Olin napsal:
Miloši , prosím kde ta anketa vůbec je ? Našel jsem pouze anketu o kilometrech.
Prohledej archív, jestli už byla http://www.bmwgs....rchive.phpLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To zbytecne komplikujete, vzdycky je jedna z motorek ta hlavni, ta dulezita.. a nejspis i ta, kterou ma clovek v hlave kdyz je na webu bmwgs.cz.
Ja kdyz jsem tady tak ani nevim, ze mam RSV a ze Italove nemaji ani poneti, ze uz se ABS do motorek taky dava
Díky!
Měl jsem totiž předtím zábrany hlasovat, protože ať bych zakliknul cokoliv, neodpovídalo by to skutečnosti a zkreslilo by to vypovídací hodnotu ankety. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Díky!
Měl jsem totiž předtím zábrany hlasovat, protože ať bych zakliknul cokoliv, neodpovídalo by to skutečnosti a zkreslilo by to vypovídací hodnotu ankety.
Vevis tys to cely roze****... ja mam taky JEN JEDNU moto s ABS a ted uz nemuzu hlasovat znova
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Traverz napsal:
No a nebo je proste moznost si vybrat jednu moznost a hlasovat pro ni, pac to nektera z mych motorek splnuje
Že by bylo pro anketu úplně jedno, jestli klikneš ANO nebo NE? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Dovi napsal:
Že by bylo pro anketu úplně jedno, jestli klikneš ANO nebo NE?
Podle meho nazoru, pokud mas 2 ruzne moto a jedna anketu splnuje a druha ne, potom je to jedno. Ale to je pouze muj nazor. Jinak nevidim samozrejme duvod nevyplnovat pravdive.
Alda napsal:
To zbytecne komplikujete, vzdycky je jedna z motorek ta hlavni, ta dulezita.. a nejspis i ta, kterou ma clovek v hlave kdyz je na webu bmwgs.cz.
Ja kdyz jsem tady tak ani nevim, ze mam RSV a ze Italove nemaji ani poneti, ze uz se ABS do motorek taky dava
Na jednu stranu máš pravdu - vždyť nejde o život.
Na druhou stranu - když už teda hlasujeme, je myslím fajn, když to je co nejvíce objektivní a když to má co největší vypovídací schopnost.
Já třeba mám 5 motocyklů (no motocyklů, jsou v tom i slabší kubatury), ale jenom jeden z nich má ABS.
Sice to moje Báwo (s ABS) je nejtěžší z těch mých strojů, ale celkem na něm nenajedu nejvíc km. Ani ho nemám nejdýl - naopak, mám ho nejkratší dobu z těch 5 mašinek. Atd. atd.
Takže měl jsem zakliknout že mám motorku s ABS nebo že nemám motorku s ABS?
Alda napsal:
Na jednu stranu máš pravdu - vždyť nejde o život.
Na druhou stranu - když už teda hlasujeme, je myslím fajn, když to je co nejvíce objektivní a když to má co největší vypovídací schopnost.
Já třeba mám 5 motocyklů (no motocyklů, jsou v tom i slabší kubatury), ale jenom jeden z nich má ABS.
Sice to moje Báwo (s ABS) je nejtěžší z těch mých strojů, ale celkem na něm nenajedu nejvíc km. Ani ho nemám nejdýl - naopak, mám ho nejkratší dobu z těch 5 mašinek. Atd. atd.
Takže měl jsem zakliknout že mám motorku s ABS nebo že nemám motorku s ABS?
Nevim, ne ze by to bylo jedno, ale az tak bych se tim nezabyval.
Fakt je, ze ja to mam jednoduchy a ani jsem se nad tim nezamyslel.
GS s ABS mam patym rokem, RSV bez mam od lonskyho srpna.
Takze jsem to mel jednoduchy a je fakt, ze GS mam tak rad, ze kdybych mel RSV pod plachtou tak asi zapomenu ze tam stoji
Fakt je, ze Vevis to ma blby, kdyz ma hromadu BMW boxeru
vevis napsal:
Milosi mozna bych do ankety pridal moznost Standart bmw s pruzinami hyperpro.
Ta moznost hyperpro je asi spis pro komplet hyperpro tlumice.
ale ta anketa je o tlumicich, ne o pruzinach, ne?
jinak editovat anketu zpetne je fakt vopruz.. ja uz treba hlasoval.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vevis napsal:
Milosi mozna bych do ankety pridal moznost Standart bmw s pruzinami hyperpro.
Ta moznost hyperpro je asi spis pro komplet hyperpro tlumice.
ale ta anketa je o tlumicich, ne o pruzinach, ne?
jinak editovat anketu zpetne je fakt vopruz.. ja uz treba hlasoval.
Ja si na rozdil od minule dal pozor a jeste jsem zbrkle nehlasoval.
Vim ze je o tlumicich,ale zrovna v tomto pripade verim tomu,ze se dost lidi,kteri nově dali hyperpro pouze pruziny splete a misto tlumicu bmw klikne na hyperpro.
Navic ta moznost bmw s hyperpro pruzinami trochu i ukaze kolik lidi se pripadne odhodlalo k repasu orig.tlumicu.