Tak já nevim, nevadí mi jet kamkoliv a spát můžu třeba v příkopu, navíc Šumava je od Budějc kousek a k tomu všemu mam ten tejden dovču ale GSkář sem chvíli a tady na foru sem ještě kratší chvíli... Nikoho z vás neznám osobně ani virtuálně... Leda když mi někdo slíbí že semnou bude kalit minimálně do 4:00 ráno a k seznámení mu stačí podání ruky tak do toho pudu
že s tebou nebude někdo kalit??? tak to si buď jistej že joo a seznámení se bát nemusiš copak se stydíš ??
tak to vypadá že to nepodnikám nadarmo zítra jedu zařizovat nějaký oběd někde na té projíždce tak snad seženu něco dobrého aby sme seděli u motorek co nejblíž a nejvejš
z ofroudem.. ten se bude odvíjet podle toho kolik bude v Blanici vody kvůli brodům no a když bude mooooc tak jen nějakej ten les s loukou to se uvidí to bude taková doplňovačka pro tkc obutí
Upravil fifa dne 09.08.2009 09:36
když ho miluješ není co řešit
večeře je v 6 tak přijdeme ve 3
je to jasně napsané na úvodu mimochodem proč nějaké zahajování???? spontálně rozjíždějcí se akce bývají nejlepší
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
že s tebou nebude někdo kalit??? tak to si buď jistej že joo a seznámení se bát nemusiš copak se stydíš ??
tak to vypadá že to nepodnikám nadarmo zítra jedu zařizovat nějaký oběd někde na té projíždce tak snad seženu něco dobrého aby sme seděli u motorek co nejblíž a nejvejš
z ofroudem.. ten se bude odvíjet podle toho kolik bude v Blanici vody kvůli brodům no a když bude mooooc tak jen nějakej ten les s loukou to se uvidí to bude taková doplňovačka pro tkc obutí
Jo stydim se, sem stydlivka :-)
Hele tak přijedu teda když jinak nedáte ale na offroad nepojedu i když bych rád ale mam jen silniční gumáky tak bych si tam akorát tak někde ustlal.... Možná bych tam vzal nějakou mařku tak kdyžtak předběžně: 1 moto, 2 lidi (1 člověk a 1 ženská), 1 stan :-)
bystricke napsal:
uvažuji otom neustále ale fakt nevím
Neuvažuj, muže šlechtí činy...
Spíchni topcase, přijeď a uspořádej tombolu. Los za padesát kaček. Koupí si ho dvacet lidí, uděláš kšeft, fšichni Tě budou mít rádi a ještě zbohatneš...
tak plní se to pěkně cestovní projíždku sem včera celou projel podle mne je mooc pěkná vzlášt kdo na šumavě byl málo a nezná ji
oběd sem zařídil,, to byl trochu problém protože jak se řekne že přijede někdo na moto mají s toho strach nicméně sehnal sem sice malou ale příjemnou hospůdku a ochutnal sem jídlo bylo dobré když nás tam bude okolo 30 ludů neměl by bít problém když nás bude více tak to nějak hold musíme vyřešit v okolí je více restaurací
offroud ,,, doplňovací asi po páté v sobotu,,,,,,, to aby neměl někdo strach že tam musí na tomto zrázku nikdo nic nemusí ,,,.. je více než jasné že musím vypustit brody protože ani na pracovní čtyřkolce jsme je neprojely, po povodních je Blanice dosti divoká pokud někdo by na brodu trval mam jeden typ kde je panelovej s cca půl metru vody tak to se domluví na místě podle zájmu
je mě úplně jasné že všem se zavděčit nedá tak pokud se někomu něco nebude líbit tak mne mooc neproklínejte
pokud nějaké dotazi nebo návrhy tak sem s nimi když ho miluješ není co řešit
bystricke napsal:
uvažuji otom neustále ale fakt nevím
Neuvažuj, muže šlechtí činy...
Spíchni topcase, přijeď a uspořádej tombolu. Los za padesát kaček. Koupí si ho dvacet lidí, uděláš kšeft, fšichni Tě budou mít rádi a ještě zbohatneš...
tašky bych vzít mohltop néale bez tomboly,to by mě zrujnovalo*pissed*
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Takže to asi tentokrát dopadne. A pokud nebude venku moc velký Saigon, pojede i moje paní... Takže 1 moto 1 stan a 1 až 2 lidičkové. Příjezd v pátek...
Upravil radosek dne 11.08.2009 07:09
Tak jestli vše vyjde jak má, tak se tam s Dr.Žákem, drahejma polovičkama a dětma zastavíme v sobotu při cestě na "rodinnou" dovolenou. Snad to časově trefíme tak, že zrovna nebudete na vyjížďce
Ahoj
dorazil bych taky mám to kousek
Čekal jsem jak dopadne dovolená Měl jsem jet do Itálie a nedostal dovolenou Tak byhc se podíval alespon na Šumavu
Akorát nevím jestli nedorazím jen na otočku
Upravil kendy dne 11.08.2009 09:40