nevim jestli na to cestou budu mit uplne čas. Ale je fakt, že až budem na ostani čekat v cíli tak si něco pustit mužem
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Klasika a Hajnej se s náma nejedou projet ale vyhrát. Myluju soutěživý týpky.
přikádám text z přiložené adresy :
Klasika> Jelikož již jsme měli s konkurencí, o které mluvíš, tu čest, tak víme své Ale opravdu nerada používám chvástavé řeči, protože náhoda je blbec a stačí prkotina a skončíš hluboko v poli poražených
...běžci dlouhých tratí, ví že platí pořadí v cíli jen.
Nic není dáno předem, i když vedem s velikým náskokem....
V neděli - jestli to přežiju - dám vědět, jestli máme doma pohár pro vítěze, nebo kalich hořkosti
.........................
Klasika> když někdo jede závod proto, aby se projel, je to jeho věc. Já se jedu projet na projížďce. Na závod jedu závodit.
TO je myslím normální logika závodů - závod od slova závodit. Projížďka od slova projet se.
.........................
Robert přiložený následující obrázek:
[47.14Kb]
Upravil Robert dne 22.04.2009 20:27
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Já beru též Zumo 550, ale aby to bylo dokonalé, chtělo by to ten video vehement na helmu, co natáčí ty pohyblivé obrázky :-)
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Jsou tam, nějaký plky Chtěj nás vyprovokovat... Oni to jsou všechno lehké váhy(jednorani) včetně motorek ale Robert je přibrzdí
Upravil Remus511 dne 23.04.2009 09:30
Nazdar Mařeno, tak jsem se dnes doslechnul, že jedete v sobotu natrhnout trika několika Gs-ům...
Tak jim to tam nandejte, držím palce, ale hlavně si to užijte ve zdraví...
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
No už se na vááás těšíme ********************************************
Za team Albánie děkuji Pajimu za organizaci téhle parádní akce, kterou jsme si užili měrou vrchovatou.
Dneska mi je, jako by mně přejel parní válec, ale kurňa stálo to za to
Jediná kapku nepříjemná věc byly ty chatové osady v závěru, to byla snad hodina jízdy krokem mezi dětmi, umývanými auty a důchodci.
Šampáňo právem zůstalo Tobě za čas a nervy strávené ve spojitosti s OTM, připíjíme Ti na dálku malinovkou na zdraví (a taky oběma lazarům, věříme, že se z úrazů brzy vylížou ). Doufala jsem, že vyhraju pechfógla akce za tu 2x píchlou přední duši a za prasklé spojkové lanko, ale v porovnání s Ondrou a Remusem to byla nebetyčná ptákovina.
Tak zase někdy na OTM na viděnou!
Zdraví
Mařena, Hajnej, Ondra, Klasika
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
brtnik napsal:
A vysledky jsou kde?? Co se stalo Ondrovi s Remusem, snad ne neco vaznyho?
Remus navigoval team Maroko a jel jako drak, vubec nechapu jak stihal navigovat a udrzet svizne tempo. Bohuzel mu skoncila noha mezi jeho valcem a valcem GSa za nim, kdyz chtel v jedne vesnici na rovince zastavit a nesvitilo mu brzdove svetlo . Skoncil jeste tyz vecer na operaci, ale jak dopadl to zatim nevim.
Ondra pry skoncil s vykloubenym ramenem, ale nevidel sem ho, takze nevim podrobnosti.
Ondru ( Remarko ) chytla vyjetá kolej jdyž se na konci 3 etapy sjíždělo z kopce do města ( ne zrovna pomalu ) a jelo se k benzince za rohem. V nemalé rychlosti spadnul bohužel na rameno a to si vyhodil nebo vykloubil ???
Sám to řekne nejlépe. Toli mu pak zavolal záchranku která ho vezla do Příbramské nemocnice, a my mu uklidily motorku k Pajiho rodičům.
Závod super akorát hektika.
Robert přiložený následující obrázek:
[217.58Kb]
Upravil Robert dne 26.04.2009 10:16
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Pavle, také se za team MAROKO připojuji s poděkováním za nádhernou a vyčerpávajécí akci. Sice jsem nakonec také nedojel 4.etapu, hned po Remusovi. Škoda, ale stálo to za to. Urazil jsem v lese brzdovou nádobku o strom. Ještě nemám zprávy o posledních vývoji poté co jsem skončil. Těším se na další info, přáté.
PS: Remusovi držím palce, byla to smůla. Emilio, víš jak to dopadlo ve špitále? Radek Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Po tom co machRadek otocil smer plzen bez predni brzdy, sme za tmy dojeli pouze ja a Jarda BMW GSA. Ve dvou bez navigatora to uz nebyla takova prdel a dorazily sme volnym tempem az za tmy ve 20:40.
Info z GPS:
Odometer 389km
Total Time 13:26
Moving Time 10:06
Stopped 3:20
Moving Avg 38.3km/hod
Max Speed 129km/hod
Pripojuji se s podekovanim Pavlovi, byla to opravdu super prace s pripravou trasy a vseho okolo. Urcite si mel pravdu s tim, ze kdo dojede vyhraje. Ja se tak na konci rozhodne citil. Specialni diky patri tve zene za odvoz Remuse z okoli Tabora az do Pardubic!!!
Ponauceni pro nas vsechny pro priste - Spis nez dupat rychlost a rychle se unavit volne plynule tempo a hlavne - vetsi rozestupy!!!
Za team Maroko: Páji, díky moc za perfektně připravenou akci a trať. Manželce vyřiď veliké díky za odvoz Rémuse do Pardubické nemocnice ... bůh ví, jak by mu to tam v tý Pryčope kde se to stalo poprasili.
Já jsem se ráno probudil jako zmlácenej, ale stálo to za to.
Pipo: Díky za společné dojetí závodu do cíle.
machradek: škoda té tvé uražené nádobky na brzdovku ... jak se ukázalo, i Wunderlich kryty jsou na ozdobu.
Koudelka: Na trati fotil TomášTT . My jsme nestíhali ani snímek .Tak snad sem něco dá co nejdřív.
Upravil Jarda-vopic dne 26.04.2009 12:01