátek jsme s kámošem a našema drahejma polovičkama vyrazili do Jizerskejch hor a před chvílí jsme se vrátili. Kupodivu v sobotu na severu ani kapka - krásnejch 220km křížem krážem po Jizerkách (Osada Jizerka, větrný elektrárny na Lysém vrchu,Grabštejn, Ještěd.......). Mokli jsme až dneska na zpáteční cestě.
Heleďte se, nejede někdo tenhle víkend na Slovensko??? JKdo chce drahý luxus, tak v Tatrách je slovenský sraz BMW, já dám ovšem přednost Stretnutiu slovenskej mototuristiky v nedaleké (cca 70km) Revúci. Skvělá parta, komorní atmosféra, je to na chatě v horách spacák sebou určitě, stan pro jistotu taky, jídlo a pití tam bude dovezené, ale pro jistotu taky něco s sebou. Prostě super akce v divočině, předpokládám delší vyjížďku, zčásti asi endurovou, ale kdo chce jet vlastní trasu, není to problém. Vstupné nevím, obvykle 100-150SK. Doporučuju. Já jedu v pátek kolem poledne z HK. Ivan
Jestli myslíš ty moje, tak ti je můžu dát na cd. Jinak se mě povedlo pravím tlačítkem na myši uložit jen odkaz.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak kde jste jezdili o víkendu ???Já pojezdil okolí Kyjovska a Hodonínska.Po cestě jsem asi 10x zmoknul a zase uschl.No a v neděli když bylo pěkně,tak jsem se věnoval rodině.Příští týden máme v Bratislavě na zlatejch pískách VWT (varadero weekend tour).Tak doufám že nám vyjde počasí
Ses měl stavit na kófí dyž si rajzoval kolem. Já fčera nic ale dnes Libavá,guláš u Matesa v Daskabátech,Holomóc,Věteřov.To fše s kamarátem Jirků na RS.
Upravil Bohumil dne 13.05.2007 21:58
O víkendu jsme byli kousek za Revůcou v lese. Parádní akce. V pátek cesta bez kapky deště až večer na místě pršelo a byly bouřky. Sobota bez kapky deště až večer pršelo a bouřky. Jo a to jsem vlastně docela zmoknul při pěším orienťáku. Nedělě jasno bez kapky deště. Takže krásně jsem se propletl mezi kapkama a najel jsem 1212 km. Prostě víkend, jak má být.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi