petrj napsal(a):
11 dní? To letíte vrtulníkem? Já byl na 11 dní it-gr-a bejvalá Jugoslavie ale byl to takovej fofr, že jsem si to pořádně ani neužil........ natáhněte to na 20 aspoň
Díky za rady ,ale tyto věci neřeš, to už se probíralo ve vlákně Orient Expres 2010. Jednak jsem limitovaný počtem volných dnů , jednak se to v pohodě stihnout dá.
my jedeme na 11 dni Andalusii, Kastilii a gibraltar
ale z toho 4 dny po dalnicich.. neda se svitit.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já chápu připomínky všech, co se jim nezdá délka naší trasy a čas na její projetí.. Určitě bude zajímavé, přečíst si zkušenosti vaše, naše a dalších, co už na cestě jsou. Jestli si vzpomínáš, Grossglockner jsme tenkát udělali v podstatě na otočku a místy jeli i v -5 st ( a v tunelu led a sníh) . Od tý doby nemám problém projet cokoli....
Upravil bluesbery dne 02.05.2010 23:46
bluesbery napsal(a):
Já chápu připomínky všech, co se jim nezdá délka naší trasy a čas na její projetí.. Určitě bude zajímavé, přečíst si zkušenosti vaše, naše a dalších, co už na cestě jsou. Jestli si vzpomínáš, Grossglockner jsme tenkát udělali v podstatě na otočku a místy jeli i v -5 st ( a v tunelu led a sníh) . Od tý doby nemám problém projet cokoli....
chceme za prvni 2 dny dojet do Valencie (2000km).
Ciste dalnice.
Podobne zpet.. dalsich 7 dnu se budeme poflakovat po Andalusii
---
jinak souhlas... GG byl hardcore a nejvetsi drsnak je Boris (morabo).
Jet puldne v mrazu v Jetce a dzinach.. to neprezije jen tak nekdo !
btw: nas oficialni cil..
YouTube Video 17 cm
Škoda, že jsme tady trošku zapráskali vlákno... Mesky rádi Tě uvidíme 20.5. na M1 a co půjde, tak projedem společně
To Hicks: Hodně štěstí a sil na Vaší cestě do ESP
Milosch napsal(a):
Škoda, že jsme tady trošku zapráskali vlákno... Mesky rádi Tě uvidíme 20.5. na M1 a co půjde, tak projedem společně
To Hicks: Hodně štěstí a sil na Vaší cestě do ESP
Vam tez... buenos roades!
17 cm
Hele kluci asi stupidní otázečka:
Dá se v Albánii slušně pojezdit bez pomoci bližního svého.Chci vyrazit sám ještě nevím kdy tak na co bych se měl připravit
smazak73 napsal(a):
Hele kluci asi stupidní otázečka:
Dá se v Albánii slušně pojezdit bez pomoci bližního svého.Chci vyrazit sám ještě nevím kdy tak na co bych se měl připravit
Asi naj problém by bol postaviť naloženého hrocha na svoje
Glock-plastik fantastik :-)