Bohumil napsal:
Su fklidu mám 2 kila kafe a 5 litrů rumu. A este máme 2 pse,slepky a králíky... tak polífka taky bude.
Tož nevím Bohumile, šak ty pse máš o neco vječí než králíky, tož to na štrnáct dňú nebude ... leda ... viďél sem tam kdesik aj , tož to by mohlo klapnút!
Nedá mi to a musím připojit odkaz na tento otřesný horor. BACHA, je to jen pro silné povahy!
YouTube Video Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
schrek napsal:
To je jen pro jeho pasika, nenapsal kolik toho potrebuje on.
ja se samozrejme stravuji velmi stridme.. me alabastrove telo je toho dukazem
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
Tvl Kubajs tobě ten pašík vyjde během jeho života na víc než stálo tvoje LC v roce 2013 v Inveltu
vcetne tech dvou baraku... cca 6M. To mas 12 x LC
Upravil hicks dne 02.03.2020 09:31
17 cm
Bob napsal: ... až někdy nedej bůh Bobík umře přijedeme s Jardou,Medíkem,Kašákem na pohřeb
tomu se nerika pohreb bobe, ale zabijacka, pripadne hostina, zalezi v jake fazi prijdes .....
Martas nechci přijít o kamarádství s velkým Imhem, tudíš bio jitrnička z krájených lusků zde nepřipadá v úvahua taky jiného takového úžasně chytrýho a tak krásně praštěnýho člověka pro běžný život jsem ještě nikde nepotkal a asi ani nepotkám,mám ho rád prdlouše plešatýho a tlustýho
Bob napsal: ... až někdy nedej bůh Bobík umře přijedeme s Jardou,Medíkem,Kašákem na pohřeb
tomu se nerika pohreb bobe, ale zabijacka, pripadne hostina, zalezi v jake fazi prijdes .....
Martas nechci přijít o kamarádství s velkým Imhem, tudíš bio jitrnička z krájených lusků zde nepřipadá v úvahua taky jiného takového úžasně chytrýho a tak krásně praštěnýho člověka pro běžný život jsem ještě nikde nepotkal a asi ani nepotkám,mám ho rád prdlouše plešatýho a tlustýho
jejdanacku, to je pekny ...... a kdy ze to bude svatba ?
: )))))
ne.. nebo Ti slapnu na nohu...
17 cm
Vůbec nejhorší je smrt z vyplašenosti
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
šlo spíš o srovnání procenta úmrtnosti s chřipkou. nicméně samozřejmě osobní statečnost vás starších, kteří jste ve větším ohrožení, je příkladná
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
šlo spíš o srovnání procenta úmrtnosti s chřipkou. nicméně samozřejmě osobní statečnost vás starších, kteří jste ve větším ohrožení, je příkladná
: ))))))
ja myslim ze zapadnimu svetu zpusobi vetsi skody spis okolni dopady viru nezli ta nemoc samotna, ale ve tretim svete to bude asi dost pruser, viz iran ....