Ty brďo, ještě trošku, tak se ti dělala na ruce křupavá kůrčička. Určitě tě dají naše kapacity rychle dokupy a ještě něco po ČR letos nahrkáš, i koupačku stihneš.
Hlavně neztrácej optimismus. Pro motorkáře lepší akční jizva, než trapná kérka. ;-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Muselo to bolet jakswiňa... Držím palce ať jsi brzo fit a bez jakýchkoli komplikací.
A teď se trochu pochlubím i já se svou eskapádou. Že si zvládnu nafackovat pěstí do rypáku při tahání kurty až mi teče malinovka je hezký.
Ještě jedna příhoda, při nehodě na moto, kdy mě sestřelila ženská v autě bokem a já si zahrál na Aleše Valentu (ale neměl jsem lyže a ani nebyl sníh), tak se mi podařilo při vystupování z motorky trefit tankvak a plégo tak nešťastně, že ten úsek kamarádi pojmenovali jako "U modrokulce". Fotky na požádání přidám, byly jak pěst. :-D Ve špitále mi říkali, že rekonvalescence nějakou chvíli potrvá, a ať se připravím na to, že nějakou chvíli nedám ani kolena k sobě. Ale mohlo to dopadnout hůř, kdyby za těch 20 metrů v protisměru (kam jsem dopadl) jelo auto, tak tyhle řádky nečtete.
Hix zase kdysi zacpal nohou na tanvaldskym Spicaku vosi hnizdo... bylo to supercool, pod tou nohou a pod zemi to bzucelo jak metro B| prislo mi to jako dobrej napad! teda chvili...
...protoze jsem zapomel.. bylo mi cca 6... ze se cast vos vraci taky domu... no a ty mi davali cim dal vetsi sodu (super vybirat bodajici vosy z vlasu, bodaj i do ty ruky kterou je vytahujete)... no a jak jsem tak jecel tak doslo k nevyhnutelnemu: dal jsem nohu pryc z toho hodne rozzurenyho vosiho hnizda...
...vysledkem bylo cca 20 bodnuti vos do hlavy... rodice (doktori) mne nastesti jeste stihli nejak prisestrelit jakousi injekci.. ale zacal mi zle votejkat krk -> cesta k zaduseni.
No nastesti mne v Jablonci v nemocnici zachranili
...nicmene par let nato se mi rozjela alergie na vosi bodnuti...
Mmch nedoporucuju ucpavat vosi hnizdo nohou pokud ji nemate cim nahradit (napr. kamenem).
Upravil hicks dne 21.04.2020 22:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj. Teprve vcera me pustili z nemocnice. 3x sem musel do narkozy. Ale hoji se to celkem rychle. Letos prej mam na motorku zapomenout. To se uvidi stejne ji musim nejak jednorucne doopravit, sehnat novej predfiltr a zjistit skutecnou pricinu necerpani paliva. Vcera kdyz sem to rek doma, tak me chtela manzelka zabit
hlavně, že je pivo ftlamě