MotoPaja napsal:
ježiš tohle moravský fňukání, podívej já tam zevloval několikrát kvůli oblečení, ve finále jsem tam nechal 300 za klíčenku a nikdy jsem nezaznamenal že bych se tam někomu nelíbil, že si mě nikdo nevšímá když nechci mi spíš vyhovuje
a co se týká motorky, byl jsem tam na servisu, s 10 let starou 11, oblečen jak kdybych utek z LDA a prostě nebyl problém, pan Horský super, super, super
jinak samozřejmě chápu vaše špatný zkušenosti, ale mluvit přitom o pražským přízvuku ...
no sorry, ja sem jen napsal svoje zkusenosti
dovolat se na objednani ND je taky na cely den a z nedavne osobne navstevy jejich salonu jsem spatny jeste tedka.
Mozna sem jen trefil na spatne lidi kteri se rano blbe vyspali ale toto by si nemeli dovolovat.
Dotycneho horskeho nepomlouvam - prace byla asi odvedena tak nejak normalne, kritizuju pristup tamejsiho personalu.
jasně, s tím dovoláním se tam mám taky podobný zkušenosti, na objednání ND to trvalo den, Horskýmu jsem volal 3 dny a prostě to neklaplo no Pravda kdybych nebyl línej moh jsem si tam dojet, ale i tak mi tenhle přístup k zákazníkům taky nevoní.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Tak teď by bylo ještš fajn, aby se to projevilo v celkové firemní kultuře a vše začalo fungovat tak, jak by to člověk očekával.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Tak jsem právě absolvoval garančku ve 20 tis. km u Bychla a potvrdili mi, že skutečně nedostávají žádné náhradní díly z Autecu.
Bohužel je právě aktuální svolávačka (květen 2009) na výměnu brzdových trubiček z integral ABS na BMW R1200GS, kterou mi nemohli při garančce z důvodu nedostupnosti těchto trubiček realizovat.
Takže zde máme první test možné změny chování Autecu - jak se posatví a jak bude probíhat tato svolávací akce. Sám jsem zvědav. Pouze připomínám, že by Vás měl svolat ten, co prodal (u něj jste v databázi).
Mirek
Tak to musim říct, že mě Mr. Kaufamnn nesvolal ani jednou, ale už jsem tak nějak zvyklý, že co si nezařídim, to nemám....
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
cerv napsal:
Pro info: včera jsem si kupoval v AuTecu náhradní díl (sklíčko na blinkr) a v poho, byl na skladě
A dneska jsem se – přiznávám, že trochu z nouze, chtěl jsem do Německa, ale měli plno – objednával na prohlídku na začátek července a taky mě vzali.
ja jsem byl v Autecu na rychloservisu ted ve ctvrtek a vse uplne ok.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MID napsal:
Tak jsem právě absolvoval garančku ve 20 tis. km u Bychla a potvrdili mi, že skutečně nedostávají žádné náhradní díly z Autecu.
Bohužel je právě aktuální svolávačka (květen 2009) na výměnu brzdových trubiček z integral ABS na BMW R1200GS, kterou mi nemohli při garančce z důvodu nedostupnosti těchto trubiček realizovat.
Takže zde máme první test možné změny chování Autecu - jak se posatví a jak bude probíhat tato svolávací akce. Sám jsem zvědav. Pouze připomínám, že by Vás měl svolat ten, co prodal (u něj jste v databázi).
Na který rok se ta svolávačka vztahuje?
BMW R 1250 GS Exclusive
Tak postřeh z garančky Chemnitz. Zkrátka slovy přijel-viděl-odjel. Tímto díky Bobovi za domluvení servisu vše probíhalo jako na drátkách. Cesta do Chemnitzu z Prahy 165km a cca 2,5hodky. Příjezd v 10hod ihned přebrali motku a ve 14:30 bylo hotovo i s výměnou EWS. Za dobu servisu možnost projít nedaleké Polo nebo velkou a velice hezky řešenou komerční zónu s různými obchůdky se vším možným HLAVNĚ ŽRÁDLO . Další + můžete se přímo dívat jak vám motku opravují jinak cena 20tis. garančky s výměnou oleje motor+kardan+ komplet brzdovky 339EUR.
Tak pánové,bude to dobrý,teď už bude servis v bývalém Autecu OK...němci se dohodli s novejma partnerama a budou se tam prodávat tyto speciální modely...postupně se převezmou i komponenty a nakonec motory,aby ten servis nebyl ani potřeba...
