na to jsem zapoměl,prorazil jsem na rybách vanu a dojel s Karviné až do Ovy s MB123 240D,je to přes 20km av poho.Vazelínu dávám u motorek automaticky do všeh ložisek a máznul jsem směsí i lanka tachometru.Arance se ukroutilo tak jsem vyrobil nové a zatímje klid.S vodou se to moc nebaví.
ja som nalial liqui moly ako aditivum do motoroveho oleja a jedine co sa zmenilo bola spotreba oleja aj to len tak kozmeticky
ale uz mam kupenu dalsiu flasticku aj pastu co ide do oleja do kardana a prevodovky
jeden chalan odtialto z bmwgs.cz (meno si nespomeniem teraz) co to pouziva roky mi to odporucil
no já jsem rád že to tam mám,jezdíme s mojí ženou i Ofík a nikdy nevím kdy to utopím nebo nedej bože něco prorazím a příjdu o olej.Takle vím že se budu moct hnout z místa, bez obav že napáchám závažné škody.
petr_t napsal(a):
... jezdíme s mojí ženou i Ofík a nikdy nevím kdy to utopím nebo nedej bože něco prorazím a příjdu o olej.Takle vím že se budu moct hnout z místa, bez obav že napáchám závažné škody.
Ale no tááák...
Kdo za Tebe bude chladit těch dvacet kiláků? Předpokládám že o olej přijdeš někde v terénu. Takže těžko pojedeš průměr osmdesát. Spíš tak čtyřicet. Takže půl hodiny bez chlazení a bez mazání...To fakt chceš motor odrovnat?
Upravil radosek dne 01.12.2009 21:46
petr_t napsal(a):
... jezdíme s mojí ženou i Ofík a nikdy nevím kdy to utopím nebo nedej bože něco prorazím a příjdu o olej.Takle vím že se budu moct hnout z místa, bez obav že napáchám závažné škody.
Ale no tááák...
Kdo za Tebe bude chladit těch dvacet kiláků? Předpokládám že o olej přijdeš někde v terénu. Takže těžko pojedeš průměr osmdesát. Spíš tak čtyřicet. Takže půl hodiny bez chlazení a bez mazání...To fakt chceš motor odrovnat?