jůůů pěkné samolepky!!!
Komu se mám hlásit a kdy? Také bych si nějaké odebral?
(Případně si 3 průhledné a 3 plné zamlouvám)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Samolepky právě dorazily ke mě, tak dnes pošlu první várku. Foto příležitostně udělám, až najdu nějaké čistší místo, kde to půjde nalepit. Pokud Honzo chceš je poslat, pošli mě tvoji adresu na info@bmwgs.cz
Hned je ten přicházející víkend krásnější.
Díky Miloši.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jasně, jezdím tam asi 8 let. Jednak nekteří členové jsou moji dlouholetí kamarádi a občas zajdu o jejich klub-hospody v Praze na Zizkove. Jinak te muzu ujistit, ze motocykl Jawa tam bude v silne mensine. Scházíme se tam parta z www.motobike.czBMW R1150GS MY02
Mě ne ale Ladíkovi od nás z klubu.Ten to vyrobil a doodal,já jen přeposlal.Věřím že co nevidět budou pryč a bude se dělat další várka.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Mě ne ale Ladíkovi od nás z klubu.Ten to vyrobil a doodal,já jen přeposlal.Věřím že co nevidět budou pryč a bude se dělat další várka.
Pevně v to věřím.Samozřejmě,každý z těchto lidí odvedl kus práce.Láďa vyrobil,Swat zprostředkoval a Miloš rozeslal.Ani bez jednoho by se ke mě nedostaly.Kluci,díky!Hezká práce.
BMW R 1100GS vzor kačer
bohusu sak si to tak neber ja ty samolepky taky nemam ale priozrat se asi taktez pudu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“