Oxtary TCX PRO 2 mám a jsem s nima maximálně spokojen. Dá se v nich i celkem normálně chodit, akorát příšerně vržou Ale nikdy jsem nejezdil v žádných jiných krosových botách, takže bohužel nemůžu porovnávat.
Taky mam oxtar TCX PRO a muzu jen potvrdit, ze jsou diky vnitrni boticce pohodlne. Chodit se v nich da, ikdyz je pravda ze to vrzani je strasidelny, ale to se da kratkodobe vyresit mydlovou vodou...ale rozhodne to jsou vyborne boty, ktere muzu z vlastni zkusenosti doporucit.
Taky mám políčeno na nové boty, za měsíc mne asi čeká služebka ve Phoenixu, tak si je asi dovezu odtamtud...
Ve výběru mám Alpinestars Tech 3 nebo Tech 7 a ještě jsou ve výběru také Fox Comp 5 MX.
Můžete mi některé z nich doporučit? Nebo naopak? Budu velmi rád za každé zkušenosti s těmito botami.
Moc díky.
KTM 1190 Adventure R
tak jsem poridil GS2, no nazout se podarilo, je to trochu o zvyk, i chodit se v nich da, jen se musim naucit radit... a jestli do nich potece zjistim asi brzy...
Celkem me prekvapuje, ze jeste nekdo nezminil boty Gaerne. Co vim, tak Klasika od nich jezdila RX2, ktery uz bohuzel nejdou koupit. Ale hodne lidi si je po forech chvali a maj spickovy i on-road (resp. silnicni-zavodni) boty.
Peacemaker napsal:
Celkem me prekvapuje, ze jeste nekdo nezminil boty Gaerne. Co vim, tak Klasika od nich jezdila RX2, ktery uz bohuzel nejdou koupit. Ale hodne lidi si je po forech chvali a maj spickovy i on-road (resp. silnicni-zavodni) boty.
Já je mám,ale už dlouho a dosluhujou. Jsou pohodlný dá se v nich i chodit. Ale samozřejmě jsou jen kožený s trochou plastu a nejsou moc odolný proti vodě. Na to mám zlepšévák: [img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Peacemaker napsal:
No po GS2 a Alpinestare Tech 6 jsou zarazeny do nejuzsiho vyberu Gaerne Fastback http://www.gaerne...e=fastback Cena do 6000,-, maji kloub, takze chuze i posed na moto by mel byt pohodlenjesi.
Upravil JohnyT dne 16.04.2008 13:47
BMW R1150GS MY02
JohnyT> Zminil jsi tu Alpinestarsy, mohl by mi nekdo jenom tak rychle nastinit, jak se to ma s tou jejich TechX radou? Jsou snad Tech 2, 3, 6, 7, 8, 10 a mozna i dalsi cisla by se nasly.
V dnesni dobe se daj za pakatel koupit moc pekny boty z Ameriky, tak si rikam, ze bych si udelal radost a poridil i neco vice chraniciho nez Oxtary Infinity.
Pacemaker -> cim vysi cislo, tim lepsi bota, tim myslim, vic plasotva, sofitikovanejsi a samozrejme drazsi. Najdes to vsechno na netu, staci trosku zagooglit http://www.alpine..._moto.html Jinak urcite je fajn si dojit ty boty nedrive vyzkouset, ja mam velikost nohy normalne 41-42 a Alpliny jsem obul az 10 (44,5), 9 mi byla uz mala. Jinak myslim, ze neni spatna vec kdyz to ma kloub na kotniku, protoze jinka kdyz sedis na mtot se me zda, ze se ten plast kolem kotniku bude blbe ohybat viz Tech6 co jsem zkousel. Jinak Oxtar Infinity se nedaji s temato plastovyma botama moc srovnavat. To jsou spis prijeme nepromokava boty na turistiku, na offroad uz to moc neni, i kdyz samozrejme zalezi na kazdem jak chce mit chranenou nohu vs pohodli. Ja mam s Infinity najetu cca 50t km a nemam proti nim jeidnou vyhradnou. Jen chci prikoupit plastaky na blbnuti..
BMW R1150GS MY02
JohnyT> ok diky, na ten jejich web jsem se uz dival a tak podle ceny se nejak zorientoval. s tema cislama je to zajimavy poznatek, ja mel sidi i oxtary tak mezi 40 - 41, civilni boty 42, takze to asi bude chtit vyzkouset. a pak se rozhodnout, jestli budou bohate stacit napr. tech 7 nebo jit po "top", i kdyz pro me asi zbytecnost.
Peacemaker > myslim, ze Tech6 bohate staci, ale i tak je v CR pod 8t sezenes tezko :-( Byl jsem je zkouset v Yamamoto ve Vrbove ulici, maji je tam za 8,5t...
BMW R1150GS MY02
JohnyT> Alpinestars Tech 6, vyber z barev a velikosti, cena cca 140 dolaru, doprava USPS international cca 40 dolaru, pri kurzu CNB cca 15,6 Kc/dolar vychazi na cca 2800 Kc. Hmm? Teda kdyby byl fakt problem, tak *1,19 na celnici, coz je prinejhorsim nejakych 3340 Kc.
Prave proto si rikam, jesti nekoupit nejaky fakt nabuseny, ktery mi vydrzi az do aleluja.
A vitezem se stava.... Gaerne Fastback Oproti Alepinestarum, maji kloub, ktery umoznuje lepsi ohybani kotniku smerem dopredu. Plastaky, klasicka koncepce, pohyblive a chuze v nich, alespon po kancelari, je pohodlna
BMW R1150GS MY02
Fanos Rusicka napsal:
Covece nikde je nemuzu najit nechces dat odkaz nebo foto??Moje Gaerne uz dosluhujou a na pristi rok se chystam koupit taky neco vic OFF.
mam TCX 2 pro abych se cejtil jako hustej ofrouďák. akurát dyš dojde na věc dycky skočim do kozaček infinity.
ale budu na tom pracovat, nějak hnu s řadičkou a budu to občas zkoušet...
říkám si hurikán