Já mám v gumách jasno buď E 07 na dálky a cestování s bagáží nebo do terénu a jízdy do ca 4-7tis km C 19 předek a C -02 zadek , jakékoli hokus pokusy a tkzv. univerzální gumy mi přijdou jako říkala babička " když je něco na všechno tak je to na hovno " pokud nemá guma do terénu boční vedení jako krosová pneu tak je v terénu stejně nanic jak všechny silniční a co se v terénu dá vyjet s ojetou E 07 to jsem čuměl ! Musí ale být sucho ! Jestli se ale podaří MITASU začít konečně dělat i zadní 150 na 17" + 150na 18" na Géesa a Lc8 aby k tomu byl i předek 100,110-19" i 90-21 " nebudou se tomu furt dělat nějaké kazy a nebude li jednou směs E09 tvrdá a za půl roku aby zas vydržely jen 2-3 tis km tak to bude terno ! Taky by bylo dobré aby se dělali pořádné duše co bude v nich bytelněji držet ventilek ...
Upravil cizak dne 12.12.2009 02:10
Tomas1200GS napsal(a):
Opět jsem psal do Mitasu, ing. Špaňhel odpověděl velmi stručně: leden 2010.
A poslal mi toto:
Leden 2010 tady a nic. Já bych si je i koupil, ale zatim jsou nedostatkovým zbožím. Nevíte někdo zase něco zaručeného z Mitasu.? Na netu zatím nikde nejsou. Aspoň tam co jsem koukal.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Taky jsem zvědav na cenu a hlavně na to, jestli teda už budou.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Prolezl jsem toho spustu a... a nic. Nikde není ani zmínka, že by byli v prodeji nebo se chystaly do prodeje.
Jen výroční zpráva ČGS z roku 2008:
V segmentu motoplášťů byl vývoj v roce 2008 zaměřen
na rozšíření rozměrové řady s dezénem C-18. Do výroby
byly zavedeny další rozměry silničních plášťů s moderním
dezénem H-14 a H-15. V kategorii motoplášťů pro dětský
motokros bylo pokračováno ve vývoji dalších rozměrů
s dezénem C-20 pro zadní kola a C-19 pro přední kola.
Byl zahájen vývoj a výroba silničních motoplášťů v rychlostní
kategorii H a V (do max. rychlosti 240 km/hod)
značky MITAS s novým dezénem H-16 a H-17. Zahájeny
byly konstrukční práce spojené s přípravou nového dezénu
E-10 pro enduro cestovní.
Dva roky na tom intenzivně pracují... bude dokonalá. Kdo tomu věří, ať se jde podívat do zrcadla, na čele mu roste jitrnice.
Totok jsem se dozvěděl 10.12.09 v telef. rozhovoru s kompetentní osobou v Mitasu, cituji : "v lednu se opravdu rozbíhá pilotní serie gum 110/80/19 a 150/70/17 v provedení T po 200ks od obou rozm. V druhé pol. ledna už by měly být k dispozici u některých prodejců.První zkušební serie byly vyrobeny již v létě, ale jak tu bylo už řečeno, byly testovány a "trochu" se to protáhlo.. " Výsledky prý vypadají velmi dobře, gumy by měly bez problémů zvládnout min. 12 000 km. Po plném najetí výroby jsou schopni dělat 1500ks/měs od obou rozměrů. Další rozměry mají přibýt během jara. Tak se snad konečně opravdu dočkáme..
Tak to jsem opravdu zvědav. Stačí mě na jaře, ale spízuju po nich radši už ted. Jsem zvědav na cenu.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
bluesbery napsal(a):
Totok jsem se dozvěděl 10.12.09 v telef. rozhovoru s kompetentní osobou v Mitasu, cituji : "v lednu se opravdu rozbíhá pilotní serie gum 110/80/19 a 150/70/17 v provedení T po 200ks od obou rozm. V druhé pol. ledna už by měly být k dispozici u některých prodejců.První zkušební serie byly vyrobeny již v létě, ale jak tu bylo už řečeno, byly testovány a "trochu" se to protáhlo.. " Výsledky prý vypadají velmi dobře, gumy by měly bez problémů zvládnout min. 12 000 km. Po plném najetí výroby jsou schopni dělat 1500ks/měs od obou rozměrů. Další rozměry mají přibýt během jara. Tak se snad konečně opravdu dočkáme..
Už to bude,vydržať
Pockej... takze jako 21-90/90 si mam zase objednat TKC?
Objednal jsem je u výhradního zástupce http://www.contit.... Po tel. mi řekl, že volal do Mitasu a přijdou jim na konci ledna. Tak uvidíme...[/quote]
-----------------------------------------------------------------
Ze by uz konecne sli koupit?? Hura
BMW R 1200 GS Adventure