Pokud by někdo měl zájem, můžu s sebou vzít "oranžovou krabičku" na aktivaci senzorů v kolech (a diagnostiku vozím pořád v topcase). Rudo, bude možné rozdělat oheň a dát nějaký buřty, klobásy atd.? Koukal jsem na fotomapu a ohniště jsem nikde neviděl. Pitnou vodu a pivní džbánek si beru, když bude ten "Ostravar" nebo jiný samoser.
Akorát dorazím až později odpoledne - musím ještě dopoledne do práce, aleluja. Tak mi všechno nevypijte. Pojízdnou diskotéku mám připravenou (JBL)...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Tonda napsal:
Ohniště tam máme, gril taky. Motorovou pilu a sekeru beru. 2 kanystry s pitnou vodou beru.
Tondo, mejt se v pitný vodě? A není to škoda?
Takže nemá cenu tahat se s jídlem, když budou klobásky. Byly posledně výborné, až jsem jich táhl pytel domu Tak to se pokusím jich pár sežrat na místě.
Jo a mám brát nějakou tu vodu zapomnění? Sice se v ní špatně dělá hygiena, ale jako desinfekce uvnitř i vně funguje dobře. Může být jablko čí švestka. Popřípadě obojí.
Ale abych to zase netahal zbytečně.
Dorazíme v sobotu někdy po O. Bob vyhrožoval, že opravdu jede
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tondo super! Vodu na nouzové mytí prosím ano. Jako alergik na břízu, která u nás ještě nekvete, ale na Moravě už určitě ano, si po ránu rád opláchnu xicht.
Ale vezmu si i svojí, když by někomu kanystrová zachutnala nebo si potřeboval umýt po cestě motorku.
Upravil Hrabe_X dne 20.04.2023 09:40
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Woodman napsal:
Vypadá to, že v neděli bude vody všude dost...
nestraš
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bob napsal:
...zajistis nějakou konvici na vodu na kafco,bez toho to nejde,..
Neboj Bobe, beru plynový vařič + ešus. A navečer i plynovou lampu. Mám vzít i mléko do kávy ?? Trvanlivé, plnotučné, z Kauflandu - jestli bude zájem, odtrhnu ho rodině od úst . Akorát to kafe si musíte vzít každý sám, já mám pytlíky 3v1 (i když to moc káva není).
Upravil Ruda dne 20.04.2023 23:36
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Natahali jste toho na místo dost. Nechte taky něco na Pražáky!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bob napsal:
...zajistis nějakou konvici na vodu na kafco,bez toho to nejde,..
Neboj Bobe, beru plynový vařič + ešus. A navečer i plynovou lampu. Mám vzít i mléko do kávy ?? Trvanlivé, plnotučné, z Kauflandu - jestli bude zájem, odtrhnu ho rodině od úst . Akorát to kafe si musíte vzít každý sám, já mám pytlíky 3v1 (i když to moc káva není).
Rudo šikula díky kafe,mléko mám cukr taky,za tvůj kladný přístup máš u mě večer velkej steak.ukecám Janu aby nám na ráno ke kafíčku upekla bábovku.Chleba,vezu okurky kořku Medík.Kuwa zase toho je hafo budu muset asi vytáhnou RT ta má větší kufry.
To jsem si docela oddychl , ani na mléko v krabici už nemám místo. Musel bych nechat doma nějakou jinou "kravinu", třeba dron nebo spacák. A vezu kremžskou, kleště na obracení steaků a trochu sladké pálivé omáčky - sakra já už bych letěl...ale v sobotu dopoledne ještě makám, takže po 12:00 musím jet na D1, ať to zbytečně neprodlužuji - Ostravar láká .
Upravil Ruda dne 21.04.2023 13:24
Však se na ně těším :-)
Rudo šikula díky kafe,mléko mám cukr taky,za tvůj kladný přístup máš u mě večer velkej steak.ukecám Janu aby nám na ráno ke kafíčku upekla bábovku.Chleba,vezu okurky kořku Medík.Kuwa zase toho je hafo budu muset asi vytáhnou RT ta má větší kufry.
Ale prd, já je budu mít nasazené a ploprázdné, dáš to ke mě. Alespoň budu mít sichr, že na mě zbude. Táhnu je stějně jen kvůli vyzkoušení plachty v Jihlavě.
Ruda napsal:
To jsem si docela oddychl , ani na mléko v krabici už nemám místo. Musel bych nechat doma nějakou jinou "kravinu", třeba dron nebo spacák. A vezu kremžskou, kleště na obracení steaků a trochu sladké pálivé omáčky - sakra já už bych letěl...ale v sobotu dopoledne ještě makám, takže po 12:00 musím jet na D1, ať to zbytečně neprodlužuji - Ostravar láká .
To nás ještě někde kolem Jihlavy dojedeš :-) Teoreticky, jestli bude Bob dochvilný, vyrazímke v 10. Ale obídek po cestě a žádnej spěch.....už jsme pánové v létech :-D
Dík organizátorům za možnost se svámi všemi vidět.
Dík neznámému glosátorovi před odjezdem: "Odjel Medik, a je klid a ticho"
a druhému glosátorovi za odpověď: "Viď, Medik je jak strýc Pepin"
Upravil Francis dne 23.04.2023 14:17
Dojel jsem překvapivě po suché silnici a nikde ani nekáplo, ač radar ukazoval déšť, povedlo se ho minout přes Žďár n/S.
Rád jsem všechny viděl. Akce parádní, pěkné místo, fajn lidé.
Cestou domů jsem potkal protijedoucího Kašáka, Mr.GS a Martu, i když jeli teoreticky stejným směrem.
Díky Rudovi, jeho rodině i Tondovi. Pěkně zvládnutá akce, kde nic nechybělo.
H.