Whisky napsal:
Bzučej ti? Pravidelně, či stále? Já s nima mam tenhle problém no.
Bzučej, pravidelně, ale spíš to nevnímám. Buď jezdim s muzikou, nebo kecám s mladou Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
S muzikou nejezdím a se starou 1x do roka Jesi mě to bude srát nepřekonatelně, tak jdou dolů. Ale kua sem si nalepil nálepku Mitas na zobák, tak jesi Mitas už nekoupím, půjde dolů...přitom sem byl tak hrdej na Mitas Jinak až na to bzučení jsou cajk.
street-dog napsal:
Mám je taky a trochu víc hučí, ale bzučení nepozoruju.
Mně to přijde něco jako mezi hučením a bzučením
Každopádně mně to neva, páč třeba karoočka hučely podstatně víc Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Whisky napsal:
S muzikou nejezdím a se starou 1x do roka Jesi mě to bude srát nepřekonatelně, tak jdou dolů. Ale kua sem si nalepil nálepku Mitas na zobák, tak jesi Mitas už nekoupím, půjde dolů...přitom sem byl tak hrdej na Mitas Jinak až na to bzučení jsou cajk.
Ja s mladou jezdím hodně (má svojí motorku), takže tripy a dovolený, ale myslim, že tě to srát nebude Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na E07+ takový zvláštní bzukohukozvuky pozoruju taky, ale nějak to po delší době nevnímam...jen občas z nudy si toho všimnu ....takže skoro vůbec
Čim mín rovnej vzorek, tim spíš se to ozve.. prostě jistota navíc mimo silnici musí mít nějakou daň na silnici
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
Mám je na Supertenere 12, E07+ bzučeli myslím od předního kola od cca pulky životnosti, trail ADV pro změnu začínají zvláštně hučet od cca 115 Km/h a tipl bych to od zadního kola. Ale mám na nich najeto jen jednu 200km testovací jízdu a cestou zpět se mi zdálo, že už to tak moc nedělá. V sobotu odjíždím na týden na Balkan, tak pak napíšu...
Tak pár poznatků - najeto cca 3000km, k jízdním vlastnostem nemám žádnou výhradu, na můj styl jízdy úplně v pohodě. Vzadu úbytek vzorku z 8mm na 6mm, vepředu z 6 na 5mm. Nedávám ale to hučení, možná to na jiných motorkách bude jinak, ale mě to vytáčí, dokonce jsem trochu posunul níž deflektor, aby vyšší aerodynamický hluk pomohl rozbít to hučení. Takže znovu do nich nepujdu...
Mám otázku na ty, co jezdili E09 a teď tyhle gumy. Které hučí víc?
Na E09 sem za ty roky zvyklý a nepřipadá mi to nějak moc. A to sem pár E09 sjel.. a tady čtu o nějakém hučení gum trail adv... a nebo si to nasazují lidi co předtím jezdili jen hladkou silniční gumu?
zutro napsal:
Mám otázku na ty, co jezdili E09 a teď tyhle gumy. Které hučí víc?
Na E09 sem za ty roky zvyklý a nepřipadá mi to nějak moc. A to sem pár E09 sjel.. a tady čtu o nějakém hučení gum trail adv... a nebo si to nasazují lidi co předtím jezdili jen hladkou silniční gumu?
09 hučej, Karoo hučej jak pes... Tyhle adv traily si jen tak broukaj
Nic, kvůli čemu bych musel být nějak rozmrzelý...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jako divný zvuk mají třeba Micheline Anakee wild. Tomu sem říkal "nasraný Zoidberg". fakt divný zvuk. ale že by mi to nějak extra vadilo... asi už ty špuntové gumy jezdím dlouho a zvykl jsem si. Pomalu nevím co to je hladká guma. Neb i na scrambleru mám špunty
Pochybuju, že tyhle gumy budou dělat extra větší kravál než podobně "chlupaté" gumy jiných výrobců.
Po přechodu z nějakých adventure gum (už ani nevím jakých) na TKC 70 Rocks jsem si říkal, jak ta zadní guma hučí. Za pár týdnů jsem tomu přestal věnovat pozornost. Pak jsem obul Mitas E10, zase jsem si zvyknul. Na minulou zimu jsem obul Motoz Tractionator DESERT. Ideální guma pro posluchače zvuků motoru. Garantuju, že s touhle gumou žádné neuslyšíš a budeš už jen v klidu jezdit.
Takže jestli ti vadí jezdit na hlučnějších gumách, nezbyde ti nic jiného, než obout silniční.
Upravil Klikis dne 16.06.2025 17:31