Nejí sám ale Veviska ho krmí. V krku má pořád hadici.
Je tam zlepšení v hýbání, takže spojí prsty a podobně. Určitě nemluví, jen vydá nějaký ten zvuk a pod.
Teď jsem mluvil s Veviskou. Zlepšení tam je, ale samozřejmě je to běh na dlouhou trať.
Upravil zetor dne 09.12.2019 16:49
zajedu se tam samo podivat az budu zdravej, ale to, co mi rikala Veviska dneska do telefonu mi prislo konzistentni.
Tohle urcite neni vegetativni stav...
Upravil hicks dne 09.12.2019 16:55
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
Jedu za ním v pátek v 9 hod mám sraz v nemocnici s Veviskou.
+1
ten timing je mozna klicovej, nez ho zridi ta rehabilitacni sestra ci kdo to je...
podej pak report herr Oberfeldspeher
Upravil hicks dne 09.12.2019 19:23
17 cm
Kamarádi,budu a věřte mě,že mu vyřídím pozdravy od všech účastníků legendárních srazů u Hanibala,Boženky a Simonky nelze zapomenou na tyto Machovské srazy.
Kamarádi + všichni co znáte Vevise z Machova.Dneska jsme za ním byli.Já,Jarda,Kuky,přivítala nás Veviska se svým dobrosrdečným úsměvem pořád stejně upištěná a uhihnana tak jak jí známe ze srazů,to už bylo pro mě dobré znamení.Pavel ležel,obě oči otevřené,mluvili jsme stále na něj,připomínali jsme mu chvíle a jména ze srazů,co jsem si myslel,že má zafixované a co k němu domů často jezdili,Mářa,Eman,Zetor,Tonda,Žirafák,.Stáli jsme před postelí,Pavel obě oči otevřený levé úplně,pravé napůl,tváře vyhlazený ani jedna jizvička,ruce hladké jak doktor,zkontroloval jsem mu nohy,Móna mu řekla napni nohu zahejbal jak levou tak pravou což je super,stisknul mě ruku a nevím jestli jsem to vnímal správně,ale chtěl jsem,ale když jsme mu začali vyprávět o motorkách a srazu tak začal chroptět jako by nám chtěl něco říct.Dále jsme vyzkoušeli jeho reflex Jarda stál vpravo u nohou já vlevo ,koukal na Jardu,potom jsem na něj zavolal já a hned otočil hlavu na mě.Kluci já ho viděl poprvé od nehody,Jarda s Kukym ho viděli již v létě,oni Vám potvrdí jakej vidí rozdíl od minulé návštěvy.Pavel ráno cvičí má paní fyzioterapeutku,potom ho Móna umyje a jde hajat.
Musím zde vyzdvyhnout obětavost Moniky,která 8 měsíců každý den za ním chodí a stará se o něj a svým neuvěřitelným vztahem k manželovi mu dodává sílu žít a zlepšovat se.Móna jseš největší frajerka a máš můj obdiv.Odpoledne tam chodí Vevisovo rodiče.
Resumé: je to běh na dlouhou trať,ale já mu věřím,že to dá,je potřeba,aby se chytnul mozek dal impuls tělu a zbytek udělají machři v rehabilitačním ústavu Kladruby.
Pojedeme za ním opět s klukama v únoru,Veviska by ráda přišla na jiné myšlenky,chce udělat garde na místním plese tak s ní půjdeme.
Takhle to cítím já,možná naivně,ale já prostě věřím,že to Pájín dá,Veviska si za to co dělá zaslouží.Jsem domluvenej s klukama každej sem napíše svůj názor jak to vidí z dnešní návštěvy.
Díky za info Bobe.
Byl jsem za Pavlem v létě před kyslíkovou léčbou. Tehdy jsem sice doufal, ale nevěřil v krátkodobé zlepšení jeho stavu. Je dobře, že je vidět posun k lepšímu alespoň v horizontu měsíců. To jsou dobré zprávy a snad se bude Pavlův progres postupně urychlovat, jak se mozek naučí hledat nové propoje.
Vevisku určitě na plese ode mne pozdravuj! Smekám před její houževnatostí, je fakt nejvíc nejlepší!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
...vzkazuju to samý, co Herr Hrábě. Já se po poměrně banální mnou nezaviněné nehodě z loňského dubna dávám do kupy do teď... .. takže trpělivost. A kdo může, účet na začátku furt platí....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bobajz diky za report a optimisticke zpravy. Je to na dobre ceste!
17 cm
Držím palce ať regenerace úspěšně pokračuje. Na jaro tě Vevisi navštivim..
Opovaž se mi pak neodpovědět na pozdrav ;-)
Prosím ty, co jsou mu nejblíž, aby mu to vyřídili.
Upravil bluesbery dne 16.12.2019 17:53
kura, nevím jak jsem to mohl na fóru přehlédnout! Každopádně Vevisovi přeji aby se dal dohromady a uzdravil se co nejdříve. Monča je fakt dobrá, že to takhle zvládá. A všichni co mu pomáháte, tak za mě velké dík. Love posílám na účet.... A drž se chlape
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Dík Bobe za info.
Jsem v kalupu a nestíhám ani vlastní rodinu. Jednou na to zdechnu :-( Ale když už jsem k ničemu na návštěvu, tak se snažíme s Evíkem jinak.
Je to prd, ale když ten prd bude od 100 lidí, už se s tím dá něco dělat.
Kdyby byl problém s úřady, tak si naprosto přesně pamatuju, že Vevis za mě platil ubytovaní a stravu. Jen vracím dluhy a vzhledem k tomu, že nejsem zrovna extra solventní, tak po malých splátkách.
Už aby chodil a mluvil. Do Kladrub mám blíž. Nikdy mě nenapadlo, že budu někomu prát, aby už tam byl. Tak chlape, zaber, ať už jsi tam.
Šťastné a veselé a všem přejeme hlavně zdraví. Zbytek se dá koupit :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
na tohle snad ani nic říci nemohu , držím palce a vše co jde aby se to v dobrém zlepšovalo ,obdiv pro Monču je obrovskej ,,držte se .
když ho miluješ není co řešit
jak se daří Vevisovi? Nějaké info? Aspoň trochu dobré info by to chtělo..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze