Mám je taky a aby byly pěkný tak se jim člověk bude muset dost pověnovat, chybějící kousky laminátu v krajích atd. A myslím že ten laminát taky moc pádu nevydrží.
Řešil a řeším to znova . První prototyp trochu do vrtule , druhy lepší a do týdne snad poslední a snad konečně dokonalý. Jak to klapne , hned to vyvěsím .
Upravil makec dne 18.04.2023 17:48
makec napsal:
Řešil a řeším to znova . První prototyp trochu do vrtule , druhy lepší a do týdne snad poslední a snad konečně dokonalý. Jak to klapne , hned to vyvěsím .
Super! Jinak jsem včera pro klid duše napsal na Touratech.de , jestli se někde neválí "nějaký nepovedený " kousek... odpověĎ obratem: od 2018 se nevyrábí a nikde na skladě se neválí.....
Ahoj, nechcel som zakladať novú tému tak sa opýtam tu, dnes som mal menšiu haváriu a odniesla to nádrž kde vznikla preliačina a praskol lak, chcel by som sa opýtať či nemáte skúsenosti s tým ako narovnať tu preliačinu + ako dať ošetriť miesta kde praskol lak, ďakujem.
marekm55 přiložený následující obrázek:
Obavám sa toho, že to bez lakovania nenarovnáš, mal som obdobný problém a všetci ma poslali do pr... že to je moc hrubý plech na vytiahnutie (ako sa robia napr karosérie po krupobití). Zatri to napr bezfarebným lakom na nechty nech to nehrdzavie a prelep kolennym tankpadom
maca napsal:
[quote]makec napsal:
Trochu oživím téma. Povedla se výroba na 3D tiskárně? Mám zrovna ty plasty ze svojí nádrže sundané a uvažuju, že bych je nechal oskenovat a vytisknout pro jednoho známého. Zajímá mě, jestli to nebudou vyhozené peníze.
Celkem se to povedlo, ale je to ze dvou kusu a musí se to slepit. I tak to celkem drží . Z jednoho kusu bych to chtěl nechat ještě udělat , ale dělal to pro mě známý a ten čas ho uhánět není . Ale myslím že lepší než nic.
Vypadá to hezky. Myslel jsem ale, že jsi tisknul originál Touratech. U něj je trochu problém s rozměrem. Všichni co mají v okolí tiskárnu, končí s někde kolem 250mm a navíc nemají skener. Poptal jsem jednu firmu, která má skener i tiskárnu a 3D model s tiskem je docela raketa. Proto jsem se taky ptal jestli se to povedlo.