convoy napsal:
to znám, pokud někdo chodíte na motorkari.cz tak se to tam loni probíralo, měla nick Juniorka, fungl novou Hondu CBR 1000RR Fireblade a byla to moje sestřenka
teď to po sobě čtu nazpátek a už to vidím
ale to na věci nic nemění, nenechala si poradit, přitom uplně blbá nebyla, teď doma 2 děti bez mámy a já když promluvím před rodinou o motorce tak katastróóófe*pissed*
Dalsi mrtvy, tentokrat z meho bezprostredniho okoli
Přidané 13.05.2009 14:38
Vždycky je to smutný, ať toho člověka znáš, nebo ne. Já vzpomínám už na 3 kamarády.....
Ale někdy z jara loňského roku jsme někde četli oficiální statistiku úmrtí na našich silnicích za předchdozí rok. Podotýkám - na silnicích. Když pominu auta, ty nemají konkurenci, tak "lepší" než motorkáři byli i cyklisté!!!!!
A ještě na odlehčení:
S tím vyškolováním kelímkářů - Já ještě kdysi za dob mého ježdění na MZ 250 jsem při výjezdu na Suchý Vrch jela chvíli za borcem na R 1100 GS - s německou SPZ. Motorka krásná, borec vyoblíkanej, prostě krása pohledět. Prostě jsem čekala, že se budu cestou nahoru kochat. Ale už ve druhé zatáčce mně opravdu přestal bavit, tak jsem ho předjela a zamávala mu. A nahoře jsem si ještě provokativně sundala helmu a znovu mu zamávala. A věřte, že na sundání helmy jsem měla hrooomadu času. No, a jestli kluk skopčácké neumřel, tak tam vrtí hlavou dodnes....
Toš tak.
Upravil joni dne 13.05.2009 14:40
Batman forever :-)
Přidané 13.05.2009 16:05
V sobotu jsi to pádím směr Praha, jedu si užívám si to, no prostě si to vychutnávám, jedu něco okolo 80km prohlížím si krajinu přede mnou klid a zamnou též celou dobu plná čára najíždím do pravotočivé kam prostě nebylo vidět tak chci jet o něco blíž k čáře abych to do ní víc položil mrknu se do zrcátka a přesně u zadního kola mám Hondu Rapsol nejspíš asi litr, leknul jsem jak kráva ještě před chvilkou tam nikdo nebyl v momentě kdy si všiml že o něm vím tak mě do ty pravotočivý začal dávat samozřejmě že to vzal přes plnou jinak by se ani nenaklonil a já se jen modlil aby to tam někdo nerval ze z hora protože kdyby ho vzal tak sním jdu i já, tak nasraně na něj ukazuju rukou a řvu do helmy o co ti kurva dopr jde ještě než jsem to dopověděl tak 20 čísel ode mě proletí modrý GSXro to už jsem jako fakt nevěděl co jsi mám myslet no a prdel na závěr za následných tak cca 10 sekund ještě proletěli 4 takový co k tomu víc dodat. *pissed*
Přidané 13.05.2009 16:24
A k těm smrtím od mého kámoše tuším že to byl snad strejda, jel uklidit svojí jawu spad do příkopu a trn z růže mu prořízl hrdlo. A nebo třeba co se stalo O.Lelkovy pár měsíců před tím byl u nás a opravoval mi Hondu a to byl učitel bezpečnosti jizd a stejnak to dopadlo tak jak dopadlo těžko říct jestli je to osud nebo prostě jen shoda náhod každopádně se to dá dost oddělit když někdo letí do křižovatky v plný rychlosti a někdo mu nedá přednost tak je to asi shoda náhod které se dá vyhnout ale když člověk jede po dálnici a spadne na něj klimatizační jednotka jak kráva tak je to asi osud.... Kdo ví
Přidané 13.05.2009 16:45
illbred napsal:
A k těm smrtím od mého kámoše tuším že to byl snad strejda, jel uklidit svojí jawu spad do příkopu a trn z růže mu prořízl hrdlo. A nebo třeba co se stalo O.Lelkovy pár měsíců před tím byl u nás a opravoval mi Hondu a to byl učitel bezpečnosti jizd a stejnak to dopadlo tak jak dopadlo těžko říct jestli je to osud nebo prostě jen shoda náhod každopádně se to dá dost oddělit když někdo letí do křižovatky v plný rychlosti a někdo mu nedá přednost tak je to asi shoda náhod které se dá vyhnout ale když člověk jede po dálnici a spadne na něj klimatizační jednotka jak kráva tak je to asi osud.... Kdo ví
Klimatizace????
