Překvapivě se ale ukázalo, že světla výrazně lépe osvětlují reflexní plochy (dopravní značky). Přestože jsou fotky rozostřené, lze vidět, že značka je výrazně lépe vidět (vzdálenost cca 100 m)
Dawid přiložený následující obrázek:
Takto vypadá srovnání jednotlivých světel ve dne. Foceno proti slunci, takže za největšího osvitu, vzdálenost asi 70 m (jsou to výřezy, aby byla jednotlivá světla dobře vidět). Nejvíce vyniká přínos v kombinaci s potkávacím světlem, ale i s dálkovým se svítivost zvýší.
Dawid přiložený následující obrázek:
To vypadá super, škoda že o elektrice vím jen že kope
Ale snad najdu nějakého kamaráda elektrikáře, protože mi to připadá lepší než prát furt dálkové a navíc to dělam jen ve slunečných dnech. Když se smráká tak jedu jen na tlumené. Alespoň vožím reflexní vestu-
Splněný sen moje 1100GS
nazdar rad by som sa zapojil aj ja do tohoto "kutilského programu" hmlovky som kúpil v miestnej mototechne za 900 bývalých SK a k tomu nejake tie kable relatko atď. maju kovove telo a su na klasicku H3-ku držiak som vďaka vrodenej lakomosti a lenivosti vyriešil asi tak že som ich prichitil dlhšími inbusmi zo spodu na zobák dlho som nevedel čo s vypínačom až ked mi kamarat dal tento "mikro" spinač rozhodol som sa ho plesknúť medzi ovladače
tomukur přiložený následující obrázek:
Ahoj KIM, ještě jsem to překontroloval a na potkávačce je obyčejná H1/55W, tedy žádná zvýšená svítivost. Ale spíš to je jen "klam" obrázku, ve skutečnosti to svítí úplně "normálně". D.
mao napsal:
Ja jsem si namaloval a nechal udělat nerezové držáky, které jsou našroubované pod zobák... Je to na Helly FF50 a myslím, že to neupadne...
Zkoušel někdo držáky co tady nabízel Mao narafičit na 1100gs? Nebo kdyby měl někdo možnost udělat podonné na 11tku tak bych sadu bral. Ještě jedna možnost vyměním za novou sadu Hella FF50 dle přání dálkové nebo mlhové
Kamarádi-přátelé,
měl by jste někdo možnost udělat držák na R1150GS na přídavná světla Hella Micro DE?
Nebo něco podobného?
Jsou to ty,co prodává TT. Nejvíce se mi zamlouvá uchycení právě jako má TT viz obrázek.Nejlépe tedy kdo je máte a mohl mi to vyrobit. Já takovou možnost nemám a ani nemám předlohu.
Nechci za ty světla dávat 7000kč,když si je můžu koupit za třetinu ceny.
vlastimil napsal:
Já bych se chtěl jen zeptat na co vlastně jsou ty přídavná světla?
Rychlost svetla je 300000 km/s.Cim vic svetel na motorce mas,tim vice se snazi motorka teto rychlosti priblizit.Druha moznost je ostrejsi vacka.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!