Před chvílí jsem to měřil a pokud ten heft od Trávníčka má na délku 130mm, tak mi tam prostě nevejde. Pokud to má jinej rozměr, tak OK, ale jak to mám asi vědět? Nechcu být za blba a koupit něco co má mít 130 mm a pak se divit, že to má kupodivu 130 mm
prosím tě, nemáš třeba NEoriginál řídítka? Když tady čumím na pravítko, tak mi 13 cm nepřipadá moc, když si představím svou pracku na heftu.
Upravil mara dne 18.04.2013 15:50
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Mohl bys změřit skutečnou délku heftů, pokud máš mašinu někde po ruce a dát vědět?
BTW Pokud projdu fóra a hledám např. přední brzdové destičky, tak najdu 2 typy a já mám uplně jinej třetí typ. Třmeny mám origo z výroby TOKICO, ale asi takových motorek moc nebylo.
c0 napsal:
Mohl bys změřit skutečnou délku heftů, pokud máš mašinu někde po ruce a dát vědět?
BTW Pokud projdu fóra a hledám např. přední brzdové destičky, tak najdu 2 typy a já mám uplně jinej třetí typ. Třmeny mám origo z výroby TOKICO, ale asi takových motorek moc nebylo.
taky jsem si koupil ty Ariete od trávníčka,vzál mámě lak na vlasy odříznul opatrně tyy staré,drželi jen na krajích šlo to v poho ostrým nožem,pak opravdu pořádně prostříknout vnitřky těch nových a trochu je tam natlačit a hlavně co nejrychleji,protože lak schne celkem rychle,drží to perfektně ,paráda
Ten heft jde trochu natáhnout a smrštit. S délkou bych si nedělal hlavu já měl původní 126 a nové které měli 130 tam sedly jak měly, sice jsem se s tím crcal přes hoďku a nasadil jsem je tam až po vlasolaku. Jen nahřát v horké vodě nestačilo. Přitom jsem to na jiných moto takto dělal bez problémů. Každopádně ještě že tu je tohle chytré vlákno.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Ahoj, mám 1100RT, ale byla bez vyhřívání. Chci to vyřešit použitím nalepovacích fólií http://www.motorkari.cz/motobazar/doplnky/vyhrivane-rukojeti/vyhrivane-rukojeti-vyhrivani-heat-demon-487771.html#.
Jenom pořád nevím, kudy jsou tažené dráty. Ani v manuálu to není jasně vidět. Tu levou stranu bych chápal, v řídítku u přepínače je otvor pro vedení , ale co ta strana s plynem ????????????? Poradíte mi prosím?
Dík Tomle
tak máš pravdu. Na straně plynu je drát od vyhřívání veden z vnější strany vnitřkem řídítka a leze dírkou ven smerem k sdruženému ovladači a pak vnějškem směrem ke krku.. Stejně tak to bude s největší pravděpodobností na straně druhé..
zde je vidět drát vycházející z horní strany heftu smerem do řídítka
zde již pak jediný silný svazek ze sdruženého vypínače po řídítku směrem ke krku..
Týýýý jo. Tak to jsi poklad. Díky moc. Mě to pořád vrtalo v palici, jak to mají ti soudruzi z BMW vymyšlený. Super, to je ono.
Ještě musím najít to propojení. Místo vypínače tam byl jenom falešnej. Ten jsem už nahradil a hnedle tam byl i propojovací konektor, který vede někam asi pod nádrž ??
Ono nejjednodušší by bylo koupit Daytony, nebo Oxfordy. Jenže mě se ty bavorácký gripy strašně líbí.
Ahoj Tomle
Upravil tomle1 dne 03.02.2014 12:35
Jo,jo. Je to pod nádrží. Najdeš tam volný konektor, do kterého vedou čtyři vodiče (dva hnědé, dva černé).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ono to zkonektorování výhřevu heftů myslím není u RT a RS stejné jako u GS (já si toho prvně nevšimnul, že se ptáš na RT - u GS je to úplně pod nádrží), ale spíš je to jakoby víc na některém boku před nádrží (jsou tam takové držáčky těch konektorů pod sebou) - prostě hledej volný konektor, tak jak jsem ti ho popsal výše (teď už si fakt z hlavy nevzpomenu na které je to přesně straně).
Upravil Tonda dne 03.02.2014 13:21
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...