když si koupím č.4 s obrázku, jde to zapojit do nějakého konektoru na mojí motorce která to nemá? http://www.maxbmw...v=03252011
Upravil lako dne 06.06.2011 13:06
Over than 250k km on BMW GS bikes
pokud nemáš "warningy" origo z výroby tak budeš muset asi přežít (pokud to teda nechceš bastlit jak Bubu), bez nich. Kabeláž na varovné blinkry je totiž zapletená v hlavní kabeláži..Pokud tam teda nebyly z výroby, tak tam nikde není "volnej" konektor do kterýho se jen zapojí vypínač a někam dosadí relé..
ja by som sa toho nebál aj málo zručny elektrikár čo už niekedy dral pájku to urobí za pár chvyl. a hlavne ked to daš priamo na ten spínač tak nemusíš poškodzovat origo káble.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Podobné jsem nedávno objednal na ebay, cena za 4 ks včetně poštovného cca. 520 Kč. Za el. relátka blinkrů jsem dal cca.82 Kč za 2 ks (jedno náhradní). Za 6 dnů jsem měl vše doma.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Dnes se už tyhle odpory nepoužívají. Za 1. tím neodlehčíš alternátoru když už jsi namontoval LED blinkry a za 2. vyjdou dráž než výměna jednoho relé. Další věc je, proč jsi tam dával tak silný odpor?
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
berka napsal:
Podobné jsem nedávno objednal na ebay, cena za 4 ks včetně poštovného cca. 520 Kč. Za el. relátka blinkrů jsem dal cca.82 Kč za 2 ks (jedno náhradní). Za 6 dnů jsem měl vše doma.
Přijdou mi taky ty LED blikače ze dvanáctky, bude stačit jen vyměnit nebo tam bude potřeba něco dodělávat kvůli frekvenci blikání?
Zatím jsem je nemontoval, je zima, ale podle toho co jsem četl musíš vyměnit relé, jinak bude frekvence blikání příliš rychlá. Asi jako když ti praskne jedna žárovka. Na motorkářích.cz se to řešilo, někdo tam dával i návod na úpravu relé z Felicie, ale pak jsem objevil na ebay ta elektronická relátka a objednal jsem si rovnou dvě. Druhá varianta je montáž odporů, ale to je trochu zbytečný.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
berka napsal:
Zatím jsem je nemontoval, je zima, ale podle toho co jsem četl musíš vyměnit relé, jinak bude frekvence blikání příliš rychlá. Asi jako když ti praskne jedna žárovka. Na motorkářích.cz se to řešilo, někdo tam dával i návod na úpravu relé z Felicie, ale pak jsem objevil na ebay ta elektronická relátka a objednal jsem si rovnou dvě. Druhá varianta je montáž odporů, ale to je trochu zbytečný.
Hmm, tak tohle bych potřeboval vyřešit co nejdříve, dokud to mám rozebraný... Nezkusil bys to aspoň nanečisto jen s baterkou?