Ruda napsal:
Protože se asi 6 měsíců rozhoupávám s přechodem z TOURa na AVANT (dva BT kanály opravdu potřebuji pro komunikaci BMW Navi6 + spolujezdec), tak trochu oživím vlákno - na Google play je napsáno, že apka "Interphone" již konečně od 29.10. podporuje i AVANT - super
Ještě mám dotaz ohledně nabíjení a fw - jaká je poslední verze FW a zda updaty vyřešily problémy s nabíjením.
Jo dva čipy jsou super. Posloucháš hudbu a ještě kecáš
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
joe napsal:
Jo dva čipy jsou super. Posloucháš hudbu a ještě kecáš
To mne ani tak netrápí - štve mne, že když jedu se spolujezdcem a chceme kecat, musím Toura odpárovat z navi. A protože mám do navi napárovaný mobil (navi z něj používá datové služby pro info k dopravě, počasí + posílá můj tracking), tak není možné jej spárovat přímo do Toura. A pokud mobil spáruji s Tourem i s navi (následně v navi deaktivuji audio služby a ponechám pouze data), tak tenhle simultální přenos začne blbnout - následně většinou dojde bez signalizace ukončení k vypnutí Toura, popř. začne blbnout navi a nechodí nic... Pokud samozřejmě vypnu Navi, spáruji mobil do Toura a ten spojím se spolujezdcem, který do svého Toura napáruje svůj mobil, spojení funguje korektně . Pokud někdo používá k navigaci mobil místo klasické navigace, prostě o těhle problémech ani nebude vědět...
Pokud jedu single, tenhle problém také nenastane - prostě jeden BT kanál je málo.
Upravil Ruda dne 17.01.2020 03:11
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tak konecne ve verzi 061 a aktualizovane aplikaci konecne po roce Afant funguje. jinak podporu Avantu do aplikace pridali 29.10.219
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak už mi sem z Itálie cestuje. Snad se nebudu moc vztekat...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
zatim jsem zkousel aplikaci jak funguje z jedním avantem mi jde jeste dovezu druhej a zkusim to i pripojit pres aplikaci oba dva zparovat, jinak vic sem nezkousel Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zdravím. Mám F5.Funguje mi ale jen jedno sluchátko.A když jsem psal na zastoupení zda mi doporuči opravnu. Tak mě napsali že mi s tím nepomohou,ale že mi dají slevu na nové zařízení výměnou za F5.
No a teď nevím zda koupit Tour nebo dražší "lepší " Avant?
Po přečtení této diskuze nejsem moudrý. Díky. L
Tak si na F5ku kup nahradni sluchadla a je to. Vetsinou se to zlomi v tom jscku. Taky se mi to stalo... https://www.motov...6wQAvD_BwEex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ahoj ;-) mám prosím dotaz - je nějaká možnost jak pohodlně propojit motorku s autem prostřednictvím interphone - např externí reproduktor, bluetooth spojeni .... moc děkuji :-)
PS : helmu si řidič auta nebude chtít nasadit :-)
BMW R1150 GS Adventure 2002
Mohlo by fungovat spárování s HF v autě, přes režim ANYCOM v Interphone. Ale nemám to otestováno...
Spárovat interkom s telefonem, bt ve voze s druhým tel. a zavolat? To mi připadá jako nejlepší řešení vzhledem k neomezenému tarifu, který mají téměř vsichni nebo možnosti volání přes Whatsapp. Obojí navíc bez limitu vzdálenosti, zástavby a jiného rušení, které při použití interkomu mohou vznikat. Případně již zmíněná náhlavní soustava.
Ona se třebas na F4 dala koupit sada Mikrofon a Repráček, která se připojila do jednotky místo sluchátek. Teď už jsem ji ale nikde neviděl.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí