všem se omlouvám za zpoždění, dresy budou koncem příštího týdne. Byl trochu problém to všechno odladit a pro jistotu jsem si nechal vyrobit ještě vzorek, abych měl jistotu že to bude super. Tady je malé navnadění těšte se už se to blíží a sezóna je teprve v půlce
Moc se omlouvám Prnovi, Marisovi, polosqueal a Davidovi_BO vás už jsem do téhle várky nezařadil bo by to trvalo ještě další měsíc než by to bylo hotové. Takže v příští várce na vás budu myslet.
FYYFF
Zdárek! Tak koukám, nádhera...pokud se bude realizovat další várka, zařaď si mě tam taky. Ve dvou kouscích. Lepší (dražší) varianta. Jeden s HonzaGS a jeden s JančaGS.
Jen se zeptám na blbou otázku. Nevim co za velikost. Jak jste si to volili vy? Na nějakou silnější vrstvu oblečení nebo jen na něco lehkého. Sorry. Jsem d...l, ale tak nějak jsem tohle nikdy neřešil
Předem díky...už se nemůžu dočkat...
Upravil HonzaGS dne 08.09.2009 19:22
Vážení dresy jsou konečně tu. mimopražským je pošlu na dobírku, pražáci si je můžou vyzvednout u mě v práci na Praze 1, nebo domluvíme nějakou hospodu na příští týden. Mám bohužel až do neděle program takže to dřív nestihnu. Dresy na dobírku rozešlu doufám do čtvrtka.
FYYFF
Takže schází mi adresy od následujících jmen:
PEDRO XL
MACHRADEK ( RADEK) XL
LUKES XL
Dres bez nápisů (Vorel) XXXL
HELENKA S
BASTIT XXXL
JIRKA XXL
MARTINA L
JIRKA XL
Pošlete mi je prosím co nejdřív
Pražáci a okolňáci jsou tu:
MARCELA L
ROBERT XXXL
MILAN XL servisák
RADOSEK XL
PAVEL XL
pokud chcete dres zaslat není problém. Jinak příští týden jsem v práci na Praze 1 a nebo dáme tu hospodu to bych podle reakcí upřesnil příští týden.
Upravil MAKO dne 23.09.2009 17:12
FYYFF
Radosek a Helenka má jednoho odběratele... vezmi s sebou do práce a já dorazím. Nebo kdybys měl cestu někam na sedmičku - Holešovice a okolí, tak si můžeme dát sraz...
Radosek a Helenka má jednoho odběratele... vezmi s sebou do práce a já dorazím. Nebo kdybys měl cestu někam na sedmičku - Holešovice a okolí, tak si můžeme dát sraz...
Takže schází mi adresy od následujících jmen:
LUKES XL
Dres bez nápisů (Vorel) XXXL
BASTIT XXXL
JIRKA XXL
MARTINA L
JIRKA XL
Pošlete mi je prosím co nejdřív
Pražáci a okolňáci jsou tu:
MARCELA L
ROBERT XXXL
MILAN XL servisák
RADOSEK XL
HELENKA S
PAVEL XL
PEET
FYYFF
Máš to tu připravený
OK. Dnes dorazím někdy okolo poledne. Bude někdo ve firmě na koho se můžu obrátit, nebo přímo na Tebe? Telefonní kontakty máš na stránkách firmy, viď?