bmwgsa napsal:
To @xylem: hele Martine, kdyz to nejde jinak tak to napisu sem a radost mi to nedela ale asi toho jinak nedosahnu... takze ti to opakuju znova: dluzis mi penize za fakturu za dily BMW!! Tvoje vymluva do sms ze resis nemocnyho tatu mi je vlastne u pr.dele protoze dnes zaplatit fakturu trva min nez kazdej prispevek ktery jsi tu napsal. Mam mamu v umelym spanku na bulovce a dokazu zaplatit fakturu za 10 vterin z auta cestou za ni. Ty si tu žereš tataráky a zaplatit fakturu neumis. A je to pokazdy.. pokazdy z tebe taham penize kdyz si neco ode mne odeberes. Takze priste si ber od nekoho jinyho. A nejde mi o tu castku jako takovou, jde mi o princip. Jsi jedinej notorickej neplatic kteryho mame. Presne tvuj opak je Bob. Ten je nejvzornejsi a plati vzdycky hned. Tak Cus
PS; ve stredu jsi mi napsal ze to platis. Je patek a nic do dnes neprislo takze se jen ukazuje ze nejcastejsi ceska lež (faktura jiz byla uhrazena) je pravda..
?? mam info ze to zaplacene je, a ano kolega to neposilal to ve stredu jak jsem psal, to se omlouvam, ale ve ctvrtek, muzes to prosim proverit ?
jedna letosni zpozdena faktura ...
Upravil xylem dne 16.12.2023 14:25
Vánoční besídka Pražáci + okolí 08.12.2023 Praha 9
Přidané 16.12.2023 15:28
škoda že ta "jedna letošní zpožděná faktura" je vždycky ta naše...
protože zpožděná byla namátkově v roce 11/2018, 4/2019, 4/2020, 5/2021 a 11/2023 která není zaplacena do teď.. Poslední fakturu jsi zaplatil taky až když jsem to napsal sem.. Martine narovinu - nebaví mě to. Slušností je, platit faktury minimálně ve splatnosti. Větší slušností je platit před splatností - tak to dělá drtivá většina našich odběratelů a my si toho velice vážíme. Jak jsem řekl, fakturu dneska dokáže zaplatit každej za 10 vteřin z mobilu klidně z haj.zlu.. pokud to neumíš, je čas se to naučit. Než se to stane, nestojím o zákazníka jako jsi ty. Jak jsem řekl, nejde mi o tu částku, jde mi o princip, protože jsi notorickej "neplatič". A mě nebaví o naše peníze prosit ani tě uhánět.. Příště nakupuj jinde nebo budeš platit předem. Já jsem ti ze slušnosti prodal na fakturu a ne za hotové a ty si toho nevážíš. Je to tvoje volba. A nakonec jen dodám, že mi to nedělá radost to psát veřejně a přijde mi to ponižující jak pro mě tak pro tebe ale po zkušenostech, je to jediný co asi funguje.. a měla být zaplacena podle tebe ve čtvrtek?? Podle mě před třemi týdny..
Upravil bmwgsa dne 16.12.2023 15:29