Přátelové, pokud bude nad 5 st. a nebude chcát ani hrozit přeháňkama , je velmi pravděpodobné, že se v sobotu vokolo voběda vobjevím u Vevise v Vachově (sory šišlám,mám plnou hubu horých brambor- v Machově)
Upravil bluesbery dne 05.10.2009 21:25
málem mě to vyšlo. Bojoval jsem do posledního dechu, ale neuhrál jsem to ani z pátku na sobotu Ach jo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bodie a Doyle napsal(a):
Furt.... Emil mi nepomůže a já sám starej to nezvládám... Ty jedeš?
Bohužel ne, vypadá to že budu slavit narození jednoho špunta nebo kopat kanalizaci bagrem na ruční pohon.
Stav se, nějaké nářadí navíc se najde.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[30.33Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kua. Se skolou proste nepohnu. Jsem tam patek sobota, pricemz sobotni navrat je nekde pozde v noci. Takze jediny co by jsem pro srazek a sebe mohl udelat, je to, ze v nedeli dopoledne prijedu pozbirat mrtvoly. ...priadne cestou ze skoly, kdyz to nebude o pulnoci.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Tak já taky dorazim v sobotu odpo. Máme dopoledne turnájek, takže tak do 15:00 sem zasekanej v Trauči, pak vyrazím, počítam příjezd někde kolem 17-18.
Těším se, že poznám pár nových hovádek
btw. kde Vás najdu?
=====================
MiZa
BMW F 650 ST
Machov,Hospoda u Bozky.Je to zrovna u cesty na jedine krizovatce.Neprehlednes.
Pro ty kdo planujou prijezd v sobotu:Vyjizdku vidim tak od 11h do 17h.Pokud prijedete mezi 11-17 tak holt na nas pockate.Hospoda bude otevrena.
Ve vlaknu jarni srazek je popsano o jaky typ hospody se jedna,tak ty choulostivejsi at si to prectou,aby nebyli prekvapeny!K jidlu nejake hotovky,polevka,snidane.Piti pivo plzen12,gam.10.Zbytek sortimentu asi jako v hospodach za komancu.Tak pokud je nekdo zvyklej na nejake speciality,tak at si je klidne doveze a veme treba do hospody.
To bluesbery,kdyz to nestihnes do Machova,muzes se pripojit treba v Nachode.Kdyby neco tak volej.
Kdyz pominu patecni ucpanej Nachod,tak cesta je ok .Pouze v Hronove stale predelavaj namesti a je tam znacena objizdka.Je dlouha asi 1km,ale navic najedete asi 400m.Takze jedte podle ceduli smer Broumov,Police n./M. a napojite se spatky na hlavni cestu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jo bude i mezinarodni ucast.Prijede kamarad z Nemecka.Sice nema BMW(i když najezdil 120000 km na 80G/S PD),ale ma zajimavej Topcase.Koupenej kdysi v Nemecku v hornbachu za 30DM.A zivotnost a spolehlivost bez problemu.Prej je prodavaj do dneska jako bedny na naradi!
vevis přiložený následující obrázek:
[242.79Kb]
Tak jsem si říkal, že se taky přijedu podívat a poznat pár nových lidí, ale nehrozí to. Čekají mě obkladačkyale co už...někdo a někdy se to udělat mosí...tož si to užite
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Spea napsal(a):
4 Vevis. Jedinou krizovatkou myslis tu hned dole, kde je odbocka na Bezdekov pri jizde ze zdola od Mejta???
Jo to je ona.Kdyz pojedes svrchu od Bezdekova,tak mas hospodu primo pred sebou.
Upravil vevis dne 06.10.2009 19:30
vevis napsal(a):
Jo bude i mezinarodni ucast.Prijede kamarad z Nemecka.Sice nema BMW(i když najezdil 120000 km na 80G/S PD),ale ma zajimavej Topcase.Koupenej kdysi v Nemecku v hornbachu za 30DM.A zivotnost a spolehlivost bez problemu.Prej je prodavaj do dneska jako bedny na naradi!
Jo na ty jsem koukal v Baumaxu. Taky mne to na chvíli napadlo,že by šly použít na motorku.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To Emil + okolí Prahy + další co jedou v pátek k panu Hanibaloviklucí co se takhle v pátek odpoledne sejít u mě v práci Horky nad Jizerou,potom pokračovat ke mě na chalupu zde kávička,malej drink potom pojezdíme písáky kolem Chlumce nad Cidlinou a potom to natáhneme nahoru do legendárního Machova
bluesbery napsal(a):
Přátelové, pokud bude nad 5 st. a nebude chcát ani hrozit přeháňkama , je velmi pravděpodobné, že se v sobotu vokolo voběda vobjevím u Vevise v Vachově (sory šišlám,mám plnou hubu horých brambor- v Machově)
Bluesbery,v tom prispevku puvodne bylo,pokud nebudou padat trakare.Zacinas nejak meknout!Je rijen!Staci,ze blbne Emil,ale to az na srazu