jast napsal:
No dle dnešních informací by ta technická měla být automaticky braná jako ta delší i bez návštěvy úřadu. Akorát bych chtěl vidět jak bych, zvlášť v zahraničí, vysvětloval nějakému policajtovi, že ta prošlá známka na RZ vlastně neznamená propadlou technickou.
v zahranici ano, tam to chapu... u nas si to muzou overit sami.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Takže potvrzeno i fakticky... na přepážce vypíšeš žádost, nalepěj novou známku do roku 2022 a dají štempla do techničáku.... dělají to technici... né jen úředník co provádí přepisy... takže pokud máte rezervační systémy, tak mačkejte cokoliv co je k technikům....
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
cert68 napsal:
Jak stará muže byt STK aby to prodloužili
aby ti to prodloužili musíš mít technickou absolvovanou mezi 1.1 2018 -30.9 2018 je to tu už napsaný
Upravil walda dne 04.10.2018 19:11
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
cert68 napsal:
Jak stará muže byt STK aby to prodloužili
Určitě jakákoliv platná. Tedy třeba z října 2016..
Boze, to je zase moudro... Lepsi nejdriv pouzit mozek, nebo google, nez vybleju takovou pi.covinu.
Upravil Kubrt dne 04.10.2018 19:21
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Michalos napsal:
Jakou pi*ovinu? Vždyť má pravdu vy chytrolíni...
Co nechapes na datumu vystaveni TK od 1.1.2018 do 30.9.2018 ?
Upravil Kubrt dne 04.10.2018 19:31
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A u nás na úřadě mi řekli že mi to neprodlouží. A to sem dělal STK letos na jaře. Protože výklad toho zákona je podivný a metodika neni. V bodě jedna se to může prodloužit. V bodě tři zase ne... A pak se v tom vyznej...
Ale klidně zkus zase nějaký tvoje útočný moudro...
V tom pripade si sypu popel na hlavu a omlouvam se Semovi
Kámoš byl dnes v Praze a normálně to dostal prodloužený na 4 roky. Pohoda
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
Sema napsal:
Kubrt>Kdybych to neměl ověřené pokusem, tak bych to nepsal...
Jak jsem psal. Sypu si popel na hlavu a hluboce se omlouvam
Ale klidně zkus zase nějaký tvoje útočný moudro...
+1
tohle mi prijde, ze odpovida duchu zakona. Nevidel jsem, ze by zakon nekde rikal, ze musis jit na re-bumazku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2