Tak kluci. Konečně jsem dostal další várku nášivek. Všem co mi psali jsem již poslal mail s pokyny. Kdybych náhodou na někoho zapoměl, ozvěte se, napravím to. Jinak mi zbývá ještě 15ks volných, takže kdo by měl ještě zájem, pište mi buď PM nebo e-maily na jfly@centrum.cz. Cena zůstala na 110Kč za kus + pošta.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Tak kluci. Nechal jsem jich udělat víc než jsem měl od vás domluveno a stejně to padlo Zbyla mi jedna nášivka takže kdo by chtěl další, tak asi opět založíme další kolo :-) opět neslibuji termín další dodávky. Záleží jen na Vás jak rychle se vás posbírá co nejvíc....kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
Takže. Zítra odesílám vše co mám zaplacené a všechny dobírky. Ještě mi tu zbývají 4 kousky. Takže kdo má ještě zájem. Dejte vědět....kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
Kluci moc se omlouvám za spoždění v zásilkách. Bohužel mě skolila chřipka a nevylezl jsem z postele už pár dní. Zítra jdu k doktorce, tak se tam stavím to poslat. Ještě jednou se omlouvám.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...