BOBIK 1200 napsal:
Ahoj,
mám Xperii Z5 compact, bude mi pasovat, aniž by zakrýval ovládací tlačítka a současně byl zámek na pravé straně. Diky za odpověď.
BOBIK
Ahoj. Tlačítko hlasitosti bude nejspíš zakryté. Pokud by byl telefon umístěný opačně, mělo by to být bez problémů.
Tentokrát tak trochu nečekaný majstrštyk :-) Je to docela natěsno, pár mm při vytočených řidítkách, ale vešlo se - Samsung S10+
Montáž DRŽÁKu 2.0 na R1250GS Adventure vedle továrního Navigator 6 na hrazdu.
Hosi, a ted mi poradte, jakej telefon koupit misto navigace
Drzak mam zatim pujceny od kamose, protoze navi mi umrela na dovce a garmin mi uz pije krev...
Btw ten drzak je fakt peckovej.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To mas asi jedno, jakejkoliv co ma aspon nejake IP kryti, klidne jetej za dobrej peniz. Jen doporucuji at se zapina z boku (napr. LG G6 to ma na drzak nevhodne ze zadu). Jeste se mi osvedcilo uriznout nahore spojujici linku at to nezakryva cidlo displaye.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
teď zrovna není, ale bývá sem tam v akci Sony XZ2 (Snapdragon 845 atd) - výbavou slušný telefon, dělají celkem často aktualizace atd. parametry srovnatelné s telefony kolem 16-18 tis... já ho koupil v akci za 9 000,- (tuším na CZC nebo Alze)
P.S. s držákem je kompatibilní, brácha ho tam vozí
Upravil HonzaGS-SV dne 26.08.2019 10:27
HonzaGS-SV napsal:
teď zrovna není, ale bývá sem tam v akci Sony XZ2 (Snapdragon 845 atd) - výbavou slušný telefon, dělají celkem často aktualizace atd. parametry srovnatelné s telefony kolem 16-18 tis... já ho koupil v akci za 9 000,- (tuším na CZC nebo Alze)
P.S. s držákem je kompatibilní, brácha ho tam vozí
To uz muzu rovnou koupit Tomtoma
A budu na stejny cene... Ale diky za tip
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak já mám zrovna LG G6 a velká spokojenost. Zapínání zezadu neva, protože se dá zapnout poklepáním na display. Jinak pozor na nenárazuvzdorný founy. Odejde ti v držáku na mašině za nějakou dobu foťák (resp. optická stabilizace).
Pistolniku, to se stali ted pritelce na Ajfounu. Stabilizace obrazu v kelu...
Ja se rozhodl. Pred zimu prisetrim a koupim Tomtoma.
Timto sorry za pleveleni a diky za nazory
Tak jsem se stal také majitelem držáku a prvních pár km
spokojenost. Domluva při objednávce vinikajici musím pochválit.
A tel tam vejde nadherne.
Upravil Petr 75 dne 01.01.2020 16:41
NOVINKY: Začal jsem nabízet jako doplňkový kit pro DRŽÁK 2.0 bezdrátové dobíjení - pokud máš telefon, který tuto funkci podporuje, můžeš jej ještě pohodlněji používat na motorce. Nemusíš se už starat o žádné kabely. Prostě telefon vložíš do držáku a nabíjí.
Tak mám odzkoušeno, mobil SAMSUNG GALAXY NOTE 9, jas na 80 procent, zapnuta navigace, zdroj 5V-2.1A. Před zapnutím navigace baterka 45 procent, po 4 hodinách jízdy baterka 92procent, navigace stále zapnuta i při pauzach.
Tak dnes také pořízen držák od Jakuba. Velice pěkná a kvalitní práce . Telefon bude sloužit jen jako navigace (odzkoušeno na Slovensku a v Chorvatsku - naprostá spokojenost).
mohl bych tě poprosit o odkaz ? musím kouknout jestli to půjde dohromady s tímto plexi:
https://shop.touratech.cz/windscreen-bmw-f800gs-f650gs-twin-smoke-colored.html