Petr 11 napsal:
Tak pánové,bude to dobrý,teď už bude servis v bývalém Autecu OK...němci se dohodli s novejma partnerama a budou se tam prodávat tyto speciální modely...postupně se převezmou i komponenty a nakonec motory,aby ten servis nebyl ani potřeba...
Jen tak pro pobaveni,dnes jsem byl v Autec objednavat nejaky dily,bez problemu nasli dil i cenu,ale pri otazce kdy to bude jsem dostal odpoved,ze to vi buh tyden mozna mesic kdovi.Zeptal jsem se jestli se mam obratit radeji na Zlabka me odpovedel :Mozna to bude rozumnejsi.Docela sranda
700 GS, 1100 GS
Tak, chlapci možná, že se něco děje.
Cituju z MOTOCYKL 07/2009:
" Co budoucnost motorek v AuTecu, je už dána?"
"Vlastně ano, AuTec jako importér motocyklů BMW pro ČR končí k 31.12.2009 a distribuci přebírá přímo BMW AG.... lze očekávat rozšíření sítě dealerů a to zejména na Moravě...."
Tak to by se mohlo blýskat na lepší časy, ne?
Ještě jeden článek tam je pro 12tkaře zajímavej, ale to už asi všichni víte.
Píšou, že MOTOREX, ve spolupráci s BMW vyvinul speciální olej pro boxery:
MOTOREX 4T 15W50. Více na www.motorex.com.
Tak to tim zkuste někdo nakrmit ať sou nějaký zkušenosti.
MotoTraveller napsal:
Tak postřeh z garančky Chemnitz. Zkrátka slovy přijel-viděl-odjel. Tímto díky Bobovi za domluvení servisu vše probíhalo jako na drátkách. Cesta do Chemnitzu z Prahy 165km a cca 2,5hodky. Příjezd v 10hod ihned přebrali motku a ve 14:30 bylo hotovo i s výměnou EWS. Za dobu servisu možnost projít nedaleké Polo nebo velkou a velice hezky řešenou komerční zónu s různými obchůdky se vším možným HLAVNĚ ŽRÁDLO . Další + můžete se přímo dívat jak vám motku opravují jinak cena 20tis. garančky s výměnou oleje motor+kardan+ komplet brzdovky 339EUR.
jojo, herr Karl macht gut job.
To Ludo46: na ro k08
peet napsal:
Tak, chlapci možná, že se něco děje.
Cituju z MOTOCYKL 07/2009:
" Co budoucnost motorek v AuTecu, je už dána?"
"Vlastně ano, AuTec jako importér motocyklů BMW pro ČR končí k 31.12.2009 a distribuci přebírá přímo BMW AG.... lze očekávat rozšíření sítě dealerů a to zejména na Moravě...."
Tak to by se mohlo blýskat na lepší časy, ne?
Ještě jeden článek tam je pro 12tkaře zajímavej, ale to už asi všichni víte.
Píšou, že MOTOREX, ve spolupráci s BMW vyvinul speciální olej pro boxery:
MOTOREX 4T 15W50. Více na www.motorex.com.
Tak to tim zkuste někdo nakrmit ať sou nějaký zkušenosti.
no to vypadá prima
hele nepíšou tam jakej olej? Protože Motorex už teď prodává myslím 4 ve třídě 15W-50. Jejich poslední výtvor Motorex Boxer teda pro BMW moc není (10W-40, Jaso MA) tak uvidíme vymysleli něco lepšího nebo prostě Legend bude nadobro jedinej BMW-like olej
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
no to vypadá prima
hele nepíšou tam jakej olej? Protože Motorex už teď prodává myslím 4 ve třídě 15W-50. Jejich poslední výtvor Motorex Boxer teda pro BMW moc není (10W-40, Jaso MA) tak uvidíme vymysleli něco lepšího nebo prostě Legend bude nadobro jedinej BMW-like olej[/quote]
Vypadá to takhle a je to 15W50. Je to na stránkách www.motorexcz.com, v sekci novinky .
peet přiložený následující obrázek:
Alda=>Na značce vůbec, ale opravdu ani trochu nezáleží, pokud má olej předepsanou nebo vyšší specifikaci. Motorex třídy SG (dejme tomu) maže úplně stejně dobře či špatně jako Castrol SG, Shell nebo cokoliv.
Upravil cerv dne 03.07.2009 08:57
Vždyť já netvrdim, že na tom nějak záleží, ale je to novinka tak sem chtěl sdělit tu radostnou událost
Já osobně jinej než Legend nepoužívám (poslední 3 sezony, před tim Castrol) a souhlasim s těma který tvrděj, že ho to žere míň než Castrolu. a to na 10tis. Legend tak 1/2 lt., Castrol 0,8-1 lt.