[220.99Kb]
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
[260.93Kb]
[272.6Kb]
[266.81Kb]
Fotil jsem si hodně Martina Macka. 7
Jarda-vopic přiložený následující obrázek:
[199.14Kb]
[262.99Kb]
[232.69Kb]
[286.19Kb]
[248.65Kb]
randolf napsal:
Tak tak, moje rec. Vsechno super (neprijemnym prekvapkem byly sprchy 20kc/3min, ale Vltava to jistila).
Martin Macek je podle mne vyborny instruktor, alespon podle te kratke zkusenosti. Neplanuje delat nejakou enduroskolu?
kdyz to tak ctu.. predbezne zvazuju ze bych si koupil Vjetrnikem dnes do telefonu vychvalovanou KTM 690... pripadne 650 Xchallenge... to ma i ABS.
s osmikilem do terenu zatim neplanuju...
Upravil hicks dne 24.05.2009 22:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Krásně zaprasená
Jarda-vopic přiložený následující obrázek:
[264.31Kb]
[262.74Kb]
Nazdar všichni,
fotky budou - fotografka BMW Motoclubu CZ má tuším 2000 fotek
Takže uděláme výběr a galerii a ona zveřejní někde index většiny z nich..
Akce vyšla ale pro příště už víme, čeho se vyvarovat. Bylo jasné, že se to nedá zvládnout v původním programu. Zpoždění už na odjezdu z offroadu a následný skluz večerního programu, natažené všechny prezentace... nešlo to.
Museli jsme vypustit promítání německého Touratechu (ale tu slide show mám, takže se dá udělat při jiné příližitosti) a vypustili jsme promítání Dakaru.
Já jsem v pátek ještě instaloval rozbitý notebook, aby to na něm v sobotu šlo, nakonec myslím, že technika byla OK. Překvapení bylo myslím efektní, i když asi většina pochopila, o co jde.
Lidi se nás ptali, proč jsme tomu dělali tak malou propagaci. Podle nás to byla jednoznačně akce menšího typu, kde jde o kvalitu a ne kvantitu. Bylo tam celkem 160 lidí, což stačí. Kdyby nás bylo 300, tak to nebude o nic lepší, jen větší problémy s ubytováním, přesuny lidí, organizací na trati offroad, čekáním na jídlo atd. Kapacita toho kempu byla myslím pro tohle ideální. Hodně pomohli sponzoři a partneři akce. Těm patří velký dík, i když nebyli úplně v zájmu obecenstva a museli jsme je v rámci večera trošku propagovat. Bez nich by to nebylo ono a tak holt to nešlo jinak, než občas nějakou tu přednášku nebo prezentaci skousnout. Nebylo to myslím nic hrozného, většina věcí byly určené právě pro dálkové cestovatele. Myslím, že zaujal i Ivo a Vierka Kaštanovi a jejich pitbiky a pochopitelně neuvěřitelně skvělí kamarádi z Rogi týmu s těmi historickými Dodge a Jeepy.
Tento týden dám na web na ty stránky Travel Event 2009 fotky, poděkování sponzorům a partnerům (s odkazy kdo co dělá a nabízí, kdyby to někdo někdy hledal - nikdy nevíte)..
Škoda, že třeba v neděli tam nezůstalo moc lidí na tu diagnostiku a foto workshop, myslím že to bylo užitečný.
Snažili jsme se to udělat co nejvíc přátelské, s pokud možno nejmenší finanční zátěží pro účastníky. Za ceny jídel v kempu nebo za ceny sprch fakt nemůžeme. Je to hezké místo blízko Prahy.. to je život. Ta trať byl masakr, rozhodně patří obdiv všem, kdo tam jezdili (mimochodem, stále ještě suším boty po koupeli v tom brodu) a vítěz té technické jízdy byl fakt borec, nevěřil jsem, že se to dá projet tak čistě na velké motorce.
Co se týká touring akce, tak to měl BMW Motoclub CZ nachystaný perfektně ale na poslední chvíli jsme změnili to místo startu (z Modletic na kemp) a to bylo všechno jinak. A namísto dojezdu kolem sedmé jsme chtěli zkrácení trati aby byli lidi zpátky dřív. Petr byl jediný, kdo měl čas upravenou trasu najet a že se tam vloudila chyba, to se stane. Nešlo už prostě projet to znovu před akcí, neorganizovalo to 20 lidí. Příště už víme, že se všechno musí ověřit několikrát a program udělat volnější. Když hned na první prezentaci naskočí půlhodinové zpoždění, tak je jasný, že časový plán je v háji.
Co mě nejvíc překvapilo, že taková parta lidí NEVYPIJE 2l Johnie Walkera za večer! To je teda fakt ostuda I když se někteří snažili co to šlo
Lothar z TTAG byl moc překvapený, že to bylo taková pohodová akce, u nich to je prý mnohem víc komerční a hlavně - prý tam na tu akci jezdí nejméně o deset let starší lidi a kdyby měli jezdit na takové trati, tak tam nevjede prý nikdo
Tak díky moc všem účastníkům a za rok zase...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
nemáš ještě nějakou fotku BIGa? Vím že sem jezdil jak připosránek, takže nic moc fotogenickýho, ale byl jsem pak moc rád, že jsem to zkusil a nevzdal to hned dopředu
Upravil Rico dne 24.05.2009 23:18
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
nemáš ještě nějakou fotku BIGa? Vím že sem jezdil jak připosránek, takže nic moc fotogenickýho, ale byl jsem pak moc rád, že jsem to zkusil a nevzdal to hned dopředu
Když se dalo jezdit, tak jsem jezdil a proto tam mám převážně ty exhibice, kdy jsme se kochali krásně čistejma jízdama Martina Macka a pana Hejníka.
I já bych se rád připojil k díkům Tomášovi z TT a všem organizátorům za bezva víkend, klukům z RaceTool za půjčení KTM 690 Enduro R, musím říct že mne ta motorka velmi příjemně překvapila nebo spíš přímo nadchla......rozhodně v terénu velmi schopný stroj, jak jsem byl k obyčejné 690-ce skeptický, tak verze R je parádní (bahno jsem měl až uvnitř mé sněhově bílé Schuberthky )
zároveň bych se rád všem, kdo díky mé botě v itineráři lehce bloudili, za ono popletení stran směru jedné odbočky, velmi omluvil......zbytek trasy, ketrou jsme s Charliem připravili, a styl itineráře se doufám líbil...
randolf napsal:
Tak tak, moje rec. Vsechno super (neprijemnym prekvapkem byly sprchy 20kc/3min, ale Vltava to jistila).
Martin Macek je podle mne vyborny instruktor, alespon podle te kratke zkusenosti. Neplanuje delat nejakou enduroskolu?
Já sem o tom začacl dost uvažovat..
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..