je to jeste vic jak mesic... v tu dobu uz bychom meli lip znat situejšn...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hoši jak píše Mr. Kuba je to za měsíc a klidně muže být vyhlášen zákaz vycházení :-). Jsem členem krizového štábu a informace mám z první ruky. Uvidíme. Moje cesta do Maroka je v trapu. Itálie nevyjíždí. Jen žádnou paniku.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
K zákazu vycházení to už nemá daleko:
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/hamacek-vlada-by-mela-rozhodnout-o-vyhlaseni-nouzoveho-stavu-40316389?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
chury napsal:
K zákazu vycházení to už nemá daleko:
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/hamacek-vlada-by-mela-rozhodnout-o-vyhlaseni-nouzoveho-stavu-40316389?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Rozhodneme týden před Radarkou a popřípadě začneme vracet peníze za rezervace
joe napsal:
Hoši jak píše Mr. Kuba je to za měsíc a klidně muže být vyhlášen zákaz vycházení :-). Jsem členem krizového štábu a informace mám z první ruky. Uvidíme. Moje cesta do Maroka je v trapu. Itálie nevyjíždí. Jen žádnou paniku.
je to divocina tvl... zacinam se obavat, ze prvni rozumne terminy budou nekdy leto/podzim... do te doby je to jeden velkej otaznik.
17 cm
joe napsal:
je to divocina tvl... zacinam se obavat, ze prvni rozumne terminy budou nekdy leto/podzim... do te doby je to jeden velkej otaznik.
I to je možnost to zkrátka posunout na podzim
Obávám se, že nejen Rudovo Maroko je v trapu. Já chtěl do Bulharska a Řecka A z jara na týden.
No nic, prořežu jabloně, pohnojím švetky a dokoupím náboje. Je otázkou času, než dostanu 14denního zaracha. Už ve vsi je první karanténa, zeťáka šéf je taky zakatrovaj, kolegova dcerka ulehla s horečkou, to by v tom byl čert, abych nedostal v brzku 14 vostrejch jak na vojně.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
joe napsal:
Hele Pražáku , ty stejně nedojedeš tak je to fuk ne
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jen žádnou paniku. Domluvíme týden před tím co s tím. Jestli zrušit nebo posunout. Zatím přemýšlejte
joe napsal:
Jen žádnou paniku. Domluvíme týden před tím co s tím. Jestli zrušit nebo posunout. Zatím přemýšlejte
radarka je letos na jare absolutne no chance.
V tu dobu se mistni koronasvinstvo bude nejspise teprve pripravovat ke kulminaci (ta by mela byt cca zacatek/pulka kvetna).
17 cm
Tady ve Studenci zatím čisto (mám to do pozdatina přes kopec) celkově Vysočina zatím odolává. Podle mě to letos neklapne a pokud ano, tak to stejne někdo místní nabonzuje, bude akorát průser
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
To si jako myslíš, že by se to pořádalo "načerno"? To si nikdo netroufne a navíc - nikdo rozumný by tam nedojel...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kuba89 napsal:
Tady ve Studenci zatím čisto (mám to do pozdatina přes kopec) celkově Vysočina zatím odolává. Podle mě to letos neklapne a pokud ano, tak to stejne někdo místní nabonzuje, bude akorát průser
pruser by byl, kdyby se tam lidi nakazili.. tady je to sama obezita, samej senior.. za chvili by nas predbehlo poctem clenu i Kenduro.cz
17 cm
Kuba89 napsal:
pruser by byl, kdyby se tam lidi nakazili.. tady je to sama obezita, samej senior.. za chvili by nas predbehlo poctem clenu i Kenduro.cz
hobr napsal:
To si jako myslíš, že by se to pořádalo "načerno"? To si nikdo netroufne a navíc - nikdo rozumný by tam nedojel...
Já bych to dojel rozehnat
ja chci taky!!
17 cm