Tak jsem to dneska zběžně prolítnul a je to super - hlavně u každýho utáhnutí je utahovací moment! Díky Wingu
To MARIS: až se stavíš na výměnu svíček, tak Ti to taky dám.
To Tom_P: Pokud budeš taky DVD chtít, tak mi cinkni a já smahnu o jedno navíc. Předání v Praze neni problém.
Nešel by někdo do nákupu toho dvd pro 1150 když to nekdo zrealizuje jsem ochoten se podelit na nákladech myslím, že čím víc lidí tak lépe
... musíme si pomáhat
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
MALI napsal:
Tak jsem to dneska zběžně prolítnul a je to super - hlavně u každýho utáhnutí je utahovací moment! Díky Wingu
To MARIS: až se stavíš na výměnu svíček, tak Ti to taky dám.
To Tom_P: Pokud budeš taky DVD chtít, tak mi cinkni a já smahnu o jedno navíc. Předání v Praze neni problém.
Když mi ho smahneš, budu rád
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Vytvořil jsem DIVX verzi ke stažení, původní originál DVD není žádný zázrak kvality (obzvlášť otřesně nečitelné jsou doprovodné obrázky), takže komprimací nedošlo k žádné významné ztrátě kvality. Vše je v jednom .avi videu, 700MB velkém, aby se vešlo na jedno CD. Formát obrazu 4:3, i když video samotné je širokoúhlé, ale sem tam prokládané pevnýma titulkama ve spodním pruhu (4:3 letterbox).
Dávám k dispozici první upload na Rapidshare, zítra přidám uploady na alternativní servery. Linky mezi sebou půjdou kombinovat (lze stáhnout např. soubory 1 až 4 z úložiště A a 5 až 8 z úložiště B a pak to rozbalit do výsledného souboru).
Vzkaz pro Jakuba Š (co má adresu na centrum.cz) : posílal jsem ti ty FTP udaje co jsi chtěl, ale vrátilo se to, že máš plnou schránku,tak si to prober.
Sorry za OT, ale nic lepšího mne nenapadlo a nevim pod jakým nickem tu je
GS 1200 R Adventure
První alternativní úložiště pro download je zde, stažené soubory můžete kombinovat s těmi z Rapidshare výše, pokud už jste z toho něco stáhli (statistiky na Rapidshare mi říkají, že první čtyři soubvory už byly stahovány).
Tak jsem postahoval a i kdyz je to na 12ctku, hodne veci se da uplatnit.Jen jsem koukal, ze chlapik na ABS nesahal na ty dva sikme srouby.Ja jsem je odvzdusnil podle jineho na vodu a par bublin me z tama vyjelo.Taky skoda, ze tam treba neni palivovy filtr.Jinak ventili se urco hodi.Diky moc
Palivovej filtr se prej na 12ce nemění. Na 1150 to neni nic složitýho - sundat nádrž, vypustit benál, odšroubovat čerpadlo a vyměnit. Taky jsem to mohl nafotit, když už jsem to dělal*pissed*
..........ahoj video je super.....presne jak postupy z repromu......jeden dotaz mam ,chcem si urobit ten pripravok na dolievanie brzdovej kvapaliny pri vymene do toho el.modulu,bol som v bmw a za tu zatku s ktorej som to chcel urobit/prevrtat va vložit priessvitnu hadicu s lievykom/ chcu nemecky sudruhovia asi 24 euro....tak či to nahodou nema niekto zmerane zavit a stupanie aby som si to dal urobit
Kubicek napsal:
Nešel by někdo do nákupu toho dvd pro 1150 když to nekdo zrealizuje jsem ochoten se podelit na nákladech myslím, že čím víc lidí tak lépe
... musíme si pomáhat
No jestli jsou postupy stejné/podobné jako na 1100 tak bych do toho šel
kačeR1100GS
Kubicek napsal:
... musíme si pomáhat
No jestli jsou postupy stejné/podobné jako na 1100 tak bych do toho šel
Jaka je tam cena? Jsou tam navic nejake veci oproti tomu navodu na 12nactku?
MALI napsal:
Palivovej filtr se prej na 12ce nemění. Na 1150 to neni nic složitýho - sundat nádrž, vypustit benál, odšroubovat čerpadlo a vyměnit. Taky jsem to mohl nafotit, když už jsem to dělal*pissed*
To jo Fotit vsechno co se da.Pro nas neznalce se hodi kazda rada.Brzdy uz mam komplet zasebou, takze ted me ceka olej v motoru,serizeni ventilu a podtlaky.Melo by to by ok
chafre napsal:
Vzkaz pro Jakuba Š (co má adresu na centrum.cz) : posílal jsem ti ty FTP udaje co jsi chtěl, ale vrátilo se to, že máš plnou schránku,tak si to prober.
Sorry za OT, ale nic lepšího mne nenapadlo a nevim pod jakým nickem tu je
Ahoj nevadí stahnu to z toho co jsi tady na uploadoval. Schránku nemám plnou, ale mam nejaký problémy s mailem nejsi jedinej za poslední týden mi toho neprišlo hodně. Dík moc
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS