Chvíli to dle informací, co ke mě doputovaly vypadalo, že léčba zabrala, byl na tom dobře a snad i trochu cestoval. Přál jsem mu to, ale mám zkušenost z rodiny, že tohle fakt nejde vyhrát. Byl by asi první na světě, kdo by se z takového stavu vyléčil.
Držel se ale statečně, byl to silnej chlap. Škoda a špatná zpráva pro nás všechny.
Rodině přeju upřímnou soustrast.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To je v ****u Během 10 dní druhej skvělej člověk
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak to už si s Viktorem šťopičku nedám. Jak nechodím na fejsbůky aj. tak mě ta zpráva dostihla dnes u Servisáka a tady taky.
Nu co, po většině zbyde akorát lejno, po Viktorovi firma, která je má oblíbená, byť vlastníma nákupama ji asi neposunu do výšin. Nikdy mě nenapadlo, že Pardfála přežiju a i jsem mu trochu záviděl kondici a zdraví, že lítá na "křoviňáku" , organizuje Krocany..... a ještě maká na firmě, kterou stvořil z ničeho. Poslední dobou odchází na můj vkus moc kvalitních a užitečných lidí. Co dodat, NIC. Není co. Kromě vyjádření opravdu upřímné soustrasti pozůstalým.
Příšerná fráze. Sám vím, jak bolí, když odejde blízký člověk. To trochu hojí jenom čas.
Tak snad jsis Viktore splnil nějaké sny a tvůj život při pohledu zvenčí opravdu nebyl marný, i když tvůj čas byl kratší, než je zvykem.
S Bohem
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bylo skoro jisté, že to takto dopadne, počítali jsme s tím, přesto mě to hrozně zasáhlo.
Na takové zprávy se proste připravit nedá.
Odpočívej kamaráde a rodině upřímnou soustrast.
Pobrečel jsem si, když jsem se to včera ráno dozvěděl... Je mi to moc lito, moc
Ať je Viktorovi zem lehká
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
sbohem Pardále, snad se tam jenou potkáme a někde na druhé straně spolu všichni zase projedeme..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Na tohle jsou všechna slova krátká...ač člověk tuší, že při takovéto diagnóze bývá naděje malá, tak jsem si jeden čas i říkal, že by to mohlo vyjít (ležel jsem na pokoji s chlapíkem, který měl rakovinu slinivky a porazil jí). Bohužel Pardál, ač byl velký chlap a bojovník, tak ta svině byla silnější.
Budeš nám chybět...