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Přidané 13.05.2009 17:03
Thomasson napsal:
illbred napsal:
Klimatizace????
Jj už je tomu tak, viděl jsem to tuším někde na youtube 3 pruhá dálnice zadělaná kolonou a v prostředním pruhu sice auto ale totálně zašlápnutý takovou velkou krabicí ze který se vyklubala tuším klimatizace nebo možná nijaký generátor....
Upravil NakasiBMW dne 13.05.2009 17:03
Přidané 13.05.2009 19:00
Kubicek napsal:
Jo cesta rabštejnská lhota-seč mi taky malokdo ujede, když jsem měl ješte alpa tak jsem tam povodil par zmrlinářů a vetšinou jsem jim bez vetších problémů ujel a to kombinézy měli pěkný, no holt tam je těch rovinek co se dá zatáhnout za plyn hodně málo.
Kubrte jestli se můžu zeptat kde ta nehoda kamaráda byla?
Mužeš... bylo to na trase Přelouč - Chvaletice,kousek za křižovatkou na Kutnou horu,je nenápadná odbočka přes koleje do obce Labětín.Je tam dřevěněj kříž a pneu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 17.02.2015 19:47
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Vjetrnik napsal:
PavelDR napsal:Nevím kam s tím,tak to dám sem
...a proč to sem vůbec dáváš?
Lidi prostě umírají...
...a nutno dodat,že spousta takto zemřelých si za to naštěstí může sama,takže žádná křeč.
Smutný je,když nějakej dobytek někoho srazí,ale když někdo jede,jak ****,tak buďme rádi,že ho to potkalo dřív,než on nás
Jinak Vjetrníku,když se loni vysekal tvůj kámoš MirekNej,tak jsi mluvil jinak...a to přes to,že on tím,co udělal,patří do výše zmíněné kategorie
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 17.02.2015 19:50
Mr GS napsal:
Jinak Vjetrníku,když se loni vysekal tvůj kámoš MirekNej,tak jsi mluvil jinak...
...je rozdíl, když se nabourá někdo zdejší nebo sem dávat obecný odkaz na někoho "neznámeho"...proto ta poznámka, proč sem dávat takové odkazy, to by tu mohlo být v sezoně minimálně co víkend...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přidané 18.02.2015 19:45
Už jsem zapomněl, že tu taková rubrika je.Tak bacha, aby se zde naše jména neobjevila.Radši umřu v alkoholovém rauši na úplně cizí mladé dámě. Tím nechci snižovat zármutek nad padlými.
Přidané 18.02.2015 22:35
Mr GS napsal:
Vjetrnik napsal:
[quote]PavelDR napsal:Nevím kam s tím,tak to dám sem
...a proč to sem vůbec dáváš?
Lidi prostě umírají...
...a nutno dodat,že spousta takto zemřelých si za to naštěstí může sama,takže žádná křeč.
Smutný je,když nějakej dobytek někoho srazí,ale když někdo jede,jak ****,tak buďme rádi,že ho to potkalo dřív,než on nás
Promiňte, ale jen bych doplnil k tomu místu nehody u Lhoty pod Libčany, státovka Chlumec - Hradec králové, tam se bourá běžně, Hradečáci vědí, tam lidi přejíždějící hlavní silnici přehlídnou i kamion a zabijou sebe i spolujezdce (příklad kde spolujezdkyní byla dcera kamaráda), na tož, že paní přehlídne motorku, kluk mohl jet klidně předpisově, jen věřil že mu přednost v jízdě opravdu dá, no a nedala. Z toho mi vyplývá - nikomu nevěřit a svítit i něčím navíc!!! V případě podobných úseků, podobných křižovatek rozsvítím všechno a může si klidně někdo klepat na čelo.
Upravil JirkaHK dne 18.02.2015 22:37
Přidané 18.02.2015 22:57
Alda napsal:
A kdyz uz na to padla rec, co Mirek? Tady jsem ho videl par tydnu po nehode a ted vubec. Jaka je situace?
...Míra je v pohodě, pořídil nové kolo a už se chystá, až společně vyrazíme, od motorek si asi chvíli orazí, věnuje se své rodině, jejich čerstvému přírůstku a pořád pokukuje po mém karavanu ....stavěli jsme se u něj na kole na Nový rok, když jsme jeli kolem...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."