By mě zajímalo od jaký firmy má výstuhu podsedlovky. To musí být nějaká prasečí firma.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Mojzis bere hul na dlouhy odpal, odpali, micek leti, leti, uz uz
pada do vody, kdyz tu se voda rozestoupí, micek se odrazi ode dna a
dopadne na green. Mojzis ho dojde a dotukne do jamky.Na rade je
Jezis. Odpali, micek pada do vody, ale nepotopi se, Jezis prejde po hladine az k nemu,odpali a micek pada do jamky. Hraje pan v kostkovanem saku. Odpali, micek leti, pada do vody. V tom ho zachyti ryba do tlamy. Nez se staci ponorit, ulovi rybu dravy ptak a leti s ni i s micekm pryc. Ozve se vystrel - myslivec
strili po ptakovi. Netrefi, ale ptak se lekne, pusti rybu, ryba pusti micek
a ten spadne do jamky.Jezis se v tu chvíli podívá na nebe: " Ty vole tati,
tak prisli jsme si zahrat golf nebo machrovat?"
BMW R1150GS MY02
Pět chlapů ve věku 20, 30, 40, 50 a 60 let se koupe v jezeře,
Když uvidí
skupinku krásných mladých slečen na druhém břehu, jak nahé
dovádí ve vodě.
20letý říká: Pojďte, doplavem tam a všechny je přeříznem!
30letý říká: Tak jo, doplavem tam, ale budem si vybírat!
40letý říká: Se mi nechce, počkáme, až doplavou ony sem!
50letý říká: Bacha, bacha, už sem plavou!
A 60letý: Kurva, dělejte, že jsme mrtví! Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
- TO SE STALO U NÁS NA PRODEJNĚ : přišli 3 malý cikáňata a že chtějí nějaký hry na Playstation 1, když jsem se zeptal , jaký by si asi tak představovali, tak:" -no něco pro malý děti- nějaký skákání , střílení a nebo jiný zabíjení ..."
Upravil elektromaniac dne 06.06.2007 23:51
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
Vloni byla kousek od našeho krámu herna, z ulice se ozýval řev , tak jsem vykouk, co se děje : asi tak 12- ti letej cigán tahal ožralýho (tátu) domů - "poď už dóm, nebo to tu zase celý pobléješ jako minule" -starej se už ani neudržel na nohach a každou chvíli sebou fláknul a evidentně se mu nikam nechtělo.., mladej na něj : "jetli nepudeš, tak to pudu říct mámě k automatu, že si zase namol!" Starej : "Tak si pro mámu di, ty zkurvysynu !"mladej - "copa já sem ňákej zkurvysyn?!! starej :" na to se di zeptat mámy!.... .. .... no - fakt sranda..
BMW Z-3 hadraplán
Jaký je rozdíl mezi Ruským optimistou, pesimistou a realistou ???
NASLEDUJÍCÍ:
Ruský optimista se učí angličtinu...
Ruský pesimista čínšky...
A Ruský realista ??? Ten si leští "KALACHA"
Po vášnivém sexu povídá muž ženě: Miláčku co kdybych zítra šel k vám domů a požádal vaši rodinu o tvojí ruku? V ženě hrkne: NO radši ne !!! Děti by umírali smíchem a manžel by ti rozbil držku...
Jdou dva chlápci po krajnici a kolem nich profrci bezhlavej motorkar,podivaji se na sebe jeden zakrouti hlavou a jdou dal...
Zachvili profrci dalsi motorkar bez hlavy,zastavi se zas jeden zakrouti hlavou a jdou...
Az kolem projede dalsi chlapek na motorce bez hlavy,tak ten jeden povida:
Hele Karle nechces si uz konecne tu kosu dat na druhy rameno ?!
# > Na počátku pokryl Bůh zemi brokolicí, květákem a špenátem, # > zelenou a žlutou a červenou zeleninou všeho druhu, aby muž a žena mohli # > žíti # > dlouho a zdravě.
# > A Satan stvořil Algidu a Rafaelo. A zeptal se: "Ještě pár horkých višní k # > té # > zmrzlině?"
# > A muž odpověděl "ano, rád" a žena poznamenala: "Mně prosím ještě horkou # > vafli se šlehačkou."
# > A tak každý nabrali 5 kilo...
# > A Bůh stvořil jogurt, aby si žena mohla uchovat figuru, která se muži tak # > líbila.
# > Satan vytvořil z pšenice bílou mouku a z řepy cukr a zkombinoval je.
# > A žena změnila svou konfekční velikost z 38 na 46...
# > I řekl Hospodin: "Zkuste můj čerstvý okurkový salát."
# > A Ďábel k tomu stvořil dressing a česnekový toast jako přílohu.
# > A mužové a ženy si po tomto požitku povolili pásky alespoň o jednu dírku.
# > Bůh ale vyhlásil: "Dal jsem vám přece čerstvou zeleninu a olivový olej na # > ni!"
# > A Satan vytvořil malé briošky a Camembert, humrové chlebíčky a kuřecí # > prsíčka na másle, k čemuž bylo již třeba druhého talíře.
# > A hladina cholesterolu lidstva stoupala k nebesům...
# > Tak Hospodin stvořil běžecké boty, aby jeho děti ztratily nějaké to kilo.
# > A Satan stvořil kabelovou televizi s dálkovým ovládáním, aby se člověk # > nemusel obtěžovat s přepínáním.
# > A mužové a ženy se smáli a plakali před blikající obrazovkou a počali se # > odívati do strečových joggingových dresů.
# > Nato Bůh stvořil brambory, s nízkým obsahem tuku a bohaté na draslík a # > další # > cenné látky.
# > A Satan odstranil zdravou slupku a vnitřek rozdělil na plátky, které pak # > smažil ve zvířecím tuku a poprášil pak spoustou soli.
# > A člověk získal dalších pár kilo....
# > Pak Hospodin vynalezl libové maso, aby jeho děti nemusely zpracovávat # > tolik # > kalorií a přitom aby se zasytily.
# > A ďábel stvořil McDonalds a Cheeseburger za 99 centů.
# > A pak se Lucifer zeptal: "Hranolky?"
# > A člověk odpověděl: "Jasně - extra velkou porci s majonézou!"
# > A čert řekl: "Tak to má být."
# > A člověk utrpěl srdeční infarkt.
# > Bůh si povzdychl a stvořil čtyřnásobný bypas.
# > A Satan vynalezl státní zdravotní pojištění.........
tak to je sila http://www.rozzlo...inkid=8734Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Plave si mořem velrybí samec vedle své velrybí družky a říká: "Celý svět se snaží zachránit náš druh, Grenpeace se z toho můžou zbláznit, ale TEBE HOLT BOLÍ HLAVA...."
http://kecy.roume...ile=zahada
Upravil zmijon dne 18.06.2007 22:06
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Tomu říkám anketa: http://www.tpraci...nka/anketa F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
-Swate, to ale neni k smíchu ... A pokud by to měla bejt anketa o motorkách vyloženě na motokros, nějak se jim vytratil Husaberg (že by to byla ta 5%-ní menšina
BMW Z-3 hadraplán