Ještě jednou připomínám:
Přátelé mám přislíbeno, že v průběhu "Radarky" bude platit 10% sleva v případě objednávky všech radiálních pneu Mitas, což je ušetřených 470,-Kč třeba za sadu TerraForce na vzducháče.
V pátek od 19:00 hod. přednáška o poskytování první pomoci se zaměřením na nehody motorkářů od paní doktorky co jezdí rychlou
Délka trvání cca 1 hod.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
V pátek od 19:00 hod. přednáška o poskytování první pomoci se zaměřením na nehody motorkářů od paní doktorky co jezdí rychlou
Délka trvání cca 1 hod.[/quote]
pani dochtorko, mozete ne rict co ne teda je ??
Noo, to presne nevim to se dozvime az po pitvje
Kupredu spatki ni krok...
joe napsal:
....... V pátek od 19:00 hod. přednáška o poskytování první pomoci se zaměřením na nehody motorkářů od paní doktorky co jezdí rychlou
Délka trvání cca 1 hod.
"Paní doktorko, vy jste doktorka"
"A věříte v boha?"
-"Ne, vždyť ho nikdy nikdo neviděl"
"Já jsem vaší p..u taky neviděl a věřím, že ji máte"
Dej tu přednášku raději už na 17h. Je možný, že v 19h už budu "naplech" a mohl bych zase při přednášce rušit - a to přece nechceš.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
joe napsal:
....... V pátek od 19:00 hod. přednáška o poskytování první pomoci se zaměřením na nehody motorkářů od paní doktorky co jezdí rychlou
Délka trvání cca 1 hod.
"Paní doktorko, vy jste doktorka"
"A věříte v boha?"
-"Ne, vždyť ho nikdy nikdo neviděl"
"Já jsem vaší p..u taky neviděl a věřím, že ji máte"
Dej tu přednášku raději už na 17h. Je možný, že v 19h už budu "naplech" a mohl bych zase při přednášce rušit - a to přece nechceš.
To je brzo musíš to vydržet.
Upravil joe dne 04.04.2019 21:32
Máš pravdu, svážeme ho. Tonda ví, že se může zmatlat až v sobotu ve dvaadvacet hodin jde spát, ráno vede vyjížďku.
Máš pravdu, svážeme ho. Tonda ví, že se může zmatlat až v sobotu ve dvaadvacet hodin jde spát, ráno vede vyjížďku.
Hele a myslíš, že to nestihne dřív? A těch škodínků kolem, co mu dají napít, i když bude zakurtovanej
Rudo, hoď příští rok termín dřív, abych se zase nestihl zaslíbit jinam jako letos.
My dědci už moc nestíháme.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já s Tondem budu radši venku... nebo by tam zkušená paní ze záchranky mohla zase říct, že se prvně staráme o pacienta a pak voláme záchranku, jako jiná zkušená paní ze záhranky vloni na školení řidičů, a zase bych se zbytečně hádal
Nechápu, proč se na podobný akce vždycky zvou ženský, když jsou zmatený? Na tohle je potřeba inteligentní a cynickej chlap. Ženská je ve zdravotnictví dobrá v první fázy na utěšování a pak až na operace ... nebo jako porodní bába
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak trasa na sobotní vyjížďku dnes "najeta". Délka cca 100km. Vesměs vedeno po silnicích 2.,3.,4.-té třídy a občas po obslužných "zemědělských" cestách.