No vzhledem k určení mikiny popř. trička i pro jedenáctkaře bych se klonil k variantě s motorem... nicméně motorka zepředu ať už jen světla nebo celá... je prostě HUUUSTÁ!!!!!!!! Nemůžu si pomoct... Co dát přední siluetu až po motor... byl by tam tak i boxer aspekt...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
diky, jsem rad ze se vam ta mikina se svetly libi, to jsem to asi 1100tkarum trochu zavaril, ale nakonec kdo chce, mohl by si nechat udelat verzi z cumakem z 1150, a kdo ne, tak nejakou 1100 verzi - bud s tim motorkem co jsem nakreslil driv, anebo jeste treba tenhle navrh:
David_BO přiložený následující obrázek:
Taky moc pěkný.. jako motor by byl univerzálnější... Když ty světla.. to já na svojí Matyldě tuze rád... A mít je na mikině bych chtěl prosím pěkně..
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
wow,ten návrh s motorem je šmakézní jenže já si nemmužu vybrat,buď světla,nebo motor.Teď babo raď. Co dát do předu světla a dozadu motor alespoň pro mě. Tuze bych chtěl
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já bych pod ten motor dal jen BMW.Znak je na rameni,na druhím je GS.Je to univerzální pro všechny.Já beru velikost XXXL.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
v predu motor... bo se boxuje dopredu vzadu treba motorka nebo svetla, to je asi jedno, pravy rameno bmw, levy rameno GS v predu a v zadu zadne napisy..
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
souhlasím, taky se mi to líbí, problém je asi v tom aby se jeden návrh líbil všem a byla by škoda aby to na tom ztroskotalo
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
psal jsem Tolimu at se nam sem vyjadri ohledne cen a kolik by bylo potreba posbirat zajemcu. Videl bych to na dve varianty:svetla s napisem 1150 GS a druha varianta motor bez napisu. Mohlo by se vybrat kdo co chce, a videlo by se na kolik by to prislo podle poctu zajemcu. Zatim mi Toli neodpovedel - ani do mailu.
David - Brno, 1150 GS.
David_BO napsal:
psal jsem Tolimu at se nam sem vyjadri ohledne cen a kolik by bylo potreba posbirat zajemcu. Videl bych to na dve varianty:svetla s napisem 1150 GS a druha varianta motor bez napisu. Mohlo by se vybrat kdo co chce, a videlo by se na kolik by to prislo podle poctu zajemcu. Zatim mi Toli neodpovedel - ani do mailu.
teda nechci se rouhat, ale přece jenom myslíte že na 1150 GS světlech je něco ke chlubení?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Už jsem odpovídal tak to sem zkopíruju
"Čau,
osobně to taky vidim asi na tyhle dvě varianty.Vychází to tak že jenom grafickej návrh stojí pětikilo takže se to dá docela ustát.Tedka jsem nechal udělat mikiny na f650gs dakar a až si je pojedu vyzvednout tak se pozeptám jaký jsou možnosti.Pošli mi prosím jen ty dva návrhy trochu ve větším rozlišení aby to podle toho mohli udělat.Ńo a když to všeechno dobře vyjde tak přibližně v půlce července by to mohlo být hotový."