Kamarad ma 1250Adv, a dnes mi kvuli tomu volal a skoro zvracel do telefonu Ale prej je rad, ze si 1250 aspon bude drzet cenu
Jinak na fotkach odhaluju ruzny zajimavy detaily. Treba tvar a zpracovani hlavniho stojanu Pocitam, ze je taky na elektromotor...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Zase všechny ostatní cendura vedle tohodle budou vypadat jako chudý příbuzný.
Mě to na živo nepřišlo taková tragédie. Jen první pohled z boku z dálky je trochu jak když má kufry i vepředu, ale zase se to odliší od ostatních. A oko si časem zvykne. Vždyť už všechny ty motorky byly na jedno brdo jak SUV. Barevné kombinace mi přijdou povedené.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ty kafe na benzinkach sou čím dál hnusnejsi a dražší...dycky půlku vyliju.
Asi su rozmlsany tým turkem doma...takže raci drzak na 0,5 petku dyby tam byl.
Kupredu spatki ni krok...
Celé to jde do prdele. Už ani neskrývají, že dělají motorky na 30 km a potom kávička, zapózovat, vyfotit se a rychle domů. Ještě tam dají ofiko stojánek na kafe....
Jak jsem protičínský, tak začínám větřit ve vodách CFMoto a jiných, kteří jsou ještě ochotni poslouchat zákazníky. Vím, že je to úplně mimo téma, ale ta nová čtyřstovka CFMoto by se v garáži vedle vzducháče hodila a možná by jezdila častěji...
Kupil sem kevlarovou košulu psí a je taková hnědá...
Vasco povídal že vypadám jak severokorejsky dělník,kdybych dotáhl dom jeste čínskou motorku tak se mozu zrovna přihlásit do strany.
Kupredu spatki ni krok...
Tak jsem dnes viděl další videa a fotky od youtuberů, a nějak mi to přestalo “vadit”.
Těším se, až to ošklivé “kačátko” uvidím na vlastní oči.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Tak jsem dnes viděl další videa a fotky od youtuberů, a nějak mi to přestalo “vadit”.
Těším se, až to ošklivé “kačátko” uvidím na vlastní oči.
prosteoff napsal:
... Už ani neskrývají, že dělají motorky na 30 km a potom kávička, zapózovat, vyfotit se a rychle domů. Ještě tam dají ofiko stojánek na kafe.......
...no vzhledem k tomu, že nám od 2027 napálí emisní povolenky na benzín, budeme vůbec rádi, když budeme mít na ujetí těch 30 km a vůbec ještě něco zbude po tankování na tu kávu....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To bych nevidel tak cerne. Bude to delat asi 5-7Kc na litru a skoro bych rekl, ze za 3 roky uz budeme mit jiny starosti nez cenu benzinu
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999